Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Προσωπικά...εχετε υποψιν οτι σε διαφορετικα διαστηματα ειχαμε διαφορετικους φυλακες στο φορουμ.
περασαμε στην εποχη του kapa.
δηλαδη δεν θα ειναι οπως ηταν τα πραγματα,ασχετο αν αυτο ειναι προς το καλυτερο η προς το χειροτερο,δεν μπορω να κρινω εμενα.
εσεις ομως μπορειτε να φανταστειτε βαση του δικου μου χαρακτηρα ενα μελοντικο πλανο η οχι.
αλλα και εγω δεν ειμαι σιγουρος αν κατι τετοιο θα βοηθουσε.
Υ.Γ. εισαι αδικος με τον dance.
αν κατι δεν πηγε καλα με τον γιατρο που εκανε επεμβαση σε καποια μελη δεν ειναι δικο του φταιξιμο,αλλα του γιατρου
κατι ακομα που πρεπει να λαβουμε πολυ σοβαρα υποψιν.
ο Ακης δεν θελει γιατρους η εκπροσωπους στο site.
το site ειναι δικο του παρεμπιπτόντως
ο @Dance έχει κάνει κάποιες ΤΙΜΙΕΣ τοποθετήσεις όσον αφορά την πρόοδο κάποιον μελών στην κλινική όπου έκανε & αυτός μτχ...όπως όφειλε σάν παλιό μέλος...
Θα μπορούσα που λες να το πάω πολύ μακριά, γιατί κακά τα ψέματα, τέτοιες δοσοληψίες με γιατρούς όπως εξυπηρετήσεις να σου ζητάει ο Ραχάλ, προτάσεις κτλ, επισκέψεις Ερντογάν, θα μπορούσαν άνετα να κινήσουν υποψίες πως μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια πως αρνείσαι τα δώρα τους (για ξεκάρφωμα) και εσύ να συνάπτεις στρατηγικές συνεργασίες. Σε πολλούς μπορεί να πέρασε απο το μυαλό, ξέρεις όμως, χρειάζονται αποδείξεις, και εκτός αυτού, εμένα δεν με αφορά το τι κάνεις. Πότε σε κατηγόρησα, πότε σε έθαψα, πότε σου έκανα ζημιά?
Στην συνέχεια, που γνωρίζεις οτι εγώ σε κατηγόρησα, και μάλιστα πρώτος? Σε πληροφορώ μάλιστα πως και εμένα άλλοι με πληροφόρησαν με ιδιαίτερα άσχημα πράγματα για σένα που τα συζήτησα σε προσωπικές συζητήσεις με φίλους απο το φόρουμ, λίγους, και ιδιωτικά. Ουδέποτε επίσης τοποθετήθηκα δημόσια για τα όσα γνωρίζω για εσένα και άλλο άτομο, διότι δεν έχω αποδείξεις παρα μόνο ενδείξεις (σοβαρές όμως). Έχω και αποδείξεις βέβαια αλλά τις κρατάω για την μένα προς τα παρόν.
Ο δε κρητικός αν μάθει το φόρουμ ποιός του έστειλε απο μόνος προσωπικό ραβασάκι να πάει στον Μιχάλη (ένα φεγγάρι που τον λάτρευε), θα πέσουν λιποθυμίες.
Όλα αυτά τελείωσαν όμως, ο ενθουσιασμός έπεσε, και εγώ προσωπικά δεν κάνω κιχ καλής κουβέντας για τον γιατρό αυτό, αμερόληπτα και αντικειμενικά τοποθετούμαι, με αυστηρή κριτική και συμπαράσταση και αυτογνωσία στα παιδιά που είχαν θέμα. Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται, ούτε να υπερβάλουμε με αρνητικό, αλλά ούτε με θετικό τρόπο και πάνω απο όλα τα γραφόμενα μας να έχουν σεβασμό, ήθος και αντικειμενικότητα. Λάθη έχω κάνει, και ο υπέρμετρος μου ενθουσιασμός που μοιράστηκα μαζί σας ήταν λάθος γιατί ίσως παρέσυρε άτομα, όμως... ψέματα δεν είπα και δεν έγραψα, είμαι στην διάθεση του καθενός για οτι θέλει να ρωτήσει ή να με δει απο κοντά. Ας τελειώσει αυτή η κόντρα εδώ (που εσύ έχεις μαζί μου οχι εγώ προς εσένα) και ας συνυπάρχουμε αρμονικά στο φόρουμ αυτό με σκοπό να το βοηθήσουμε, αυτό και τα μέλη του.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειναι ωμη αληθειαΩχ ξυπνησε στραβα ο Kapa.......Εχει αγριες διαθεσεις
Και καλά κάνεται το φόρουμ πρέπει να μείνει ως έχει....ειναι ωμη αληθεια
Ο Ακης παλευει να κανει ενα φορουμ ανεξαρτητο,ανεξαρτητο=δημοκρατικο.Και καλά κάνεται το φόρουμ πρέπει να μείνει ως έχει....
Μόνο αποτελέσματα με φωτογραφίες και ο καθένας βγάζει τα συμπερασματά του....
Είναι λογικό ο κάθε ιδιοκτήτης κλινικής να θέλει να προστατέψει την κλινική του απο κάποια αρνητικά αποτελέσματα με μηνυσεις ...εαν τους βάλεις στο παιχνίδι θα σε πατήσουν....
Το ίδιο γίνεται και στα forum του εξωτερικόυ.....απο μεγάλα ονόματα του χώρου όλα φιλτράρονται και είναι ολοι μια χαρούμενη οικογένεια ....ο ένας εκπρόςωπος κλινικής γράφει θετικά σχόλια για μια άλλη...κλινική...
Οχι γατάκια του συστήματος δεν θα γίνουμε ποτέ ΦΙΛΕ ΜΟΥ KAPA....σβήσε την μουντζα γιατί εμένα δεν με αντιπροσωπευεί...