kapa
Μέλος του προσωπικού
προσπαθω να συλεξω πληροφοριες απο δικες σας αναφορες για τα καλυτερα προιοντα και βλεπω οτι το συγκεκριμενο αξιζει το δικο του κομματι.
το συγκεκριμενο σαμπουαν ειναι για σμηγμα,λιπαροτητα,ξηροδερμια,ακομα και στην ακμη θα βοηθησει.
το χρησιμοποιω σχεδον 9 μηνες τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την κατασταση που κραταει το δερμα μου,μου εδιωξε πολυ αποτελεσματικα την λαδιλα που εχω εκ του φυσικου μου.
θα το βρειτε σε μεγαλα σουπερ μαρκετ στην τιμη 1+1 δωρο στα 5 ευρω αν το ψαξετε.
ο τοπικος ψευδαργυρος εχει θεραπευτικες ιδιοτητες
εχει δυο τυπους ψευδαργυρου.
αν και βγαινει με διαφορετικα γραφομενα,νομιζω οτι ολη η σειρα εχει τα ιδια συστατικα.
οτι θετικο η αρνητικο βλεπετε με το συγκεκριμενο γραψτε το εδω
ειναι το λευκο το head and shoulders
το συγκεκριμενο σαμπουαν ειναι για σμηγμα,λιπαροτητα,ξηροδερμια,ακομα και στην ακμη θα βοηθησει.
το χρησιμοποιω σχεδον 9 μηνες τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την κατασταση που κραταει το δερμα μου,μου εδιωξε πολυ αποτελεσματικα την λαδιλα που εχω εκ του φυσικου μου.
θα το βρειτε σε μεγαλα σουπερ μαρκετ στην τιμη 1+1 δωρο στα 5 ευρω αν το ψαξετε.
ο τοπικος ψευδαργυρος εχει θεραπευτικες ιδιοτητες
εχει δυο τυπους ψευδαργυρου.
αν και βγαινει με διαφορετικα γραφομενα,νομιζω οτι ολη η σειρα εχει τα ιδια συστατικα.
οτι θετικο η αρνητικο βλεπετε με το συγκεκριμενο γραψτε το εδω
ειναι το λευκο το head and shoulders