Κwstakis, fue, λιόσης, 1920 grafts, 4-5/12/2015

kwsTakis

Active Member
Καταρχας δεν εκανα εμφυτευση στα ιδια σημεια. Αλλα στην ιδια περιοχη .και ειχα πει 100000 φορες πωσ αυτο π με ενδιεφερε σαυτην την μμ ηταν να kλεισω το crown( k αν με επερνε να βελτιωνα με τον γιατρο την hairline η να εκανα πυκνωση
).αναφερθηκες πως δεν εχω ανεβασει καν καθαρες φωτο ...ενω πριν λιγο καιρο με επαινουσες που ανεβασα.επισης εχω ανεβασει κ αλλες φωτο μετα τον 6ο μηνα κ ειρωνευοσουν πως δεν σαρεσε το μαλλι στο πλαι(π κολουσε αυτο)...εισαι ο μοναδικος π δεν μ ευχηθηκε καλη φυτρωση.. σευχαριστω πολυ π εισαι τοσο καλοπροαιρετος κ αντικειμενικος.αν δεν ανεβαζα καν φωτο θα ελεγες γιατι δεν το κανα,,οποτε δεν θα το αναλυσουμε κ πολυ,,γραφε οτι νομιζεις

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
οι μονες φωτό καθαρές σχετικά ήταν εκεινη τη μέρα μόνο..αυτες που είχες ανεβάσει πριν ηταν απαράδεκτες..οχι οτι σε επαινουσα κιολας..απλα ειδαμε πολυ καλυτερα απο πριν..για κοιτα και μόνος σου να δεις τι βλέπεις!!από τους 6 μήνες και μετα φιλε kwstaki όλοι σου έλεγαν σήκωσε τα μαλλιά να δούμε την δουλειά που έχει γίνει,πως φαίνονται,γιατί τα είχες αφήσει μακρια, τα εριχνες μπροστά και καλύπτει κάπως τα κενά,αλλά αν δεις πάλι τα μηνυματα μου,λέω πως κάτω από τα μαλλιά φαίνεται άδειο..και άλλοι το είπαν αλλά σημασία δεν έδωσες..γι αυτό σου ζητούσαν φωτό με σηκωμένα μαλλιά..αλλά εσύ δεν...για το μαλλί που λες στο πλάι επειδή δεν το καταλάβει ακόμα,σου είπα κοψε τα μαλλιά πιο κοντά,γιατί τα πλαϊνά φουσκων αν πολύ,τα εμφυτευμενα ήταν πολύ πιο αραιά και είχε σαν αποτέλεσμα να μην σε κολακευει καθόλου..χρησιμοποίησα και την έκφραση ότι σε κάνει σαν θείο πριν την σύνταξη αν θυμάσαι..οπότε δεν ήταν ειρωνία,απλά μια (συμβουλή) καλοπροαίρετη και εντελώς φιλική ήταν..όσο για διπολικοτητες κτλ κτλ,απλά θα πω ότι εσύ με τις πράξεις σου τελικά και όχι απλά από ένα μνμ,αποδεικνύεις κάτι τέτοιο..όπου εγραφες,ελεγες ότι για το τελικό αποτέλεσμα χρειάζεται τουλάχιστον 1 χρονο και από τους 6 μήνες που ήσουν ότι ακόμα είναι νωρίς και τώρα πριν κλείσει 9 μήνες πηγές και για 2η..εβαλες και εκεί όπου έκανες την πρώτη..τέλος πάντων,αντικειμενικός και καλοπροαίρετος είμαι..εσύ γιατί δεν είσαι?έτσι δεν βοηθάς κανέναν!όσο για το καλή φυτρωση,έχεις δίκιο..απλά νόμιζα ότι σου είχα πει..καλή φυτρωση να έχεις!!και το εννοώ χωρίς ίχνος ειρωνείας ή ότι αλλο

tasos33

Well-Known Member
καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησουμε να αναλωνομαστε σε αντιπαραθεσεις....αερατε οι περισσοτεροι πλεον εδω μςσα εχουμε αποκτησει κριση και μπορουμε να διακρινουμε τι συμβαινει ακομα και αν δεν μπαινουμε στη διαδικασια να απαντησουμε στον οποιοδηποτε...πρεπει να μαστε συγκεκριμενοι σε οποιοδηποτε θεμα και να μενουμε στην ουσια..και εγω εχω παρατηρησει πως ο κωστακης κ o corfu rider ειναι περισσοτερο εκδηλωτικοι για τηνdhi αποσο θα επρεπε...μη νομιζεις οτι δεν τα βλεπουμε και οι υπολοιποι..αλλα αν καθομαστε και ασχολουμαστε με αυτα συνεχεια τοτε θα γινουμε το φορουμ της τατιανας εδω μεσα..

kwsTakis

Active Member
εβαλα σε μερικα σημεια α κ β ζωνη π εκρινε ο γιατρος πως επρεπε να μπουν,,οπωσ κ στα ακρα τησ α κ β ζωνης,,αλλα το crown με ενδιεφερε κυριως,,δε θελω να λεμε τα ιδια παλι,,οσο για το διπολικος το εσβησα πριν καν μ απαντησεις,,δεν χρειαζεται να ανεβαζουμε τους τονους αλλο,,σεβαστη η γνωμη σου κ σευχαριστω για την φυτρωση,,συντομα θα ανεβασω κ αλλες φωτος οπως εκανα μεχρι τωρα

kwsTakis

Active Member
τασο σωστα το λες,,βλεπουμε,,οπως κ καποιοι αλλοι ειναι πιο εκδηλωτικοι με ξενους γιατρους οπως κ αλλοι με καποιες κλινικες της κυπρου,γιαυτο το λογο υπαρχει το φορουμ,,για να λεει ο καθενας την υποκειμενικη του γνωμη,,απλα πραγματα

aeratos28

Just aeratos
tasos33 βασικα ένα λάθος μου από ότι έχω καταλάβει είναι αυτό που λες..ότι λέω πράγματα που δεν τα αναφέρουν καν..ενώ εγώ τα επισημενω αρκετά,δηλαδή μπαίνω στη διαδικασία αυτή..έχεις δίκιο 100% σε ότι ειπες..δεν λέω για το αν επαινούν την dhi κτλ..ισως και να το κανουν οκ..αλλα επειδη και εμένα με έχουν πει ακόμα και πλασιέ έχω πει πως και εδώ μπορείς να έχεις αποτελέσματα,αλλά λέω συνέχεια ότι αυτο γίνεται υπό προϋποθέσεις..δλδ μικρά norwood κτλ..στα μεγάλα norwood το εξωτερικό είναι μονόδρομος..τεσπα οκ kwstakis σορυ φιλε,απλά είχα απορία για το θέμα χρόνου μετα από αυτά που είχες πει..το αφήνουμε εδώ,peace!!πραγματικά καλή φυτρωση να έχεις και ελπίζω οι φωτός σου να είναι όπως αυτές που εβαλες τώρα από εδώ και περα;)

Corfu Rider

Active Member
Tasos33, σιγουρα πιο εκδηλωτικος για την κλινικη, καθως εχω κανει smp ΚΑΙ πυκνωση εκει..
Αυτο δεν σημαινει οτι κοροιδευω τις αλλες κλινικες. Μονο αυτες που οι εμπειροι του φορουμ μου ειχαν πει 'μακρια'..
Και η H*C, και ο Βεκρης εχουν δειξει καλα αποτελεσματα και αυτο το διαπιστωνουν ολοι.. οπως και στον Καναδα, Βελγιο Ισπανια ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ιατροι.. η Τουρκια εχει αξιολογο εργο (ΕΓΩ ομως, Τουρκια ΔΕΝ θελω να παω, για λογους ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ!).
Εαν ειχα χρηματα, θα πηγαινα και στην California, οπου εχει κλινικη ενας ιατρος απο την Νιγηρια, ο οποιος ειναι -οπως λενε- ο κορυφαιος του ΚΟΣΜΟΥ στο body fue!!
Αλλα, επειδη και εχω ειμαι και με ρηχες τσεπες, και μου αρεσουν τα παζαρια, και η αξιοπρεπης δουλεια, πηγα στην d*i, καθως μου αρεσε πολυ η καθαριοτητα, οργανωση, τροποι και απλοτητα τους.. οποιος θελει να διαπιστωσει, ας παει ο ΙΔΙΟΣ στην κλινικη, να δει εαν ειναι νυκοκυρεμενα, φιλικα, καθαρα κτλ..
Προσωπικα, δινω ΒΑΡΟΣ σε αυτες τις παραμετρους..
Αλλα ας μην μειωνουμε και πχ την Κυπρο, που εχει παρομοια στοιχεια (κρινοντας απο εικονες κλινικων στο διαδυκτιο)..
Και κατι αλλο: στην dhi, μου υποσχεθηκαν, πως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ δεν μου αρεσει στην μμ, θα το 'διορθωσουν' ΔΩΡΕΑΝ!!
ΚΑΙ σε αυτο τον τομεα, ειμαι τις οικονομιας:ΠΛΗΡΩΝΩ για κατι, και ΑΠΑΙΤΩ οτι πληρωσα!
Αρα, ας ΜΗΝ ειναι ικανοποιημενος σε 6 μηνες, και θα πραξω-γραψω αναλογα!
Αλλα ΔΕΝ πιστευω οτι η κλινικη αυτη χρειαζεται πλασιε κτλ..
Οποιος θελει, ας παει ο ιδιος η ας στειλει φιλο του στην Λ. Βουλιαγμενης για να δει ποσα παιδια πανε συνεχεια εκει για μμ!
Δεν το λεω εγω, ΕΤΣΙ ειναι. Ισως και λογω τιμης κτλ, αλλα πιστευω και λογω ποιοτητας(?)..
Ο χρονος θα δειξει σε εμενα..

tasos33

Well-Known Member
corfu η μτμ ειναι σαν το γκολ....πανηγυριζεις που μπηκε αλλα δε σε ενδθαφερει αν μπηκε απο κορνερ η κεφαλια η οφσαιντ....ετσι λοιπον ακομα κ αγενης να ηταν ακομα κ αν σε εβριζαν..αν ειχες αποτελεσματα παλι εκει θα πηγαινες...η dhi αποδεδεογμενα εχει πολυ καλη φυτρωση αλλα υστερει σημαντικα σε πυκνοτητες γιαυτο και εχει χαμηλες τιμες αφενος και αφετερου εχει εισαγαγει και το mpg για να μπορει μα προσφερει κ μια πυκνωση παραπανω αφου αππφευγει η αδυνατη να πετυχει μεγαλες πυκνοτητες....βαση αυτων των συνθηκων οι οποιες ειμαι μη αμφισβητησιμες μια κλινικη επιπεδου dhi θα χρειαζοταν πλασιε και μερικα καλα λογια απο πολλους για να αναδειχθει λιγακι παραπανω χωρις να εννοω οτι εσυ κανεις κατι τετοιο..
αλλωστε απο την συγκεκριμενη κλινικη υπαρχαν εδω μεσα πλασιε στο παρελθον..
φαντασου στην κυπρο η σε καποιους καλους γιατρους στο εξωτερικο να πληρωνες οσο στην dhi....μονο οσοι δεν ειχαν ιντερνετ θα πηγαιναν εκει.
σε καμια των περιπτωσεων δεν θελω να μειωσω την προσπαθεια και τα αποτελεσματα της κλινικης και μακαρι να προοδευσει ακομα περισσοτερο ωστε να μην ξενιτευομαστε για μια δυο η τρεις μτμ

Stripar

Established Member
Tasos33, σιγουρα πιο εκδηλωτικος για την κλινικη, καθως εχω κανει smp ΚΑΙ πυκνωση εκει..
Αυτο δεν σημαινει οτι κοροιδευω τις αλλες κλινικες. Μονο αυτες που οι εμπειροι του φορουμ μου ειχαν πει 'μακρια'..
Και η H*C, και ο Βεκρης εχουν δειξει καλα αποτελεσματα και αυτο το διαπιστωνουν ολοι.. οπως και στον Καναδα, Βελγιο Ισπανια ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ιατροι.. η Τουρκια εχει αξιολογο εργο (ΕΓΩ ομως, Τουρκια ΔΕΝ θελω να παω, για λογους ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ!).
Εαν ειχα χρηματα, θα πηγαινα και στην California, οπου εχει κλινικη ενας ιατρος απο την Νιγηρια, ο οποιος ειναι -οπως λενε- ο κορυφαιος του ΚΟΣΜΟΥ στο body fue!!
Αλλα, επειδη και εχω ειμαι και με ρηχες τσεπες, και μου αρεσουν τα παζαρια, και η αξιοπρεπης δουλεια, πηγα στην d*i, καθως μου αρεσε πολυ η καθαριοτητα, οργανωση, τροποι και απλοτητα τους.. οποιος θελει να διαπιστωσει, ας παει ο ΙΔΙΟΣ στην κλινικη, να δει εαν ειναι νυκοκυρεμενα, φιλικα, καθαρα κτλ..
Προσωπικα, δινω ΒΑΡΟΣ σε αυτες τις παραμετρους..
Αλλα ας μην μειωνουμε και πχ την Κυπρο, που εχει παρομοια στοιχεια (κρινοντας απο εικονες κλινικων στο διαδυκτιο)..
Και κατι αλλο: στην dhi, μου υποσχεθηκαν, πως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ δεν μου αρεσει στην μμ, θα το 'διορθωσουν' ΔΩΡΕΑΝ!!
ΚΑΙ σε αυτο τον τομεα, ειμαι τις οικονομιας:ΠΛΗΡΩΝΩ για κατι, και ΑΠΑΙΤΩ οτι πληρωσα!
Αρα, ας ΜΗΝ ειναι ικανοποιημενος σε 6 μηνες, και θα πραξω-γραψω αναλογα!
Αλλα ΔΕΝ πιστευω οτι η κλινικη αυτη χρειαζεται πλασιε κτλ..
Οποιος θελει, ας παει ο ιδιος η ας στειλει φιλο του στην Λ. Βουλιαγμενης για να δει ποσα παιδια πανε συνεχεια εκει για μμ!
Δεν το λεω εγω, ΕΤΣΙ ειναι. Ισως και λογω τιμης κτλ, αλλα πιστευω και λογω ποιοτητας(?)..
Ο χρονος θα δειξει σε εμενα..

Πόσο χρονών είσαι @Corfu Rider άν επιτρέπεται?

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
aerate γιατι δεν γινεσαι φωτογραφος ρε φιλε?Σαρεσει το αθλημα βλεπω.
Κωστακης καλη φυτρωση αδερφε.σορρυ που δεν απαντησα στα μυνηματα σου αλλα ελειπα.
Πιστευω εισαι καλο παιδι και οχι τσιρακι.
Κατα ταλλα εδω μεσα μονο η d*i πιστευω εχει πλασιεδες.
Και ναι τους εχει αναγκη βαση απο δικες μου πηγες και πηγαδακια που συναναστρεφομαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
Πόσο χρονών είσαι @Corfu Rider άν επιτρέπεται?
Ειμαι 36 stripar.
Την αραιωση την εχω 'παρει χαμπαρι' εδω και 2-3 χρονια βασικα.. απλα δεν γνωριζω εαν θα εξελιχθει σε τριχοπτωση..
Ο Λιωσ--ς μου ειχε πει να εφαρμοζω regaine στις 'μεταβατικες περιοχες'
-btw, πως μπορω να προμηθευτω το kirkland foam, ειναι σε μιση τιμη απο το regaine..

kwsTakis

Active Member
παιδια στις εποχες που ζουμε καλως η κακως το οικονομικο παιζει σημαντικο ρολο,,κ θεωρω πως η d,,i σε συναρτηση με το αποτελεσμα π προσφερει ειναι αρκετα συμφερουσα κ καλη προταση για να κανεις μμ,,αν καποιος πιστευει πως καπου αλλου θα εχει καλυτερο αποτελεσμα απλα παει εκει π νομιζει σωστο γιαυτον κ την τσεπη του,,το να μιλαμε ενθαρρυντικα για μια κλινικη δε ν σημαινει κ κατι,,οπως κ το αντιστροφο,,εγω απο την πλευρα μου γιαυτο ανεβαζω συνεχεια φωτος για να βλεπετε πως παω και να μ λετε την γνωμη σας,,το θεμα ειναι η κριτικη να γινεται καλοπρoαιρετα γιατι ολοι ενα κοινο σκοπο εχουμε,,οταν γινεται επικοδομομητικη συζητηση κ το φορουμ αποκτα καλυτερη ποιοτητα κ εμεις περισσοτερη γνωση,,τζον σευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία:

kwsTakis

Active Member
image.jpeg Crown μετα απο ενα μηνα μμ. Φωτο με φλας

Μπλουζα