kapa
Μέλος του προσωπικού
300 το ατομο?Kapa αν βρεις άλλους 3 ελάτε εδώ να το κάνουμε παρέα 300 ευρώ είναι μη μάσας ...
Τελευταία επεξεργασία:
300 το ατομο?Kapa αν βρεις άλλους 3 ελάτε εδώ να το κάνουμε παρέα 300 ευρώ είναι μη μάσας ...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
να περασουμε λιγο και στα αρνητικα γιατι πολυ τα θετικα επιασα.
η ερευνα εγινε με 100-150 iu,που σημαινει ενα μουκαλι μποτοξ http://www.galinos.gr/web/drugs/main/packages/690
ειναι 100iu,αρα βγαζει 1 εφαρμογη οποτε εχουμε 2χ170 ευρω = 340 ευρω τον χρονο,υπο τη προυποθεση οτι θα κανουμε μονοι μας τις ενεσεις και θα ερθει φθηνα.
θελει εκπαιδευση γιατι μιλαμε για ενεσεις.
ξεκαθαρα πραγματα θα δουλεψει σε ποσοστο 75% οποτε ενα 25% θα πιει καφε στην χουφτα.
σας επρηξα τις τελευταιες μερες με το μποτοξ αλλα ειμαι με το ενα ποδι μεσα σε αυτην την θεραπεια και εχω αρχισει να το ψαχνω πολυ
ναι ομως μιλαμε για επανεκφυση ρε kapa...αν δινει αξιοπρεπει επανεκφυση σε συνδιασμο με φινα που περνουν καπιοι...τα πραγματα θα ειναι τελεια!!!Για ομαδικό "πάρτι" συμφέρει μακράν το dysport.
Κοστίζει 228€ και περιέχει 500IU αλλά κάθε 1IU του dysport ισοδυναμεί με 0.5IU του Botox.
Έτσι:
* Mε ένα φιαλίδιο Botox πληρώνεις 1.7 € / IU
*Mε ένα φιαλίδιο dysport πληρώνεις (σε ισοδύναμο του Botox) 0.92 € / IU
Επιπλέον το dysport έχει πολλά ακόμα επιβεβαιωμένα πλεονεκτήματα σε σχέση με το Botox όπως :
=>Έχει ταχύτερο χρόνο δράσης σε σχέση με το Botox
=>Έχει μικρότερη πιθανότητα ανάπτυξης αντισωμάτων από τον οργανισμό σε σχέση με το Botox.
Προσωπικά πάντως είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου στη μείωση της τριχόπτωσης.
Μην ψαρώνεις τόσο εύκολα ....άσε να το κάνει κάποιος αλλος και βλεπεις....ειναι προβλημα..εγω γιατρο δεν μπορω να βρω..ειμαι κ σε νησι βεβαια..αν βρει καπιος αθηνα..εγω κατεβενω να το κανουμε..
ευχαριστουμε tropheus.Για ομαδικό "πάρτι" συμφέρει μακράν το dysport.
Κοστίζει 228€ και περιέχει 500IU αλλά κάθε 1IU του dysport ισοδυναμεί με 0.5IU του Botox.
Έτσι:
* Mε ένα φιαλίδιο Botox πληρώνεις 1.7 € / IU
*Mε ένα φιαλίδιο dysport πληρώνεις (σε ισοδύναμο του Botox) 0.92 € / IU
Επιπλέον το dysport έχει πολλά ακόμα επιβεβαιωμένα πλεονεκτήματα σε σχέση με το Botox όπως :
=>Έχει ταχύτερο χρόνο δράσης σε σχέση με το Botox
=>Έχει μικρότερη πιθανότητα ανάπτυξης αντισωμάτων από τον οργανισμό σε σχέση με το Botox.
Προσωπικά πάντως είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου στη μείωση της τριχόπτωσης.
ευχαριστουμε tropheus.
υπαρχει καποιο μυστικο,οδηγος να πετυχεις τον μυ και οχι πιο πανω η κατω?
σε ολα τα θεματα εχουν δημιουργησει μια λανθασμενη οικονα,για να υπαρχει το εμποριο.Όχι δεν υπάρχει αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο. Πρέπει να περάσεις την επιδερμίδα και αμέσως πέφτεις πάνω στο μυ.
Τουλάχιστον σε μέτωπο, "πόδι της χήνας", και μεσόφρυο που κάνω εγώ έχω απόλυτη επιτυχία όπως έχεις δει και εσύ...
Απλά οι πλαστικοί γιατροί δημιουργούν το θόρυβο περί σωστής εφαρμογής γιατί από το botox έγιναν πλούσιοι.
Είναι απλά τα πράγματα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.