Εξαιρετική ανάλυση Andy! Συμφωνώ ότι μόνο με τητελικού αποτελεσματοςρη θα δείξει και η πρώτη από όλες τις οπτικές γωνίες γιατί όπως και να το κάνουμε όταν από πίσω είσαι άδειος κάνει αντανάκλαση το φως και σε "τρυπάει". Μου ήταν λίγο δύσκολο να το δεχτώ στην αρχή (να αφήσω εντελώς κενή την πίσω περιοχή) αλλά το κατάπια αφού κατάλαβα ότι αυτή είναι η πιό safe επιλογή. Επίσης τέτοιο μακρύ μαλλί σαν του Δημήτρη δεν πρόκειται να αφήσω λόγω ηλικίας και στυλ. Θεωρώ όμως ότι η διαφορά στα graft αν η φύτρωση είναι πετυχημένη (ευτυχώς μέχρι στιγμής πάμε καλά) θα καλύψει αυτό το μειονέκτημα του σχετικά κοντού μαλλιού που δεν θα κάνει τέτοιο layering. Τώρα για το σοκ και το διπλά εντυπωσιακό μην είσαι βέβαικι ο αποτελεος γιατί όταν φτάσεις σε ένα επίπεδο πλεόν οι διαφορές από εκεί και πάνω δεν φαίνονται τόσο εύκολα. Είναι το ίδιο με την αραίωση, μέχρι να φτάσει στο μισό της original πυκνότητας δεν καταλαβαίνεις την διαφορά. Το ίδιο γίνεται αντίστροφα και με την φύτευση. Για να δεις διαφορές από εκεί και πάνω πρέπει να ξεκινήσουμε τα live comparisons
Επίσης λάβε υπόψη σου ότι λόγω του μικρότερου λόγου από τον Δημήτρη (1.92 έναντι 2.30, τελικά ο Δημήτρης έβαλε 5300 τρίχες με 2300graft ενώ εγώ 4900 με 2552, άρα η διαφορά στην πυκνότητα αμβλύνεται, το 30 του Δημήτρη γίνεται 35). To σίγουρο όμως είναι ότι εγώ και ο Δημήτρης έχουμε ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά τρίχας και το ίδιο pattern (4A). Απλά εγώ λόγω ηλικίας έχω χάσει στο κέντρο του αυτό το τείχος που έχει ο Δημήτρης (και από ότι φαίνεται και αυτός από τις τελευταίες φώτο θα το χάσει ή θα υποχωρήσει - εύχομαι να μην γίνει- οπότε θα του συνιστούσα να μην κάνει άλλη μμ γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το
υποστηρίξει).