poseidonas77
Well-Known Member
ευχαριστω......λεω να το βαλω και αυτο στον πολεμο..ειναι και προσιτο οικονομικα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
lalakis είπε:Παιδιά τι γίνεται;;υπαρχουν παρενεργειες φολιγκεν με nu hair mazi?έχω πολλές κ@√λες το τελευταιο καιρό ;απαυτο είναι;kapa πως παει η θεραπεια σου;
lalakis είπε:Μονο του το βαζεις η μαζι με φολί πλεον?
kapa οταν λες πολυ τριχοπτωση ενοεις οτι εξελισεται η αα η περνας καποιο seding λογο των καινουργιων θεραπειων που δοκιμαζεις??kapa είπε:lalakis είπε:Παιδιά τι γίνεται;;υπαρχουν παρενεργειες φολιγκεν με nu hair mazi?έχω πολλές κ@√λες το τελευταιο καιρό ;απαυτο είναι;kapa πως παει η θεραπεια σου;
δεν ξερω αν ενα τοπικο ειναι αρκετο να επηρεασει τετοιο πραγμα,εχουν αναφερθει τα αντιθετα αλλα θα ελεγα ειναι συμπτωση.
η θεραπεια μου παει υπεροχα.
ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το nuhair.
η λοσιον δεν λαδωνει καθολου(πρωτη φορα το βλεπω σε λοσιον).
αποφασισα να την ακολουθησω και οπου παει.
ευελπιστω να μου μειωσει και την τριχοπτωση απο ενα σημειο και μετα
poseidonas7 είπε:kapa οταν λες πολυ τριχοπτωση ενοεις οτι εξελισεται η αα η περνας καποιο seding λογο των καινουργιων θεραπειων που δοκιμαζεις??
αραγε ο αφρος θα κανει δουλεια οπως οι σταγονες?
sory αδερφε αλλα οπως καταλαβαινεις απο καινουργιους θα δεχεσαι συνεχεια
ερωτησεις..εισαι εγκυκλοπαιδια στην τριχοπτωση...:-/
Reve είπε:Kapa χωρίς roller θα δώσει καλή επανέκφυση το shin min με καθημερινή χρήση?
lalakis είπε:Κάπα κ γω τα ίδια με το π ξεκίνησα σεν Μιν είχα σεντινγκ
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sven είπε:Kapa βλέπω αφου απαντάς στα ίδια και στα ίδια....είσαι τέρας υπομονής
kapa είπε:η υπομονη και η οργανωση ειναι μερος της δουλειας μου εκτος φορουμ,που δεν εχει καμια σχεση με υπολογιστες.
αν δεν μπορεσω να τα συνδιασω ενα συνολο 30 ατομων δεν θα αποδωσει καλα
γενικά εγώ δεν πιστεύω σε διαφημήσεις πριν και μετά.ρε συ καπα στη σελίδα του neuhair τα δείγματα φωτογραφιών δεν δείχνουν βελτίωση στο before after...πως σου ήρθε και το δοκιμάζεις?