Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
έχει κάνει παρουσίαση σε άλλο νήμα και τώρα για κάποιο λόγο τις ανέβασε σε νέο νήμα..γράψε μερικά πράγματα για τη διαδικασία.. πόσα g έβαλες και που... βάλε και κάποιες φωτογραφίες πριν... να έχει περισσότερο νόημα η παρουσίαση σου..
Μπορείτε να δείτε εδώ παλαιότερο νήμα μου με λεπτομέρειες προ και μετά την επέμβαση:γράψε μερικά πράγματα για τη διαδικασία.. πόσα g έβαλες και που... βάλε και κάποιες φωτογραφίες πριν... να έχει περισσότερο νόημα η παρουσίαση σου..
Αν μπει με μαεστρία το τόπικ , δεν γίνεται αντιληπτό απο φώτο ούτε στο πριν , ούτε στο μετά.Παραθέτω ενδεικτικά και δύο φωτό μου προ της επέμβασης (στη μια όπως θα διαπιστώσετε έχει αποτυχημένα τοποθετηθεί toppik)
Ένας από τους βασικούς λόγος επίσπευσης της επέμβασης ήταν ότι η αραίωσή μου είχε φτάσει πια σε τέτοιο σημείο, ώστε το toppik (το οποίο by the way χρησιμοποιούσα περίπου ένα χρόνο κάθε μέρα) έπεφτε κατευθείαν στο κρανίο…Θαυματουργό το toppik, δε λέω, αλλά δυστυχώς θέλει … μαλλιά!Αν μπει με μαεστρία το τόπικ , δεν γίνεται αντιληπτό απο φώτο ούτε στο πριν , ούτε στο μετά.
Συμφωνώ, αν και αυτό που ήθελα να πω, οτι και μετα την μεταμόσχευση η χρήση topik σε μη απόλυτα ευκρινή φωτογραφία, δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή, τουλάχιστον σε εμένα.Ένας από τους βασικούς λόγος επίσπευσης της επέμβασης ήταν ότι η αραίωσή μου είχε φτάσει πια σε τέτοιο σημείο, ώστε το toppik (το οποίο by the way χρησιμοποιούσα περίπου ένα χρόνο κάθε μέρα) έπεφτε κατευθείαν στο κρανίο…Θαυματουργό το toppik, δε λέω, αλλά δυστυχώς θέλει … μαλλιά!
Ναι δύσκολα γίνεται αντιληπτό το τοππικ στο "ΜΕΤΑ" αν έχει μπει με μαεστρία και όχι μπροστά στη hairline...Αν όμως τα μοσχεύματα δεν δικαιολογούν την εικόνα ενός αποτελέσματος και βλέπεις περίεργες "μαυρίλες" σε σημεία, τότε δημιουργούνται υποψίες ότι έχει γίνει χρήση του.Συμφωνώ, αν και αυτό που ήθελα να πω, οτι και μετα την μεταμόσχευση η χρήση topik σε μη απόλυτα ευκρινή φωτογραφία, δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή, τουλάχιστον σε εμένα.
Ναι έτσι γίνεται αντιληπτό. Τα αποτελέσματα των σελεμπριτΣ στην tv είναι κάργα toppik και δεν είναι εμφανές, όταν τραβάει σε μια α απόσταση η κάμερα.Ναι δύσκολα γίνεται αντιληπτό το τοππικ στο "ΜΕΤΑ" αν έχει μπει με μαεστρία και όχι μπροστά στη hairline...Αν όμως τα μοσχεύματα δεν δικαιολογούν την εικόνα ενός αποτελέσματος και βλέπεις περίεργες "μαυρίλες" σε σημεία, τότε δημιουργούνται υποψίες ότι έχει γίνει χρήση του.
Καλά ναι όλοι οι διάσημοι που βγαίνουν στην TV και έχουν κάνει μεταμόσχευση βάζουν τοππικ, επειδή πέφτουν πολλά φώτα πάνω τους. Εδώ δες τον Κοκλώνη μεταμόσχευση + τοππικ, μιας και τον είδα τώρα στην TV.Ναι έτσι γίνεται αντιληπτό. Τα αποτελέσματα των σελεμπριτΣ στην tv είναι κάργα toppik και δεν είναι εμφανές, όταν τραβάει σε μια α απόσταση η κάμερα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι το έβαλα πριν στο νημα με τους διάσημους. όπως θα βάλω και 1 με πουμπουρα.Καλά ναι όλοι οι διάσημοι που βγαίνουν στην TV και έχουν κάνει μεταμόσχευση βάζουν τοππικ, επειδή πέφτουν πολλά φώτα πάνω τους. Εδώ δες τον Κοκλώνη μεταμόσχευση + τοππικ, μιας και τον είδα τώρα στην TV.
Προβολή συνημμένου 40638
όντως τώρα το είδα οτι το έβαλες στο άλλο νημα...συγχρονιστήκαμε λόγω justThe2 χαχαΝαι το έβαλα πριν στο νημα με τους διάσημους. όπως θα βάλω και 1 με πουμπουρα.
Δεν υπάρχει δυσπιστία προς εσένα για το τόππικ, μιλάμε γενικά. Τώρα να σε ρωτήσω με την σειρά μου. Αν ήταν να επιλέξεις οποιαδήποτε κλινική/ιατρό μεταμόσχευσης, η φωτογραφία που ανέβασες θα ήταν το κριτήριο να σε πείσει ή θα θα ήθελες να δείς 5-6 φωτογραφίες συμπεριλαβανομένου της πανοραμικής σε εξωτερικές συνθήκες ?Για τους δύσπιστους λοιπόν: Παραθέτω φωτογραφία με βρεγμένο μαλλί κάτω από τον ήλιο, έχοντας βγει μόλις από τη θάλασσα. Κοινός τόπος των απανταχού …καραφλολόγων ότι εκεί βγαίνουν όλα στη φόρα (το δε toppik πάει περίπατο)
Δεν υπάρχει δυσπιστία προς εσένα για το τόππικ, μιλάμε γενικά. Τώρα να σε ρωτήσω με την σειρά μου. Αν ήταν να επιλέξεις οποιαδήποτε κλινική/ιατρό μεταμόσχευσης, η φωτογραφία που ανέβασες θα ήταν το κριτήριο να σε πείσει ή θα θα ήθελες να δείς 5-6 φωτογραφίες συμπεριλαβανομένου της πανοραμικής σε εξωτερικές συνθήκες ?
Τώρα είσαι άρχοντας, να χαίρεσαι την αλλαγή σου φίλεΜε τον ήλιο ακριβώς από πάνω...Αυτή που τραβήχτηκε από πίσω απεικονίζει και το crown, επί του οποίου (όπως φαίνεται) δεν έχω ακόμα επέμβει. "Αυστηρότερες" νομίζω μόνο με μικροσκόπιο...!!