Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είδες ο Ιερεμίας πάλι βγηκε στο προσκήνιο.Ελπίζω να μην γεράσουμε περιμένοντάς το...
Πάντως από ρεπορτάζ το MEGA σκίζει!...μήπως να τους στέλναμε κανένα μέλος , να ενημέρωνε τα δημοσιογραφόνια?...
δεν εχω ακομα γιατροΕίδες ο Ιερεμίας πάλι βγηκε στο προσκήνιο.
Που είναι ο dynamics να δει τον γιατρό του?
Κάποιος πήγαινε εκει, κ του επερνε 150 ευρώ καθε φορά, χωρίς αποτέλεσμα.δεν εχω ακομα γιατρο
Ναι κάποιος αλλος ηταν, που πήγε εκεί.Με έχεις μπερδέψει με άλλον ο μοναδικός δερματολογος που με είχε δει ήταν πριν χρόνια και με ιδιωτική ασφάλεια..το είχα διαβάσει ότι σε κάποιους που έγραφαν τους έτρωγαν πολλά λεφτά οι γιατροί..ευτυχώς δεν την πάτησα πότε!
Πάντως ψαχνω να αγοράσω ενα ζευγάρι καμήλες για γαλα πλούσιο σε αυξητική ορμόνη.εχετε πιστη συντροφοι...πλησιαζουμε.... ειμαι αισιοδοξος
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
χαχα οχι βρε... απλα βλεπω εχει παρει εργολαβεια ολα τα νηματα των γυναικων που κανουνε.
Μπας και ψαχνει καμια κοπελα.Εγω πιστευω μπορει να βρει ανετα.Ριχνει εκει τα μαγικα του σκευασματα και ενθουσιαζει κοσμο.
Φιλικα Γιωργος παντα εεε?
Εχω δεσμό.Γιωργοςbioherbal εισαι ελευθερος?
Η γυναικεία τριχόπτωση είναι πολύ ποιό δύσκολη ατην ανδρική.χαχα οχι βρε... απλα βλεπω εχει παρει εργολαβεια ολα τα νηματα των γυναικων που κανουνε.
Μπας και ψαχνει καμια κοπελα.Εγω πιστευω μπορει να βρει ανετα.Ριχνει εκει τα μαγικα του σκευασματα και ενθουσιαζει κοσμο.
Φιλικα Γιωργος παντα εεε?