Daohair-s

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tristan1

New Member
Αν, όπως εγώ, έχετε λιπαρότητα, σμηγματόρροια, κοκκινίλες στο μέτωπο-τριχωτο της κεφαλής, πιτυρίδα και επακόλουθη τριχόπτωση, χρησιμοποιήστε το σαμπουαν Daohair-s (εναλλάξ με Fungoral και Selsun). Αν δεν μου τα είχε συστήσει δερματολόγος προ 20 ετών (στα 18 μου) τώρα θα ήμουν γλόμπος (χωρίς να σημαίνει ότι θα ερχόταν και το τέλος του κόσμου βέβαια- απλά στην εφηβεία το να χάνεις τα μαλλιά σου έχει άσχημο ψυχολογικό αντίκτυπο). Η τριχόπτωση σταμάτησε αμέσως και είναι εντυπωσιακό ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός σαμπουάν (με επίκεντρο το Daohair-s) παραμένει μετά από 20ετή χρήση ενεργός και δραστικός.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Toσα χρονια δηλαδη εισαι με αυτα τα 3 και δεν εχεις τριχοπτωση?

Απο αυτα σε μενα κανει περισσοτερο το selsun.Τα αλλα 2 λιγα πραγματα.
Τωρα δεν ξερω τι γινεται και με τα 3 μαζι.

tristan1

New Member
vag25 είπε:
Toσα χρονια δηλαδη εισαι με αυτα τα 3 και δεν εχεις τριχοπτωση?

Απο αυτα σε μενα κανει περισσοτερο το selsun.Τα αλλα 2 λιγα πραγματα.
Τωρα δεν ξερω τι γινεται και με τα 3 μαζι.

Εδώ και 20 χρόνια εναλλάσσω αυτά τα 3 σαμπουάν και έχω απαλλαγεί από τη σμηγματοροικη δερματίτιδα, τον κνησμό και την τριχόπτωση που προκαλούσε. Δεν ξέρω ποιο είναι πιο αποτελεσματικό, νομίζω ότι οφείλεται κυρίως στο Daohair-s. To Selsun είναι όντως επίσης αποτελεσματικό.

vag25

Well-Known Member
Εχω τα ιδια συμπτωματα με σενα αλλα χωρις να εχω βρει λυση.
Οταν λες τα εναλλασεις,εννοεις οτι την δευτερα για παραδειγμα λουζεσαι με Daohair ,την τριτη με Fungoral και τεταρτη με selsun?
(το απλο selsun χρησιμοποιεις ή το blue?)

tristan1

New Member
vag25 είπε:
Εχω τα ιδια συμπτωματα με σενα αλλα χωρις να εχω βρει λυση.
Οταν λες τα εναλλασεις,εννοεις οτι την δευτερα για παραδειγμα λουζεσαι με Daohair ,την τριτη με Fungoral και τεταρτη με selsun?
(το απλο selsun χρησιμοποιεις ή το blue?)

Γενικός κανόνας είναι οτι τα σαμπουαν ουτως ή άλλως πρέπει να εναλλάσονται. Λούζομαι κάθε 2 μέρες και στο πρώτο και δεύτερο 'χέρι' χρησιμοποιώ κοινά σαμπουάν των σουπερμαρκετ για τη λιπαρότητα. Στο τρίτο 'χερι' βάζω κάποιο απο αυτά τα 3 σαμπουάν. Ο κνησμός (η τριχόπτωση ακολουθεί ) επανεμφανίζεται αν περάσουν 2-3 εβδομάδες χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο απο τα 3 φαρμακευτικά σαμπουάν.

vag25

Well-Known Member
Πηρα και τα 3 για να χρησιμοποπιησω συνδυαστικά.
Εχω λουστει και με τα 3,χωρις ιδιαιτερες διαφορες προς το παρον.Θα κανω υπομονη ομως.

Ειδες αμεσως διαφορα φιλε tristan1 στα 18 σου?
Αν θυμασαι βεβαια.

tristan1

New Member
vag25 είπε:
Πηρα και τα 3 για να χρησιμοποπιησω συνδυαστικά.
Εχω λουστει και με τα 3,χωρις ιδιαιτερες διαφορες προς το παρον.Θα κανω υπομονη ομως.

Ειδες αμεσως διαφορα φιλε tristan1 στα 18 σου?
Αν θυμασαι βεβαια.

Ναι, θυμάμαι ότι είχαν γρήγορο αποτέλεσμα.
Ούτε ο κνησμός, οι κοκκινίλες και η σμηγματόρροια σου έφυγαν δηλαδή? Πόσο καιρό τα χρησιμοποιείς?

vag25

Well-Known Member
συνδυαστικα εχω χρησιμοποιησει εδω και λιγες μερες.daohairX2,selsun,fungoral.
Aυριο selsun και παει λεγοντας.
Βλεπω πολυυυυυ μικρη βελτιωση ισως στον κνησμο.Ενα 5% και πολυ λεω.
Θα τους δωσω χρονο ομως.

Ξεχωριστα οπως εγραψα και παραπανω τα εχω χρησιμοποιησει με αποτελεσμα μονο απο selsun.
Για να δουμε.
Θα ενημερωσω ξανα το thread.

YΓ.Μηπως ειναι καλυτερο ο τιτλος να εχει και τα 3 μαζι ως συνδυασμο?Δεν αφορα μονο το daohair ετσι και αλλιως.

tristan1

New Member
vag25 είπε:
συνδυαστικα εχω χρησιμοποιησει εδω και λιγες μερες.daohairX2,selsun,fungoral.
Aυριο selsun και παει λεγοντας.
Βλεπω πολυυυυυ μικρη βελτιωση ισως στον κνησμο.Ενα 5% και πολυ λεω.
Θα τους δωσω χρονο ομως.

Ξεχωριστα οπως εγραψα και παραπανω τα εχω χρησιμοποιησει με αποτελεσμα μονο απο selsun.
Για να δουμε.
Θα ενημερωσω ξανα το thread.

YΓ.Μηπως ειναι καλυτερο ο τιτλος να εχει και τα 3 μαζι ως συνδυασμο?Δεν αφορα μονο το daohair ετσι και αλλιως.

http://hardinmd.lib.uiowa.edu/pictures22/dermnet/d_seborrheic_dermatitis_37.jpg

Βρήκα μια φωτογραφία που μου θύμισε την εικόνα τότε του τριχωτού. Κοκκινίλες και χοντρές νιφάδες πιτυρίδας, κνησμός και τριχόπτωση.

Βάλε για 1ο-2ο χέρι ένα κοινό αντιπυτιριδικό σαμπουαν και στο 3ο χέρι βάλε Daohair-s. Αστο να δράσει 3-4 λεπτά. Εγώ τα έλουζα κάθε 2 μέρες. Ξεκίνησα με Daohairs και μετά απο κάποιο διάστημα έβαλα τα άλλα 2 σαμπουάν για να υπάρχει εναλλαγή. Γιαυτό και ο τίτλος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Δεν ειναι τοσο εντονο το προβλημα οσο στην φωτο.Για να πω την αληθεια δεν πλησιαζει καν σαν εικονα.
Εδω και εκει εχει κατι κοκκινιλες η σπυρακια ,αλλα ως εκει.
Το βασικο προβλημα ειναι η φαγουρα και η τριχοπτωση,μαζι παντα με λιπαροτητα.10 χρονια τωρα χωρις λυση.

gianniskritikos2

Active Member
ναι μονο που ετσι καταλαβενω οτι δεν λυνετε το προβλημα με αυτα τα σαμποοαν που λογικο ηταν εφοσον ο τρισταν ειχε ασπρες τριχες ηταν σιγουρα κοντα στα 30 σε εκινη την φοτο οι τριχες ολες μιαζουν υγιεστατες αρα δεν μιλαμε για καποιον με ΑΑ μπορει να εχανε μαλλια απο φαγουρα απο ξυροδερμια αλλα σε καμια περιπτωση δεν του προκαλεσαν ζημια ανεπανορθοτη οπως της ΑΑ ετσι δεν νομιζω με αυτα να βοηθανε την ΑΑ συγκεκριμενα μπορει σε ενα μικρο βαθμο αλλα δεν ειναι λυση...

tristan1

New Member
gianniskritikos2 είπε:
ναι μονο που ετσι καταλαβενω οτι δεν λυνετε το προβλημα με αυτα τα σαμποοαν που λογικο ηταν εφοσον ο τρισταν ειχε ασπρες τριχες ηταν σιγουρα κοντα στα 30 σε εκινη την φοτο οι τριχες ολες μιαζουν υγιεστατες αρα δεν μιλαμε για καποιον με ΑΑ μπορει να εχανε μαλλια απο φαγουρα απο ξυροδερμια αλλα σε καμια περιπτωση δεν του προκαλεσαν ζημια ανεπανορθοτη οπως της ΑΑ ετσι δεν νομιζω με αυτα να βοηθανε την ΑΑ συγκεκριμενα μπορει σε ενα μικρο βαθμο αλλα δεν ειναι λυση...

Δεν είναι δικιά μου η φωτό. Την βρήκα στο internet σαν τυπική της σμηγματοροικής δερματίτιδας.

gianniskritikos2

Active Member
α σορρυ τοτε

αν και εισαι σιγουρος οτι ειναι σμηγματοροικη? διοτι ειναι ξερη ξυροδερμια για σμηγματοροικη... ειχα σμηγμα πολυ ερεθυσμο δεν ειχα αλλα ειχα πολυ σμημα στο κεφαλι ηταν σαν μαλακι ζημη ψομιου οχι ετσι αυτο ειναι ξερω ειναι σιγουρα σμηγματοροικη?

tristan1

New Member
gianniskritikos2 είπε:
α σορρυ τοτε

αν και εισαι σιγουρος οτι ειναι σμηγματοροικη? διοτι ειναι ξερη ξυροδερμια για σμηγματοροικη... ειχα σμηγμα πολυ ερεθυσμο δεν ειχα αλλα ειχα πολυ σμημα στο κεφαλι ηταν σαν μαλακι ζημη ψομιου οχι ετσι αυτο ειναι ξερω ειναι σιγουρα σμηγματοροικη?

Δεν είμαι και δερματολόγος αλλά αν γκουγκλάρεις την ασθένεια θα δεις ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων στην εμφάνιση. Μέχρι και όλο το σώμα καλυμμένο με λέπια. Εγώ προφανώς ανήκα σε μια πολύ πιο ελαφριά μορφή.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα