Άποψη για θεραπεία

panosp

New Member
Καλησπέρα παιδιά!!είμαι 20 ετών και έχω αρκετά έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης. Επισκέφθηκα πρόσφατα μια δερματολόγο η οποία μου χορήγησε την εξής θεραπεία:
1)3 φορές την εβδομάδα το σπρέι botafex(minoxidil 5%)
2)3 φορές την εβδομάδα τη λοσιον anastim της ducray
3)συμπληρώματα διατροφής της frezyderm(η σειρά hairforce)
4)συμλήρωμα διατροφής(ψευδάργυρο)

ποιά είναι η άποψη σας?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
συμφωνω με τον προλαλησαντα..μα τοσο για το...πουτ..ο ειναι οι δερματολογοι τι να πω..

tropheus

Well-Known Member
panosp είπε:
Καλησπέρα παιδιά!!είμαι 20 ετών και έχω αρκετά έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης. Επισκέφθηκα πρόσφατα μια δερματολόγο η οποία μου χορήγησε την εξής θεραπεία:
1)3 φορές την εβδομάδα το σπρέι botafex(minoxidil 5%)
2)3 φορές την εβδομάδα τη λοσιον anastim της ducray
3)συμπληρώματα διατροφής της frezyderm(η σειρά hairforce)
4)συμλήρωμα διατροφής(ψευδάργυρο)

ποιά είναι η άποψη σας?

Η άποψη μου είναι ότι η δερματολόγος κάνει αυτό ακριβώς που ξέρει να κάνει καλά. Να μη βγάλει η γυναίκα το ψωμί της;

Όταν έρχονται οι εταιρείες και της λένε στά τόσα μπουκλάκια anistim ή προϊόντα frezyderm ή botafex θα πάρεις και 2 εισιτήρια με επιστροφή για Παρίσι με 4 διανυκτερεύσεις όλα πληρωμένα τι να κάνει να πει όχι δεν τα θέλω γιατί έχω δώσει όρκο στον Ιπποκράτη;
Ειδικά τέτοιες εποχές που δεν μπορούν πλέον να συνταγογραφούν στο κατακαημένο ΙΚΑ τα φάρμακα με τους τόνους όπως έκαναν;

Έχω φίλο ιατρικό επισκέπτη και το τι ακούω κάθε φορά που τον βλέπω. Μου έρχεται να κάνω εμετό ...

Να πω για άλλη μια φορά : Η minoxidil ΔΕ σταματάει την τριχόπτωση. Ούτε καν την αναχαιτίζει ...

gorilas

Member
Εχεις απόλυτο δίκιο για την minoxidil,γιατι και εγω 15 χρόνια την χρησιμοποιώ και να σου πω την αλήθεια απλά την βάζω για να λέω οτι κάτι κάνω......

Tommy h

Member
Να πω για άλλη μια φορά : Η minoxidil ΔΕ σταματάει την τριχόπτωση. Ούτε καν την αναχαιτίζει ...

Φίλε μην είσαι τόσο απόλυτος ότι δεν λειτουργεί σε εσένα δεν σημαίνει ότι και σε κάποιον άλλον δεν θα λειτουργει η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική , το ότι η μινοξιδιλη ότι είναι να δώσει θα το δώσει στα πρώτα χρόνια είναι γεγονός αλλά και αυτό ακόμα για κάποιους είναι σημαντικό ,ας μην τους αποτρέψουμε από την δοκιμή με αυτά που γράφουμε .

tropheus

Well-Known Member
Tommy h είπε:

Φίλε μην είσαι τόσο απόλυτος ότι δεν λειτουργεί σε εσένα δεν σημαίνει ότι και σε κάποιον άλλον δεν θα λειτουργει η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική , το ότι η μινοξιδιλη ότι είναι να δώσει θα το δώσει στα πρώτα χρόνια είναι γεγονός αλλά και αυτό ακόμα για κάποιους είναι σημαντικό ,ας μην τους αποτρέψουμε από την δοκιμή με αυτά που γράφουμε .

Φίλε Tommy h,

Και σε εμένα λειτούργησε η minoxidil με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα για λίγους μήνες.
Το έχω πει πολλές φορές : Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που έβγαλε μαλλάκια από τη minoxidil ή βελτίωσε την εικόνα του και το αποτέλεσμα κράτησε πάνω από 1,5 χρόνο.

Για εμένα δεν αξίζει να χάνεις χρόνο παίζοντας με τη minoxidil ενώ το πρόβλημα εξελίσσεται και βρίσκεται αλλού ...

jmirko

New Member
tropheus είπε:
Tommy h είπε:

Φίλε Tommy h,

Και σε εμένα λειτούργησε η minoxidil με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα για λίγους μήνες.
Το έχω πει πολλές φορές : Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που έβγαλε μαλλάκια από τη minoxidil ή βελτίωσε την εικόνα του και το αποτέλεσμα κράτησε πάνω από 1,5 χρόνο.

Για εμένα δεν αξίζει να χάνεις χρόνο παίζοντας με τη minoxidil ενώ το πρόβλημα εξελίσσεται και βρίσκεται αλλού ...

Μπορώ να ποστάρω pics με 3+ χρόνια μόνο minoxidil..

weznem

Well-Known Member
tropheus είπε:
Tommy h είπε:

Φίλε Tommy h,

αντιλαμβανομαι τι ενοεις και εχεις δικιο ως ενα σημειο,το θεμα ειναι αλλου ομως οχι εκει που μενεις τι εισαι διατεθειμενος να χασεις για να καθυστερησεις την τριχοπτωση? διοτι ουτε εσυ της σταματας να σου θυμισω..απλα την καθυστερεις μην ευταπατασε...απο την μικρη εξελιξη της..

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
weznem, η δύναμη ενός αντιανδρογόνου δεν συγκρίνεται με τη δύναμη και τη διάρκεια της μινοξιδίλης. Άσχετα που οι παρενέργειές του είναι πιο σοβαρές συγκριτικά.

ειπα εγω το αντιθετο?δεν διαβασεσ καλα το ποστ μου μαλλον..
ειπα οτι ουτε το dht μπλοκ την σταματαει..πιο σοβαρες???λιγα λες δεν ξερουμε σε βαθος χρονου τπτ για την ντουντα..ξερεις εσυ τι γινεται σε 30χρονια χρησης επηρεαζοντας και τον εγκεφαλο..τι επιπτωσεις θα χεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Ούτε εσύ είπες αυτό, αλλά ούτε ο τρόφεους είπε ότι με την ντούτα σταματάει την τριχόπτωση. Τα αυτονόητα λέμε όλοι, η μινοξιδίλη είναι μια (πολύ) μικρή παράταση ζωής στα μαλλιά, για ένα δύο χρόνια, τα αντιανδρογόνα όμως είναι μια συγκριτικά πολύ μεγαλύτερη παράταση ζωής στα μαλλιά.

Στ' αλήθεια, πιστεύετε ότι μπορείτε να πείτε σε ένα παιδί 20 ετών που "έχει έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης" όπως λέει ο ίδιος ότι η λύση του να μην μείνει φαλακρός είναι η μινοξιδίλη; Και στα 25 (άντε να δώσω 5 χρόνια αποτελέσματος γιατί είμαι και χουβαρντάς) που θα έχει χάσει κάθε αποτέλεσμα της μινοξιδίλης και θα αδειάσει το κεφάλι του τι θα κάνει; Θα τρέξει για μεταμόσχευση;

Δεν ξέρω τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ντούτα, ούτε πρόκειται να τις μάθω γιατί δεν παίρνω τη συγκεκριμένη ουσία. Αλλά ούτε και ξέρω κανέναν που να την παίρνει 30 χρόνια.

Για να κλείσουμε, ούτε ο τρόφεους είναι σωστό όπως έγραψε ένας να αποτρέπει κάποιον απ' το να δοκιμάσει μινοξιδίλη, αλλά ούτε και οι υπόλοιποι θα πρέπει να αποτρέπετε κάποιον ενώ ακόμα είναι νωρίς να σκεφτεί τη λύση ενός αντιανδρογόνου -δοκιμασμένου τουλάχιστον.
δεν αποτρεπω κανενα οι απαντησεις ειναι στο φορουμ η ουσια ειναι μια(για εμενα)καιτολεω παντα ακομα και σημερασυνδυασμος υγειας-μαλλιαεπιτυχανονται μονο αν εχεις μικρη σταδιακη αρραιωση σε μεγαλη αραιωση η πεφτουν η παλευεις με κινδυνο της υγειας σου πολυ απλα διοτι θα ξεκινησεις το κουμπωμα απλα τα πραγματα..αν σε πιανει η μινοξιδιλ τα κρατας με μικρη αραιωση κοιτα εμενα για να δεις βαζεις και αιρολ μετα εισαι αρχοντας αν σε πιασουν εισαι πρωτος μαγκας αν οχι ειπεμα φινα νοτυντα αλλα..οι νευροορμονες κατι θα θελουν να σου πουν μετα...:dodgy:

jmirko

New Member
rocknrolla εσύ θεωρείς σωστό να πεις στον 20χρονο να πάρει χαπάκια τα οποία θα του μαμίσουν μαρκοπρόθεσμα τον οργανισμό του; Για εμένα αυτό είναι ανευθυνότητα και το κάνουνε συνέχεια και οι γιατροί στην Ελλάδα και οι κλαψιάριδες του εξωτερικού.

Καλύτερα να μείνει με τις τρίχες στο χέρι παρά με το π**λί του στο χέρι..

Άποψη μου πάντα!

crossfire

Well-Known Member
jmirko είπε:
rocknrolla εσύ θεωρείς σωστό να πεις στον 20χρονο να πάρει χαπάκια τα οποία θα του μαμίσουν μαρκοπρόθεσμα τον οργανισμό του; Για εμένα αυτό είναι ανευθυνότητα και το κάνουνε συνέχεια και οι γιατροί στην Ελλάδα και οι κλαψιάριδες του εξωτερικού.

Καλύτερα να μείνει με τις τρίχες στο χέρι παρά με το π**λί του στο χέρι..

Άποψη μου πάντα!

ουτε αυτο ειναι σωστο αλλα ουτε αυτοι που παιρνουν φινα τοσα χρονια να μπαινουν καθε μερα στο forum και να διαβαζουν οτι οι φιναστεριδατοι παιζουν με τη ζωη τους,με τον θανατο,ενα βημα πριν γινουν τραβεστι κτλ.....λιγο μετρο μαγκες

Giorgos.GR

New Member
Για την θεραπεία δεν γνωρίζω κάτι...
εμένα φαρμακοποιός μου έδωσε το ducray σαν νεο φάρμακο και μου είπε πως οτι είναι καινούριο είναι και δραστικό, το άκουσα και από αλλού αυτό...
δεν μπορώ να πω κάτι γι'αυτό τώρα το άρχισα, για το σαμπουάν όμως μπορώ να πω γιατί βλέπω αποτελέσματα σε κάθε λούσιμο, δίνει όγκο σαν να μην υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...
πάντως σίγουρο φάρμακο είναι τα φρούτα παιδιά από τότε που άρχισα να τρώω ότι φρούτο υπάρχει σταμάτησαν να πέφτουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, έχανα σε κάθε λούσιμο τούφες όχι αστεία... 3 φορές βούλωνα την μπανιέρα και τώρα τις πιάνω με 2 δάχτυλα, και μια φορά (είμαι μακρυμάλλης). ;-)

www.ducray.com

Μπλουζα