Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapa είπε:οσοι εχετε αποτελεσματα με τα Ω3.
το εχετε ψαξει καθολου αιματολογικα?
μηπως εχετε ανεβασμενη χοληστερινη η κληρονομικοτητα σε αυτο?
εγω διαπιστωσα οτι εχω κληρονομηκοτητα με μια ερωτηση στους γονεις που αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα.
οι παρακατω τιμες ειναι σε αυστηρη διαιτα και χωρις κανενα συμπληρωμα που σημαινει οτι παρακατω οι τιμες δεν πανε.
ολα αψογα εκτος απο την χοληστερινη
να ξανα αναφερω οτι τα Ω3 σε εμενα δουλεψαν πολυ καλα
απλα σκεψεις κανω μηπως υπαρχει καποια συσχετιση
soltareno ποσο καιρο τα παιρνεις?Soralteno είπε:kapa είπε:οσοι εχετε αποτελεσματα με τα Ω3.
το εχετε ψαξει καθολου αιματολογικα?
μηπως εχετε ανεβασμενη χοληστερινη η κληρονομικοτητα σε αυτο?
εγω διαπιστωσα οτι εχω κληρονομηκοτητα με μια ερωτηση στους γονεις που αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα.
οι παρακατω τιμες ειναι σε αυστηρη διαιτα και χωρις κανενα συμπληρωμα που σημαινει οτι παρακατω οι τιμες δεν πανε.
ολα αψογα εκτος απο την χοληστερινη
να ξανα αναφερω οτι τα Ω3 σε εμενα δουλεψαν πολυ καλα
απλα σκεψεις κανω μηπως υπαρχει καποια συσχετιση
Δεν έχω κληρονομικότητα, αλλά έχω υψηλή χοληστερίνη. Τα Ω σε εμένα δουλεύουν και δουλεύουν και καλά, δόξα τω Θεώ.
tasos33 είπε:soltareno ποσο καιρο τα παιρνεις?
επιγραμματικα τι αλλαγες εχεις δει οχι μονο στο μαλλι αλλα και σε αλλους τομεις
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστω για την απαντηση..θα προσπαθησω να προσθεσω στη διατροφη μου και ξηρους καρπους..δεν περιμενω κατι ιδιαιτερο..μεχρι να παρω παλι βιταμινες ω3...ολοι οι ξεροι καρποι κανουν καλο στον οργανισμο και στα μαλλια γιατι περιεχουν καλο λιπος σιδηρο και πολλα αλλα αλλα ενταξει δεν νομιζω να πυκνωσεις κιολας ομως.εκει που να φας καμια μαλακια οπως πατατακια καλυτερα τσιμπα κανεναν ξηρο καρπο.