Μιλησε κανεις για Ελλαδα;Οταν μιλαω για ευρωπη αναφερομαι στις σοβαρες κλινικες της Ευρωπης που σαφως αν κατι παει στραβα εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να τυχεις υποστηριξης και προσπαθειων να βρεθει λυση.Στην τουρκια οι ασθενεις τους ψαχνουν τους γιατρους.Γιατι εξαπτεστε οταν αναφερουμε τις κακες υπηρεσιες μμ απο τουρκια;
Aldo αναφερεσαι σε μενα αλλα δεν θα σου απαντησω γιατι θα επρεπε να ειχες καταλαβει τι εννοω.Αισθανομαι μια επιθεση στο υφος γραφης σου επομενως σταματω εδω για να μην οξυνουμε τα πνευματα.Η αποψη μου κατατεθηκε,καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις να κανεις
Νίκο, σου ζητω συγνώμη εαν ένιωσες κάποια επίθεση, ή ο γραπτος λόγος σου μετεφερε κάτι ι τέτοιο! Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση ούτε ύφος.
Μίλησες για Ευρώπη, η Ελλάδα είναι Ευρώπη!
Να είμαστε πιο ξεκάθαροι μόνο σου ζητω, και ναι εγώ ενδεχομενως κατλαβαινω τι εννοείς πολλοι άλλοι όμως που μας διαβάζουν και οι νέοι, οχι!
Εγώ εξέφρασα τι έχω δει τελευταία να συμβαίνει και την αβεβαιότητα που έχω περί νομοθεσίας στην Ελλάδα (την οποία μου έχει επιβεβαίωση και νομικός) σε τέτοια θέματα.
Επίσης πρπεει να γνωρίζει ο κόσμος τι πιθανότητες/δικαιώματα υπάρχουν όταν τα πραγμτα πάνε στραβά στην Ελλάδα. Διότι όπως θα έχεις διαπιστώσει και εσυ υπάρχει ένας ανεπτυγμένος τομέας της αισθητικής μαλλιών στην Ελλάδα με το αντίστοιχο μάρκετινγκ.
Πόσοι πιστεύεις ότι θα πάνε στο εξωτερικό όταν εκτίθενται στο μάρκετινγκ αυτό ;; πόσοι θα πάνε στο εξωτερικό όταν παίρνουν υπογραφές και χαρτιά από Έλληνες γιατρούς πως είναι ασφαλείς και θα γίνουν όλα τέλεια και θα έχουν τέλειες μετμοασχευσεις ;;
Και προφανώς εγώ χερομαι να κάνει ο κόσμος επιτυχημενεσ μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα, όμως δεν είμαι σίγουρος το τι safety net υπάρχει στις περιπτώσεις που δεν είναι και απόλυτα επιτυχημένες οι επεμβάσεις!