Ξεκινω Την αστοχη ειρωνεια σου οτι "Αφενώς ο άνθρωπος ποζάρει σε μπαλκόνι με θέα παραλιακή και φοίνικες και όχι κάποιο πλυσταριό στο Μεταξουργείο" και παραθετω διπλα το αλλο που εγραψες "με δόσεις καφενειακής λογικής και τεκμηρίωσης." Οποτε κουμπωσε αυτα τα δυο κομματακια παζλ και θα καταλαβεις οτι κανεις αυτα που κραζεις.
Και παμε λιγο στην τεκμηρίωση:
1) Εχεις εναν υποψηφιο με δυο επεμβασεις με οχι την αναμενομενη φυτρωση αρα μιλαμε για repair case.Επίσης βλέπουμε περίπτωση με diffusion, Δε λες ομως εσυ ο ψαγμενος ποιος απο αυτους τους all-stars world class deluxe edition ειδικευεται ειτε σε repair cases ειτε στη διαχυτη.
2) Πετας στη συζητηση το Βουλγαρο που λεει οτι απο μια δοτρια των 12.000 grafts μπορεις να παρεις τα 11.999 με ασφαλεια.Πετας στη συζητηση τον Ολλανδο που ναι μεν φανταζει εντυπωσιακος αλλα εχει ενα χρονο που ξεπηδησε και παλι ναι να παω σε αυτον αλλα οχι να δωσω και 25Κ ας παω Αμερικη. Πετας στη συζητηση τον Ταυλανδο παρε ενα πολυ ωραιο μη-ενημερωμενο νημα (οχι οτι υπαρχουν και πολλα 2-3 βρηκα) :
https://www.hairrestorationnetwork....afts-by-thailand-dr-kongkiat-laorwong/page/2/
Που ειδες Ελληνα να βαρει ντουτες φινες. Οι μεγαλυτεροι ματαιοδοξοι μπουφοι απο ολα τα φορουμ ειμαστε. Μη μικρυνει η παλουκαρα μου και μη δε πεταγεται το υπερ-σπερμα μου με πιεση οπως οταν ημουν 15 χρονων.
Συνεχίζεις την μηδενική σου συνεισφορά στο νήμα ενώ παράλληλα διαστρεβλώνεις τα δικά μου λεγόμενα κρίνοντας το κάθετι σαν κακιά πεθερά.
Με αυτή σου την απάντηση μου είναι ξεκάθαρο πλέον που κατατάσσεσαι ως άνθρωπος.
Ξαναγράφεις ότι κάνω ειρωνεία, ρε φίλε είσαι με τα καλά σου; Έγραψα ότι ήταν αστείο και συνεχίζεις;
Ζείς μόνος σου και δεν έχεις καλύτερη δουλεία να κάνεις;;; Φτιάξε κανένα πάζλ!
Ό,τι αναφέρω πρέπει να περνάει από την έγκριση σου;;;;
Δεν έχω καμία όρεξη να σου απαντάω και σπαταλάω τον πολύτιμο χρόνο μου για πάρτη σου.
Αν σου διέφυγε η προηγούμενη μου ανάρτηση έχω προτείνει και άλλους γιατρούς, αλλά είμαι βέβαιος ότι το κάνεις εσκεμμένα.
Παραθέτω ενδεικτικά κάποια στοιχεία από top γιατρούς, είναι κακό;
Επίσης και εγώ πάσχω από διάχυτη 20 χρόνια τώρα και έχω ψαχτεί με TOP γιατρούς.
Ναι στον Ολλανδό επειδή έχω δει και 2 περιστατικά του από κοντά και επειδή τον έμαθες εσύ τώρα δε σημαίνει ότι το ίδιο για τους υπόλοιπους,
ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΤΟ ΚΑΛΟ! Δε θέλω να με ενημερώσεις εμένα, το Δημήτρη στο νήμα αν θες βοήθα.
Πρότεινες τίποτα άλλο και το έχασα;
Κανένα repair case! Δε μιλάμε για διόρθωση σε ΜΜ περιοχή, ούτε πύκνωση σε donor ούτε εξαγωγή ήδη μετ. τριχοθ.
Απλή πύκνωση και εξαγωγή 2-2.5k grafts σε έναν γιατρό που ξέρει να κάνει cherry-picking καλό και μπορεί να δουλέψει σε πυκνότητες 50-60 με λεπτά εργαλεία.
ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
Να πάει ο Δημητρής στην Κύπρο, στον Αναστάσάκη στα Medi Jenesse;;;
Απορώ ειλικρινά με κάτι τέτοιους τύπους σαν εσένα μόνο θόρυβο κάνεις και ουσία ΜΗΔΕΝ.
Αν ο φίλος έχει να διαθέσει 30k σου πέφτει λόγος;
Εφορία είσαι ή τα έχετε μισά-μισά;
Πολυ απλά Harris-G μην ασχολείσαι μαζί μου ρε φιλαράκι δεν είμαστε ίδια συχνότητα ή προσπέρασε με ή μείνε πίσω μου!
Δεν σου απευθύνομαι μην μου απευθύνεσαι, τόσο απλό!
Στον φίλτατο Δημήτρη αναφέρομαι γιατί αυτό είναι το νήμα του.