Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη στις 27 Απριλίου, και Αθήνα στις 28 - 30 Απριλίου 2015 από το Διευθυντή Συντονισμού & Διαχείρισης Ασθενών κ. Θεόδωρο Φιούρη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ο φίλος μου( που κάποια στιγμή είχα αναφέρει) έκλεισε για Αύγουστο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επαναλάβω και γω στο crown μου μαζί του. Αν εγκρίνει ο Μ*ρας τόσο κοντινά μμ χωρίς κίνδυνο να ξεμεινω στο μέλλον απο μοσχεύματα θα πάω μάλλον μαζί του. Έχω μεγάλους ενδοιασμούς αλλα απο την άλλη με τρώει..
Ο Φιουρης μου είπε πως δεν έχω πρόβλημα αλλα του είπα πως θέλω και την έγκριση του Μ*ρα. Μου ζήτησε να ξαναανεβασω αυτήν την ανακοίνωση μετά παλι σαν χάρη και του είπα πως θα φάω ντομάτες απο τα παιδιά στο φορουμ γιατι θα θεωρηθώ βαλτός και γέλασε. Παρ´ολα αυτά το κάνω γιατι του ζήτησα και γω να προσέξει πολύ τον φίλο μου το καλοκαίρι σαν δικιά μου χάρη και μένα σε περίπτωση που προχωρήσω και γω.. αισθάνομαι αβολα λίγο τώρα και ζητάω συγνώμη απο όλους αλλα έτσι μου βγήκε.
Δε κανω τιποτα,γοητεια ειναι το crown ρεεε..
Τελευταια γνωρισα μια κοπελια και επεσε φιλι και πηγε να με χαιδευψει το κεφαλι με τοππικ στο crown.
Μονο καρπαζια δεν εφαγε ασεεεε? TRAGIC
Εχουμε και μεις τις ανυσυχιες μας......
Ρε κολησε αυτη,ασε να σου χαιδεψω τα μαλλακια γιατι δεν μαφηνεις?
Την ειπα ειμαι βουδιστης δεν κανει να με ακουμπαν στο κεφαλι θεωρητε προσβολη.
Το πιστεψε γιατι ξερει οτι παω Ασια ταξιδια.