Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
φαινεται η περιπτωση σου να μην ειναι ΑΑ.Γεια σας παιδιά!
Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου θέματος και δεν έχω απορίες όσον αφορά το derma roller ή τη διαδικασία. Έχω όμως μια απορία που θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας και αν υπάρχει κάτι που ξέρετε ή που θα μπορούσατε να μου το απαντήσετε, θα χαρώ πολύ να το μοιραστείτε μαζί μου. Εγώ το 2013 έχασα τα μαλλιά μου λόγω μια στεναχώριας που πέρασα. Έχασα την αριστερή πλευρά, τη δεξιά και την επάνω. Έκτοτε φύτρωσαν κάποια αλλά όχι όπως παλαιά. Μου λείπουν αρκετά και τα έχω κόψει κοντά για να μην φαίνονται πολύ. Μοιάζουν με μπαλώματα ή κενά. Κατά τα άλλα δεν μου πέφτουν πλέον μαλλιά. Πήγα σε 2 δερματολόγους. Ο 1ος δερματολόγος μου έδωσε αμπούλες της ducray που δεν έκαναν τίποτα. Η 2η δερματολόγος μου έδωσε το regaine 5%. Το χρησιμοποιούσα για 1 διάστημα και με βοήθησε λιγάκι αλλά επειδή έβαζα πολύ και γέμιζα σε όλο το μέτωπο το σταμάτησα. Έπειτα έκανα το τραγικό λάθος να το πάρω σε χάπι. Η πίεσή μου έπεσε και οι σφυγμοί της καρδιάς μου αυξήθηκαν τόσο που μέχρι να βγάλω τη νύχτα και να περάσει η επίδραση φοβόμουν ότι θα πεθάνω. Φοβάμαι να πάω και σε 3ο δερματολόγο και σκέφτομαι να ξεκινήσω το derma roller των 0,3 mm μαζί με 1 ml μινοξιδίλης κάθε μέρα. Η τελευταία φορά που πήρα μινοξιδίλη ήταν το Νοέμβριο του 2014. Εσείς τι πιστεύετε με βάση αυτά που σας είπα;
1,5mm.Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Νόμιζα ότι δεν θα μου απαντήσει κανείς τελικά. Να το κάνω με derma roller των 0,3 mm ή να ξεκινήσω με το 1,5 mm. Φοβάμαι μόνο να χρησιμοποιήσω το 1,5 mm επειδή θα βγάζει πολύ αίμα. Διάβασα την ιστοσελίδα που έκανες copy - paste στο μήνυμά σου και σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
μαλλον διαβασες κατι που ησχυει για τα μικρα mm.Kapa διαβαζω σε πολλα φορουμ οτι δεν ειναι απαραιτητο να φτασεις στο σημειο να ματωσεις ,μονο κοκκινισμα της περιοχης ,αλλα και πως μπορεις να κανεις χρηση 5 μερες την εβδομαδα και 2 οχι.Επειδη μου ηρθε και θα ξεκινησω ,εσυ τι προτεινεις?(βαζω και μινοξ). 1 μερα ρολλ σε σημειο να ματωσω και 6 ημερες μινοξ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν παλι εχεις μικρα mm τοτε ακολουθεις τα κενα http://www.hairlossgr.com/threads/Σωστή-χρήση-derma-roller.8039/Σε ευχαριστω για την απαντηση ,θα ενημερωσω με αποτελεσματα.
καλησπερα.Ρε παιδια ξεκινησα να διαβαζω τα ποστ αλλα ειναι παρα πολλες οι σελιδες με αρκετα εκτος θεματος ποστ και κουραστηκα.
Θελω να αγορασω το δερμαρολερ και σκεφτομαι το 1mm , αν και πανω στο σερφαρισμα ειδα καπου οτι καταλληλο για τριχοπτωση ειναι το 0.5mm.
Καταρχην ειναι οκ να ξεκινησω με 1 mm ?
Θα κανω πανω στο ιδιο σημειο 10 ρολαρισματα ?
Αναγκαστικα θα ρολαρω πανω απο μαλλια γιατι εχω σε ολο το κεφαλι μαλλια. Απο οτι καταλαβα θα το κανω σε νωπα μαλλια για να μην μπλεκονται , σωστα ?
Χρησιμοποιω μονο ενα τοπικο. Θα το βαζω αμεσως μετα τη χρηση ή θα ξεκιναω την αλλη μερα ? ( αν δεν δω αποτελεσματα και με δερμαρολερ θα ξεκινησω μινοξ ).
Τελος , απο που αγοραζω ? Βρηκα αυτο https://www.droller.gr/store/
Να παω στο τιτανιο με 192 βελονες ή στο προσωπου που εχει 500 ?
Ε, φυσικα δεν δουλευει για ολους γιατι δουλευει μονο για αυτους που εχουν ασβεστοποιηση στο δερμα(calsification) δηλ. βουλομενο κυκλοφοριακο.weznem sorry για καποιον λογο δεν ειδα το ποστ σου
Τωρα για το αν μπορει μονο του ή οχι κι ομως εχει δικιο ο καπα .Καποιοι εχουν βρει την λυση στον μικροτραυματισμο και μονο με αυτον.
Τωρα το γιατι δεν εχουν βρει ολοι λυση με αυτην την μεθοδο δεν το γνωριζω.
Ισως δεν δουλευει για ολους(πολυ πιθανο),ισως δεν εχουν ολοι την ιδια υπομονη,καθως σε βαθος χρονου βλεπεις διαφορα.
Πρεπει να ξερεις μια PG χαλαει κ τα δοντια.Δεν έχω παραγγείλει ακόμα γιατί ασχολούμαι με ένα άλλο πρόβλημα που έχω στα δόντια.
Καπα, αφού άνοιξες το θεματάκι (και καλά έκανες) καλό είναι να αναφερθούν και τρόποι απολύμανσης - αποστείρωσης του roller γιατί είναι παράγοντας πάρα πολύ σημαντικός ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε μόλυνση μπορεί να προκύψει...