Έτοιμος για 2η μμ. Ποιο το πλάνο;

spi

Well-Known Member
Καλησπέρα γκαιζ νομίζω πως 2 χρόνια μετά την 1η μμ (εδώ) ήρθε η ώρα για την 2η. Έχω μιλήσει με κάποιες κλινικές, δεν έχω αποφασίσει που θα πάω, κι όπως δεν ξέρω ακόμα ποιο πλάνο να ακολουθήσω. Σίγουρο είναι πως θα εξαχθούν 2000-2200 grafts κυρίως από πλάγια. Επίσης σίγουρο είναι ότι θα μπουν μπροστά και θα κλείσω λίγο κροτάφους. Το δίλημμα μου είναι αν θα βάλω όλα τα μοσχεύματα μπροστά και Β ζώνη (με λίγο περισσότερα στα αριστερά) ή αν θα βάλω 1500-1600 μπροστά και περί των 500 σε crown για να μαυρίσει λίγο η περιοχή.
Να πω ότι παίρνω μινοξιδιλη, ενώ φίνα επειδή είμαι σε φάση τεκνοποίησης δεν θέλω να το ρισκάρω ούτε καν ψυχολογικά. Οι φωτογραφίες είναι με ήλιο και φλας, ενώ κάποιες μόνο με φλας.

Συνημμένα

• IMG_20210831_152406.jpg
    IMG_20210831_152406.jpg
    53.3 KB · Προβολές: 85
  • IMG_20210831_152340.jpg
    IMG_20210831_152340.jpg
    742.3 KB · Προβολές: 82
  • IMG_20210831_152325.jpg
    IMG_20210831_152325.jpg
    478.8 KB · Προβολές: 78
  • IMG_20210831_152311.jpg
    IMG_20210831_152311.jpg
    650.5 KB · Προβολές: 76
  • IMG_20210831_152241.jpg
    IMG_20210831_152241.jpg
    322.9 KB · Προβολές: 86
  • IMG_20210831_152220.jpg
    IMG_20210831_152220.jpg
    502.4 KB · Προβολές: 92
  • IMG_20210831_152202.jpg
    IMG_20210831_152202.jpg
    211.6 KB · Προβολές: 93
  • IMG_20210831_152129.jpg
    IMG_20210831_152129.jpg
    200.4 KB · Προβολές: 89

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Το μπροστά πρέπει να το τουμπανιάσεις φούλ. Αν κατεβάσεις κροτάφους θα σπαταληθεί και εκεί ένας αριθμός g μεγάλος, θα σου φτάσει να ρίξεις τα 500 crown ?

alex7

Well-Known Member
Ότι και να πούμε αν δεν σου μετρήσει κάποιος τη διαθέσιμη δότρια θα είναι υποθετικό .Αν μπορούσες να πας Λορεντζο

spi

Well-Known Member
Η δοτρια έχει αλλά 3500 να μου δώσει max. Εξωτερικό δεν μπορώ να πάω για 2 λόγους (οικονομικό και λόγω φόβου για αεροπλάνα).

spi

Well-Known Member
Το μπροστά πρέπει να το τουμπανιάσεις φούλ. Αν κατεβάσεις κροτάφους θα σπαταληθεί και εκεί ένας αριθμός g μεγάλος, θα σου φτάσει να ρίξεις τα 500 crown ?
Ο ένας ο κρόταφος έχεις το θέμα ο άλλος είναι πιο λάιτ. Μην νομίζεις πως θα κλείσω πάρα πολύ ένα πιο γλυκό κλείσιμο στον αριστερό κυρίως που είναι πιο τριγωνικός. Αυτό είναι το θέμα αν μου φτάσουν για τα 500 ή να το αφήσω για μετά καθώς υπάρχει και κίνδυνος σοκλος για crown οπότε να γίνει μια τρύπα στο νερό. Βέβαια όπως βλέπεις έχω θέμα εκεί. Εκτός αν βάλω πιο λίγα διάσπαρτα για να έχω να τα καλύπτω με τοπικ. Γενικά θέλω η 3η μου να γίνει μετά από μια 10ετια για αυτό σκέφτομαι για λίγα εκεί πίσω τώρα

alex7

Well-Known Member
Η δοτρια έχει αλλά 3500 να μου δώσει max. Εξωτερικό δεν μπορώ να πάω για 2 λόγους (οικονομικό και λόγω φόβου για αεροπλάνα).
Ναι ήρθε και εδώ .Αν δοκίμαζες να σε δεχτεί .Κάνει την καλύτερη μέτρηση .Σχεδιασμός χωρίς απόθεμα δε γίνεται

spi

Well-Known Member
Ναι ήρθε και εδώ .Αν δοκίμαζες να σε δεχτεί .Κάνει την καλύτερη μέτρηση .Σχεδιασμός χωρίς απόθεμα δε γίνεται
Εννοείς για μέτρηση. Ναι το έχω σκεφτεί να πάω αλλά πάντα στις ημερομηνίες του δεν μπορούσε λόγω εργασίας να επισκεφθώ την Αθήνα.

oreo

Well-Known Member
Ο ένας ο κρόταφος έχεις το θέμα ο άλλος είναι πιο λάιτ. Μην νομίζεις πως θα κλείσω πάρα πολύ ένα πιο γλυκό κλείσιμο στον αριστερό κυρίως που είναι πιο τριγωνικός. Αυτό είναι το θέμα αν μου φτάσουν για τα 500 ή να το αφήσω για μετά καθώς υπάρχει και κίνδυνος σοκλος για crown οπότε να γίνει μια τρύπα στο νερό. Βέβαια όπως βλέπεις έχω θέμα εκεί. Εκτός αν βάλω πιο λίγα διάσπαρτα για να έχω να τα καλύπτω με τοπικ. Γενικά θέλω η 3η μου να γίνει μετά από μια 10ετια για αυτό σκέφτομαι για λίγα εκεί πίσω τώρα
Μήπως να βγάλεις ένα άρτιο πλάνο και να κάνεις 1 και καλή τώρα χωρίς να σκέφτεσαι την τρίτη μετ?

spi

Well-Known Member
Μήπως να βγάλεις ένα άρτιο πλάνο και να κάνεις 1 και καλή τώρα χωρίς να σκέφτεσαι την τρίτη μετ?
Το οποίο ποιο θα ήταν; Καλά φυσικά και θα ήταν καλό αυτό το σεναριο όμως πως θα μπορέσει να επιτευχθεί; Βάσει του ότι θα προχωρήσει η τριχόπτωση στο crown

Flag17

Well-Known Member
Spi σε σχέση με την πρώτη σου μεταμόσχευση νομίζω έχεις χάσει πολλές μαμά τρίχες. Τώρα λες δεν παίρνεις φίνα πιο πριν έπαιρνες ?

oreo

Well-Known Member
Το οποίο ποιο θα ήταν; Καλά φυσικά και θα ήταν καλό αυτό το σεναριο όμως πως θα μπορέσει να επιτευχθεί; Βάσει του ότι θα προχωρήσει η τριχόπτωση στο crown
Ρίξτα όλα πάνω και τα 3500 , σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να γίνονται θυσίες, καλύτερα μόστρα και καπουτσίνος παρά το αντίθετο. Και εγώ κοίταζα τι υποχώρηση έχεις σε μαμά , αλλά ξεγελούν οι φώτο γιατί είχες και μήκος πριν. Το θέμα είναι πως θες να τεκνοποιήσεις, οπότε η φίνα που θα ήταν απαραίτητη είναι εκτός πλάνου. Το σοφότερο θα ήταν να περιμένεις την σύλληψη και να αρχίσεις φίνα. Τώρα για το σοκλος που λες, η περιοχή είναι αρκετά "καθαρή", αυτές όμως οι τρίχες φαίνονται να κρατιούνται απο 1 κλωστή και πιθανόν να χαιρετήσουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Και εγώ συμφωνώ να κάνεις μια και καλή επέμβαση τώρα. Βγάλε και τα 3500 ίσως και λίγα γένια πχ 500 και φτιάξε β ζώνη και crown και ένα touch up hairline Οι τρίχες που βλέπεις στο crown ειναι πολύ αδύναμες έτσι κ αλλιώς, εκτός από κάποιες που ειχαν τοποθετηθεί από την πρώτη επέμβαση.

Georgie

Well-Known Member
Εχεις ανοιχτό χρωμα στα μαλλια με λεπτή τρίχα .
Το φλας, και το κατω απο τη λάμπα δείχνει τα πράγματα χειρότερα .
Βγάλε φωτογραφίες σε κανονικές συνθήκες χωρις τη χρήση φλας .

Αν έπαιρνες φιναστεριδη πριν απο 2 χρονια θα είχες σαφώς καλύτερη εικόνα φίλε .
Όμως οτι έβαλες στην Advanced φύτρωσε .
Κοιτα τη δοτρια τι μπορει να δώσει και κανε κίνηση .
Εγω σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία φίλε

manly_Man

Well-Known Member
Σίγουρα θα έχεις χάσει μαμά μαλλιά μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια χωρίς φιναστερίδη. Αυτά που σε κρατάνε ακόμα είναι τα μεταμοσχευμένα της advanced. Άνοιξε το παντζούρι να μπει φως και κλεισε το φλας, και βγάλε άλλες φωτογραφίες να δούμε καλύτερα την κατάστασή σου...

spi

Well-Known Member
Θα ανεβάσω αύριο τις φωτογραφίες που ζητάτε γιατί όντως αυτές είναι πάρα πολύ αποκαλυπτικές καθώς έχει και φως και έξτρα φλας απλά ήθελα να δείτε ακριβώς τι παιζει. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι το μέλλον για αυτό "φοβάμαι" να ξηλωσω όλη την δοτρια. Δεν ξέρεις τι θα γίνει πιο μετά. Σίγουρα έχω χώρο πίσω για να μπουν τα 500 (που απλά θα ξεγελάσουν το μάτι) αλλά αξίζει να γίνει τώρα ή να επικεντρωθώ χερλαιν λίγο κροτάφους και περισσότερο μέση για να ενισχύσω την μόστρα; Από εκεί και πέρα πίσω έχω αδειάσει πολύ και θέλω να υποστηρίξω λίγο με το τοπικ.

Μπλουζα