Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
mimis giova είπε:Tropheous ολα καλα αυτα π λες..δυστηχως καπνιζω..απο ποτο ετσι κ ετσι..σε φισιολογικα επιπεδα..αυλητης ειμαι..απο διατροφη παλι μετρια πραματα προς χαλια..ο φιλος καλνιζει σαν μαυρος πινει σαν μπεκρης τρωει οτι σκουπιδει φανταστεις..αλλα αν δεις το μαλλι τ θα το ζηλεψεις...θα μ πεις εχεις προδιαθεση εσυ..ε αυφου εχω προδιαθεσει θα ερθει κ ολα αυτα να μην κανω η καθηστεριση θα ειναι πολυ μικρη..αρα καραφλας θα γινω δεν περιμενω τπτ πια..
mimis giova είπε:Αστα ρε φιλαρακι..τι να πω τα ιδια βλεπω..γαμω τα dna μου γαμω..τι να λεμε τωρα;;με αυτο το θεμα ειμαι πολυ ευκνευρισμενος..να μην μπορουν να μας δωσουν γ@μημενες απαντησεις..
tropheus είπε:Και βλέπω και κάτι τύπους στα γυμναστήρια που είναι "πνιγμένοι", όσο δεν πάει άλλο, με κάτι πολύ σκληρά αναβολικά (ανδρογόνα) και το μαλλί τους είναι "υπερσούπερ φούλ".
Και εμείς σκεφτόμαστε αν θα λουζόμαστε συχνά, με τι λουζόμαστε, τι θα τρώμε, αν θα πίνουμε, αν θα την παίζουμε... furious3 furious3 furious3
mimis giova είπε:Ναι ρε φιλακι μ αλλα η μυτι κ τα αυτια φτιαχνονται σε δυο ωριτσες..ας βρουν κατι για το μαλλι...αυτες της απαντησης θελω..
tropheus είπε:Και βλέπω και κάτι τύπους στα γυμναστήρια που είναι "πνιγμένοι", όσο δεν πάει άλλο, με κάτι πολύ σκληρά αναβολικά (ανδρογόνα) και το μαλλί τους είναι "υπερσούπερ φούλ".
Και εμείς σκεφτόμαστε αν θα λουζόμαστε συχνά, με τι λουζόμαστε, τι θα τρώμε, αν θα πίνουμε, αν θα την παίζουμε... furious3 furious3 furious3
kal είπε:Παντως αυτο που λες το χω παρατηρησει και εγω.Ειναι οντως ελεινο εχουν σκασει στο αναβολικο και το μαλλι ατσαλι..Α ρε γαματο κ αυτο που με ποναει εμενα οτι ολοι οι κοντινοι μου συγγενεις ειναι γγ απο που σκατα το πηρα το γαμημενο το γονιδιο κ μ εκφραστηκε και σε μικρη ηλικια..Παιζονται πολλες πουστιες σ αυτη την ζωηη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δίδυμοι, ο ένας κάπνιζε ο άλλος όχι.
Ακόμα και Norwood 1 να είσαι στα γεράματα το κάπνισμα σίγουρα επιβαρύνει την ΑΑ, αλλά η συμβολή του είναι μικρή, δεν είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά.