Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τις είδα και εγώ.... για το σχόλιο που λες και σε ερώτηση που το στηρίζουν αυτό,η επιστημονική απάντηση ήταν οτι βασίζονται στον 1,5 χρόνο χρήσης των ατόμων που αρχικά το δοκίμασαν(τι να πω.......)Στο follicle thought έχουν βάλει νέες φώτο. Ειδικά ένας έχει φοβερά αποτελέσματα. Ένα comment που μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση είναι αυτό:
Once you have your new hair after using reboost you will not lose it again
Παιδιά, παίζει να ισχύει τέτοιο πράγμα;;;;;;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI μου κάνει εντύπωση που έφτιαξες καν νήμα σαν τόσο έμπειρο μέλος!
Kαλημέρα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι αισθητή μείωση της καθημερινής τριχόπτωσης, ίσως και σε ποσοστό γύρω στο 50%, και αλλαγή της απόχρωσης προς το πιο σκούρο κάποιων μικρών αδύναμων τριχών. Έχω σταματήσει οτιδήποτε άλλο έκανα λόγω καλοκαιριού και ακτινοβολίας. Αυτά πιστεύω ότι αποτελούν κάποιες πρώτες ενδείξεις. Placebo δεν νομίζω να είναι γιατί δεν είμαι ακόμη πεπεισμένος για την αποτελεσματικότητα του. Α, και κάτι άλλο: στην hairline και στα σημεία των κροτάφων που εφαρμόζω το Reboost το δέρμα έχει γίνει πιο ανοιχτόχρωμο σε σχέση με το υπόλοιπο. Αυτό μου θυμίζει το φαινόμενο που έχει παρατηρήσει και ο Gomi μετά την απομάκρυνση της εξωτερικής στοιβάδας που επέρχεται από τραυματισμό με needling, το οποίο είχα κι εγώ μετά από καλή εφαρμογή του dermapen. Αυτό βέβαια, αν και δείχνει κάποια δράση της μορφής που λέμε renewal, με τρομάζει η αλήθεια το καλοκαίρι λόγω πιθανής ευαισθησίας στην υπεριώδη ακτινοβολία και αύξησης ελευθέρων ριζών, αλλά κι αυτοί στο Yeditepe γενικώς έχουν πολύ φτωχές πληροφορίες για τον τρόπο, την ποσότητα χρήσης, αλληλεπιδράσεις, ειδικές προφυλάξεις κ.λ.π. Μόνο κάτι πολύ γενικά, που μάλλον είναι τα ελάχιστα που ζητάει ο αντίστοιχος τουρκικός Ε.Ο.Φ.@Rick κάποια παρατήρηση για αυτές τις πρώτες μέρες?