Dimitris50423, fue, 2300 grafts, 28/5/2015

aeratos28

Just aeratos
σωστό tasos33 αυτό που λες αλλά δεν νομίζω να σύγκρινε κάποιος τον βε***ρη με τους γιατρούς αυτούς..εννοείται αυτό..ο βαλαντης είναι ικανοποιημένος??δεν νομίζω..απλά για την ώρα είναι οκ..θέλει άλλη μια τέτοια τουλάχιστον για να δείξει καλά και επιδιόρθωση της hairline..ένα ισιο πράγμα είναι και όχι hairline..αυτό είναι το πρόβλημα του γιατρού και όχι η φυτρωση..στη φυτρωση καλά φαίνεται(για την ώρα)να τα πηγαίνει..αλλά όπως έχω πει πάλι από καλλιτεχνία,δεξιοτεχνία όπως θες πες το,μένει μεταξιταστεος..

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Δεν με κατάλαβες. Είπα δεν θα του έκανε ΤΙΠΟΤΑ διαφορετικό αν έμενε με 2300 αφού δεν είχε χρήματα

εξήγησε το και στον stripar ρε συ cvial γιατί εγώ τον κάνω και και γελάει...work ethics λέει και πράσινα άλογα..μιλάμε με αριθμούς αν δεν το έχεις πάρει χαμπαρι stripar..ασε τα θεωρητικά τώρα και τα ευχολόγια..και το λέω διότι ο dimitris50423 δεν σκέφτηκε να κάνει τίποτα άλλο πέρα από τα 2300..είμαστε οκ με αυτό??άρα με τα ίδια grafts και στον lorenzo τεράστιες διάφορες δεν νομίζω να είχε..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εαν δεν μεινεις ικανοποιημενος απο την φυτρωση... θα ξαναπας στον Λορετζο ?
Την αληθεια ...

Καταρχήν αν εννοείς αυτό (για αυτό και η φατσούλα), έπρεπε να μου βάλει τα 500 για να μου τα έχει πάρει προκαταβολικά αφού αν η φύτρωση αποτύχει δεν θα επέστρεφα, άρα καταρρίπτονται τα επιχειρήματα περί πελάτη. Η αλήθεια είναι ότι με 2.5€ πλέον τιμή στον Lorenzo θα ξαναπάω ΣΦΑΙΡΑΤΟΣ και αν όντως κάτι δεν πήγαινε καλά για ηθικούς λόγους θα απαιτούσα να μην πλήρωνα την επανόρθωση. Αλλά γιατί να μην ξαναπάω στον Lorenzo, με ποια λογική? από θυμό? από γινάτι? Αυτό θα το είχα κάνει αν είχα πάει στον Β. και δεν είχα φύτρωση. O Lorenzo είναι κορυφή και αν όντως υπήρχε μια αποτυχία (που μπορεί να έχει σχέση με τον οργανισμό μου) η καλύτερη μου πιθανότητα για να την διορθώσω θα ήταν αυτός.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εξήγησε το και στον stripar ρε συ cvial γιατί εγώ τον κάνω και και γελάει...work ethics λέει και πράσινα άλογα..μιλάμε με αριθμούς αν δεν το έχεις πάρει χαμπαρι stripar..ασε τα θεωρητικά τώρα και τα ευχολόγια..και το λέω διότι ο dimitris50423 δεν σκέφτηκε να κάνει τίποτα άλλο πέρα από τα 2300..είμαστε οκ με αυτό??άρα με τα ίδια grafts και στον lorenzo τεράστιες διάφορες δεν νομίζω να είχε..

Αεράτε αυτό που θα του έκανε καλύτερα, δεν έχει να κάνει με όρους κάλυψης αλλά με καλύτερη κατανομή των graft και πιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι ο Β. από καλλιτεχνία αλλά και κατανομή graft δεν το έχει. Στην περίπτωση του Δημήτρη δεν φαίνεται γιατί με τέτοιο σπαστό μαλλί οι στυλιστικές επιλογές είναι περιορισμένες.

aeratos28

Just aeratos
σίγουρα το σχέδιο της hairline που θα του έκανε θα ήταν παρά πολύ καλύτερο...αυτό δεν συζητιέται καθόλου..τεράστια θα ήταν ή διάφορα.αλλά άλλο αυτό και άλλο ότι θα ήταν πολύ πιο πυκνός ο dimitris όπως ακούστηκε νωρίτερα.

Δημητρης38

Active Member
Καταρχήν αν εννοείς αυτό (για αυτό και η φατσούλα) έπρεπε να μου βάλει τα 500 για να μου τα έχει πάρει προκαταβολικά αφού αν η φύτρωση αποτύχει δεν θα επέστρεφα, άρα καταρρίπτονται τα επιχειρήματα περί πελάτη. Η αλήθεια είναι ότι με 2.5€ πλέον τιμή στον Lorenzo θα ξαναπάω ΣΦΑΙΡΑΤΟΣ και αν όντως κάτι δεν πήγαινε καλά για ηθικούς λόγους θα απαιτούσα να μην πλήρωνα την επανόρθωση. Αλλά γιατί να μην ξαναπάω στον Lorenzo, με ποια λογική? από θυμό? από γινάτι? Αυτό θα το είχα κάνει αν είχα πάει στον Β. και δεν είχα φύτρωση. O Lorenzo είναι κορυφή και αν όντως υπήρχε μια αποτυχία (που μπορεί να έχει σχέση με τον οργανισμό μου) η καλύτερη μου πιθανότητα για να την διορθώσω θα ήταν αυτός.

Ο Λορετζο ποση φυτρωση σου εγγυηθηκε αληθεια ?
Παντως περα απο τις κουβεντες που κανουμε εδω μεσα, θελω να ξερεις πως πραγματικα θελω ολα να πανε καλα με την επεμβαση που εκανες !! Το εννοω αυτο ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
σίγουρα το σχέδιο της hairline που θα του έκανε θα ήταν παρά πολύ καλύτερο...αυτό δεν συζητιέται καθόλου..τεράστια θα ήταν ή διάφορα.αλλά άλλο αυτό και άλλο ότι θα ήταν πολύ πιο πυκνός ο dimitris όπως ακούστηκε νωρίτερα.

Πιο πυκνός θα ήταν μόνο αν είχε άλλους είδους μαλλί (ίσιο) και το έκανε πλάγια. Σε αυτήν την περίπτωση που παίζει ρόλο το layering και η κατανομή των graft θα έκανε διαφορά.

Stripar

Established Member
Οτι νανε ... χουντινι ειναι οι 2 Γιατροι και θα δινουν μεγαλυτερες πυκνοτητες με τα ιδια grafts ?

ΌΧΙ!...

Ονομάζεται σωστή διαχείριση & κατανομή των grafts!.
Και ΔΕΝ ανάφερα "μεγαλύτερες πυκνότητες με τον ίδιο αριθμό grafts" ΑΛΛΑ
αξιοπρεπείς μτχ σε πυκνότητες με πολύ λιγότερο αριθμό grafts απο ότι κάποιοι άλλοι.

Μήν βάζεις λόγια στο στόμα σου , που δέν έχω πει
Και μήν τα διαστρεβλώνεις για να έχεις κάτι να πείς !!!

Και εγω γελασα με αποτελεσμα Ραχαλ
Στριπ σε δοτρια που εχει ηδη υποστει μια fue... και του εβγαλε 7500 grafts
Ραχαλ και @@ μπλε !!
Αντε φευγω απο εδω .. καλα μυαλα !!!

Και τί θέλεις να μας πείς?

Ότι δέν γίνεται stip μετά απο Fue?
Ότι δέν γίνεται τόσο μεγάλο strip μετά απο Fue?
ή ότι δέν πέρνουνε τόσα μεγαλά strip?

Γιατί ότι και άν θέλεις να μας πείς η πρόσφατη ιστορία των μτχ σε διαψεύδει , συνεπώς ΔΕΝ έχεις κάτι να μας πείς!

Και μην προσπαθήσεις να απομονώσεις μερικά άσχημα αποτελέσματα όπως κάνεις συνήθως...σε μάθαμε πλέον !!!

Δημητρης38

Active Member
ΌΧΙ!...

Ονομάζεται σωστή διαχείριση & κατανομή των grafts!.
Και ΔΕΝ ανάφερα "μεγαλύτερες πυκνότητες με τον ίδιο αριθμό grafts" ΑΛΛΑ
αξιοπρεπείς μτχ σε πυκνότητες με πολύ λιγότερο αριθμό grafts απο ότι κάποιοι άλλοι.

Μήν βάζεις λόγια στο στόμα σου , που δέν έχω πει
Και μήν τα διαστρεβλώνεις για να έχεις κάτι να πείς !!!

Και τί θέλεις να μας πείς?

Ότι δέν γίνεται stip μετά απο Fue?
Ότι δέν γίνεται τόσο μεγάλο strip μετά απο Fue?
ή ότι δέν πέρνουνε τόσα μεγαλά strip?

Γιατί ότι και άν θέλεις να μας πείς η πρόσφατη ιστορία των μτχ σε διαψεύδει , συνεπώς ΔΕΝ έχεις κάτι να μας πείς!

Και μην προσπαθήσεις να απομονώσεις μερικά άσχημα αποτελέσματα όπως κάνεις συνήθως...σε μάθαμε πλέον !!!

Aυτα πες τα στους Χρηστες του Φορουμ που πηγανε στον Ραχαλ και στον χρονο φυτρωσης κλαιγανε με μαυρο δάκρυ
Εχω διαβασει 4-5 που βριζουνε κατα καιρους με εσενα εξαφανισμενο.
Και αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι δοτρια που εχει υποστει μια fue δεν βγαζει με την επομενη strip 7.500 grafts
Καπις ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο Λορετζο ποση φυτρωση σου εγγυηθηκε αληθεια ?
Παντως περα απο τις κουβεντες που κανουμε εδω μεσα, θελω να ξερεις πως πραγματικα θελω ολα να πανε καλα με την επεμβαση που εκανες !! Το εννοω αυτο ...

Καμία, ούτε συζητήθηκε το θέμα παρόλο που θα μπορούσα γιατί δεν έχει πρακτική αξία. Εφάρμοσε πάνω μου την ίδια τεχνική που έχει εφαρμόσει σε εκατοντάδες άλλα επιτυχημένα περιστατικά, έγινε μια καλή ανάλυση των graft ανά περιοχή με καλές πυκνότητες άλλα όχι extreme, υπήρξε συντηρητική προσέγγιση της δότριας έτσι ώστε να είναι σε καλή κατάσταση και τέλος άφησα 3000 για του χρόνου προγραμματίζοντας την επόμενη σε 11 μήνες έτσι να ξέρω το αποτέλεσμα (παρόλο που θα μπορούσα σε 6). Όλα αυτά αυξάνουν τις πιθανότητες είτε να πάνε όλα καλά από την αρχή είτε να υπάρχει καλή πιθανότητα διόρθωσης (αν χρειαστεί). Αυτό για μένα έχει πρακτική αξία.

Tasmania

Active Member
Εμενα η αποψη μου ειναι οτι ενας ιατρος κρινεται απο τα αποτελεσματα του (καλα&κακα). Οσο περισσοτερα καλα αποτελεσματα εχει τοσο πιο καλο ονομα φτιαχνει και το αντιθετο. Σε ολα τα χειρουργια υπαρχει η αποτυχια για πολλους λογους. Αλλα γιατι πυροβαλατε ορισμενοι επι προσωπικού ή/και τους ιατρους αυτων, οσων επελεξαν εξωτερικο για μ/μ (προς ελαχιστοποιηση πιθανοτητας να παει κατι Χ, και προσδωκοντας σε ενα αρτιο για αυτους αποτελεσμα απο θεμα πυκνοτητας-φυσικοτητας) ? Για την κλινικη Βεκρη (δεν λεω Βεκρη σκετο μιας και ειναι μεγαλο το team της κλινικης, θα δυσκολευτουμε να εχουμε συντομα πληρη αποψη-θα χρειαστει να δουμε πολλα περιστατικα απο Χρυσανθη,Μαρια,Αντωνια,Βεκρη)... Απο τα μεχρι τωρα στο φορουμ εχουμε τη μ/μ του Δημητρη (με πολλες φωτο στο νημα του-θα ζητησει οπως ειπε και τις προ/μετα που του βγαλανε εκει) με πολυ καλη φυτρωση κ πυκνοτητα αναλογως και των γραφτς αλλα κατ' εμενα υστερει στο θεμα: straight χωρις φυσικοτητα hairline. Για το νημα του Βαλαντη επειδη σταματησε δεν γραφω κατι..λεχθηκαν ολα εκει... Υπαρχει και το νημα του Larioiso σε εξελιξη... και του andy.k.. οποτε ο χρονος θα δειξει τί δυναμικη θα δωσει η κλινικη αυτη. Μπορω να κατανοησω φουλ να στηριζεις τον ιατρο που εκανες επιλογη για 1002 λογους αλλα να ριχνεις βελη σε αλλους ιατρους του εξωτερικου που αν μη τι αλλο εδωσαν δειγματα καλης γραφης αυτο με ξεπερναει. Η καλυτερη διαφημιση για μια κλινικη ειναι ενα αποτελεσμα και διαχρονικα πολλων θετικων αποτελεσματων,που μιλανε ξεκαθαρα απο μονα τους, και οχι η παραλληλη δυσφημιση/μηδενισμος των αλλων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Μπορω να κατανοησω φουλ να στηριζεις τον ιατρο που εκανες επιλογη για 1002 λογους

Εγώ πάλι φιλέ δε μπορώ να
καταλάβω γτ θα πρέπει να
διαφημιζεις το γιατρό που
επέλεξες...εγώ δε παίζει να
διαφημησω κανένα ακόμα και τουμπανο να γίνω...τα αποτελέσματα διαφημίζουν, το τι λέμε εμείς εδώ, λόγος να γίνεται...Πάντως γι αυτή τη hairline του Δήμητρη ρε παιδιά, έλεος...προφανώς δεν αρέσει σε ππολλούς..αλλα όχι ότι ή καλλιτεχνία κάποιου γιατρού φαίνεται από το σχήμα της hairline...από κατανομή των graft ναι, από το δέσιμο της ληπτριας με τα υγειη γειτονικά τμήματα ναι, αλλά από μια κωλογραμη θα κρίνουμε την καλλιτεχνία κάποιου? Αυτά είναι καθαρά θέμα γούστου...

dimitris50423

Well-Known Member
παιδια μολις διαβασα τα μηνυματα. εχετε ξεφυγει απο οτι βλεπω. στριπαρ βλεπω οτι ζητας μπαναρισμα καποιου. τα δικα σου μηνυματα αν θες διαβασε τα ξανα.. νομιζω οτι ξεφυγες πολυ. επισης πιστευω οτι τετοιες συζητησεις καλο θα ειναι να γινονται σε νεο νημα και οχι σε μια παρουσιαση μεταμοσχευσης. οπως καταλαβαινετε δεν βοηθαει κανεναν αυτο.
αν θελετε το νημα μου να φτασει τις 100 σελιδες προσωπικα δεν εχω θεμα απλα καταστρεφεται η οποια ενημερωση μπορει να προσφερει.
προσωπικα ξενερωσα με ολα αυτα που διαβασα.. ειμαι στους 8 μηνες παρα κατι και το αποτελεσμα μου δεν εχει ολοκληρωθει 100% φαινεται οτι καποιοι ειναι αναστατωμενοι. ο καθενας εχει τη γνωμη του και ας κρινει οπως του αρεσει απλα καποιοι υπερβαλουν και χανουν την ψυχραιμια τους..
αν θελει καποιος διαχειρηστης ας μεταφερει ολοι αυτη τη φασαρια.. αν θελετε παλι να μεινει ετσι κανενα προβλημα απο εμενα..
καλο σας βραδυ

Bouklas

Well-Known Member
Για το παιδί που έκανε αποτυχημένη στον Καναδά. Να φανταστώ πριν κάνει το ταξίδι είχε συνομιλήσει πρώτα με τον γιατρό έτσι? Είχε στείλει φωτογραφίες με το πρόβλημα του και τι δουλειά θέλει να γίνει σωστά? Δεν έφυγε δηλαδή χύμα στο κύμα και όταν έφτασε του λέει "hello doc άκου τι θέλω να κανεις." Γιατί αν έγινε το δεύτερο sorry αλλα φταίει και ο doc και το παιδί μαζί. Για να υπήρξε μια τόσο έντονη διαφωνία που οδήγησε σε αποτυχία ή το παιδί άλλαξε τα θέλω του στην διαδρομή ή και οι 2 τους κινήθηκαν ερασιτεχνικά.

Τέλος έβλεπα χτες στο site του Lorenzo κάποια αποτελέσματα, άνοιξα περίπου 10 περιστατικά στα 9 οι χρηστες έκαναν χρήση φιναστερίδης και 0 δέκατος που επίσης του προτάθηκε δεν έκανε γιατί είχε βιώσει παλιότερα παρενέργειες. Από όσο ξέρω και ο Ερντογάν συστήνει πολύ φίνα. Εγώ προσωπικά (το τονίζω) τι να την κάνω την μεταμόσχευση όταν ξέρω πως θα γίνω τούμπανο ακόμα και αν έχω 0% φύτρωση? Οι γιατροί θέλουν να έχουν όμορφα αποτελέσματα και κάνουν το παν για αυτό, και καλύτερος σύμμαχος η φίνα. Δεν λέω πως δεν είναι καλοί γιατροί απλά τι να την κάνω την μεταμόσχευση με τέτοιο τρόπο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Stripar θα σε παρακαλούσα και εγω να το σταματήσουμε, ειναι απαράδεκτοι οι προσωπικοί, προσβλητικοί χαρακτηρισμοί του Δημητρη38 και απορώ τι κανει το "προσωπικό", όλοι σε άδεια ειναι;

Sent from my iPhone using Tapatalk
οντως ειναι σε αδεια,ο τομεας στις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων εχει καταντησει τσιρκο-καφενειο.
τι δουλεια εχουν 40 σελιδες σχολια σε μια παρουσιαση μεταμοσχευσης δεν μπορω να καταλαβω.
εγω πιστευω σε αυτα τα νηματα θα επρεπε να γραφει μονο ο μεταμοσχευμενος και κανενας αλλος,ουτε ευχες ουτε συμβουλες ουτε τι και πως πιστευει ο καθε ενας.
βρειτε μου ενα φορουμ στον πλανητη με τετοιο καφενειο στις μεταμοσχευσεις αν μπορειτε.
αλλα οκ,αν θελουμε καφενειο παω πασο.
ενδεικτικα θα σας δειξω ενα φορουμ http://www.hairlosstalk.com/interac...Hair-Transplants-amp-Hair-Replacement-Surgery που τυχαινει να ειναι και το μεγαλυτερο στον κοσμο,τελευταια δημοσιευση πριν 4 μερες.
εδω καποιοι ξημεροβραδιαζεστε και δινετε πονο στο πληκτρολογιο ολο το βραδυ λες και θα αλαξει τιποτα.
ενα βιβλιο ολοκληρο την ημερα ειναι τα μηνυματα των μεταμοσχευσεων αν το εχετε προσεξει και δεν υπερβαλω καθολου

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εγω πιστευω σε αυτα τα νηματα θα επρεπε να γραφει μονο ο μεταμοσχευμενος και κανενας αλλος,ουτε ευχες ουτε συμβουλες ουτε τι και πως πιστευει ο καθε ενας.

Αυτό είναι το ιδεατό αλλά θα έπρεπε να έχει και κάποιες προϋποθέσεις για να λειτουργήσει. Απαραίτητα πρωτόκολλο για το πως θα γίνεται η παρουσίαση (τι είδους φώτο, πληροφορίες, κλπ). και σίγουρα κάποιες παρατηρήσεις (αν και εφόσον χρειάζεται) πιθανώς από κάποιους moderator που γνωρίζουν καλά το θέμα των μμ για να αναδείξουν κάποιες λεπτομέρειες, να κάνουν μια τεχνική ανάλυση και να επισημάνουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζει αυτός που την διαβάζει έτσι ώστε να έχει πρακτική αξία. Αλλιώς θα είναι ένα "αποστειρωμένο" πράμα που μπορεί να εξελιχθεί σε αποπροσανατολισμό παρά να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τέλος έβλεπα χτες στο site του Lorenzo κάποια αποτελέσματα, άνοιξα περίπου 10 περιστατικά στα 9 οι χρηστες έκαναν χρήση φιναστερίδης και 0 δέκατος που επίσης του προτάθηκε δεν έκανε γιατί είχε βιώσει παλιότερα παρενέργειες. Από όσο ξέρω και ο Ερντογάν συστήνει πολύ φίνα

Η δική μου εμπειρία, επειδή έχω πάει και στους 2 είναι: O Koray όντως σε σπρώχνει σε fina με, διακριτικό, αλλά επίμονο τρόπο. Ο Lorenzo όταν του είπα ότι δεν παίρνω μου είπε να μην την αρχίσεις για λόγους που έχω αναλύσει στο νήμα μου και δεν επέμενε καθόλου, ούτε με παρότρυνε, παρόλο που θα είχε νόημα για το μικρό πρόβλημα που έχω στο crown. Ο ίδιος κάνει χρήση πολλά χρόνια.

andy.k

Active member
Εξαιρετική ανάλυση Andy! Συμφωνώ ότι μόνο με τητελικού αποτελεσματοςρη θα δείξει και η πρώτη από όλες τις οπτικές γωνίες γιατί όπως και να το κάνουμε όταν από πίσω είσαι άδειος κάνει αντανάκλαση το φως και σε "τρυπάει". Μου ήταν λίγο δύσκολο να το δεχτώ στην αρχή (να αφήσω εντελώς κενή την πίσω περιοχή) αλλά το κατάπια αφού κατάλαβα ότι αυτή είναι η πιό safe επιλογή. Επίσης τέτοιο μακρύ μαλλί σαν του Δημήτρη δεν πρόκειται να αφήσω λόγω ηλικίας και στυλ. Θεωρώ όμως ότι η διαφορά στα graft αν η φύτρωση είναι πετυχημένη (ευτυχώς μέχρι στιγμής πάμε καλά) θα καλύψει αυτό το μειονέκτημα του σχετικά κοντού μαλλιού που δεν θα κάνει τέτοιο layering. Τώρα για το σοκ και το διπλά εντυπωσιακό μην είσαι βέβαικι ο αποτελεος γιατί όταν φτάσεις σε ένα επίπεδο πλεόν οι διαφορές από εκεί και πάνω δεν φαίνονται τόσο εύκολα. Είναι το ίδιο με την αραίωση, μέχρι να φτάσει στο μισό της original πυκνότητας δεν καταλαβαίνεις την διαφορά. Το ίδιο γίνεται αντίστροφα και με την φύτευση. Για να δεις διαφορές από εκεί και πάνω πρέπει να ξεκινήσουμε τα live comparisons :D Επίσης λάβε υπόψη σου ότι λόγω του μικρότερου λόγου από τον Δημήτρη (1.92 έναντι 2.30, τελικά ο Δημήτρης έβαλε 5300 τρίχες με 2300graft ενώ εγώ 4900 με 2552, άρα η διαφορά στην πυκνότητα αμβλύνεται, το 30 του Δημήτρη γίνεται 35). To σίγουρο όμως είναι ότι εγώ και ο Δημήτρης έχουμε ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά τρίχας και το ίδιο pattern (4A). Απλά εγώ λόγω ηλικίας έχω χάσει στο κέντρο του αυτό το τείχος που έχει ο Δημήτρης (και από ότι φαίνεται και αυτός από τις τελευταίες φώτο θα το χάσει ή θα υποχωρήσει - εύχομαι να μην γίνει- οπότε θα του συνιστούσα να μην κάνει άλλη μμ γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το
υποστηρίξει).

Συμφωνω σχετικα με το λογο τριχων/grt, ειναι δεδομενο οτι
μειωνει τη πιθανη διαφορα
στο τελικο αποτελεσμα.
Οσον αφορα το ευχαριστο "σοκ", αναφερομουν στη συγκριση της εικονας πριν
την πρωτη μμ και της τελικης εικονας μετα το αποτελεσμα και της 2ης μμ...δλδ συγκριση καταστασεων ιουλιος 15 και μαιος? Ιουνιος? 2017 αν οόλα πάνε κατ ευχη..

Μπλουζα