Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μεσα στις 10 μερες που το πηρες φιλε ειδες διαφορα στο μαλλι;μετα απο 2 μηνες σου εχουν μεινει τα αποτελεσματα;τι ειναι το χαπ;Αυτο μαλλον παιζει να ισχυει παιδια!Πριν απο τρεις μηνες,εμαθα οτι πασχω απο ΧΑΠ,και μου δωθηκε για θεραπεια,εκτος απο ενα εισπνεομενο,και μια αντιβιωση,που εγραφε απ' εξω κυκλοσπορινη..δεν θυμαμαι αν εγραφε συγκεκριμενα"κυκλοσπορινη Α",αλλα ειδα οτι το μαλλι ειχε παρει τα πανω του ,ειχε χοντρυνει η τριχα,κ.τ.λ Πηρα αυτη την αντιβιωση για 10 μερες ,και δε μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα
Αυτο μαλλον παιζει να ισχυει παιδια!Πριν απο τρεις μηνες,εμαθα οτι πασχω απο ΧΑΠ,και μου δωθηκε για θεραπεια,εκτος απο ενα εισπνεομενο,και μια αντιβιωση,που εγραφε απ' εξω κυκλοσπορινη..δεν θυμαμαι αν εγραφε συγκεκριμενα"κυκλοσπορινη Α",αλλα ειδα οτι το μαλλι ειχε παρει τα πανω του ,ειχε χοντρυνει η τριχα,κ.τ.λ Πηρα αυτη την αντιβιωση για 10 μερες ,και δε μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα
Αυτο που πιστεύω ειναι πως πολύ δύσκολα θα δωθεί προς τα έξω κάποια θεραπεία - φάρμακο όπου θα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την τριχόπτωση, δεν νομίζω να τους συμφέρει. Σκεφτείτε πόσα κέντρα, κλινικές θα έκλειναν.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κατι σαν ενισχυμενη φινα δλδ...
Τσάμπα τα λεφτά σου θα χαλάσεις, το δοκίμασαν σε ξένα φόρουμ χωρίς αποτελέσματα.Δεν το δοκιμαζει κανενας το neoral ρε παιδια;εγω θα το δοκιμαζα αλλα μενω γερμανια αν μου το στειλει κανενας το δοκιμαζω εγω και τα λεφτα τα στελνω σε τραπεζα δεν εχω προβλημα με τα χρηματα
μονο κλινικες ? σαμπουαν - προιοντα περιποιησησς μαλλιων κτλ ...,μαλλον το λες οπως δεν υπαρχει αλλος τροπος κινησης εκτος απο το πετρελαιο...Βρίσκω το φάρμακο για την ραφλα αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσω για να γίνω πλούσιος γιατί θα κλείσουν οι κλινικές.