gianniskritikos2 είπε:
τελικα θα μπορεσεις να μας πεις τι παιζει με το βιντεο μια μικρη περιλιψη? διοτι εγω παταω να δω γλωσσες υποτιτλων και δεν μου βγαζει ελληνικα.... δεν νομιζω να κανω κανα λαθος μαλλον δεν εχει ελληινικα πως ο θυμιος τα βρηκε δεν ξερω αλλα μια απαντηση δεν δινεις πανο οπως εκανες και με το ιωδιο πες μας ασπουμε(δειτε το παιδια δεν γινεται περιλιψη ειναι σημαντικο) η δεν θελω η οτι να ναι καλυτερο ειναι απο το ν αμην λες τιποτα πες κατι....
Ειναι πολλα.Γαμωτο εγραφα ολοκηρο αρθρο-μεταφραση και μου εσβησε η καρτελα

.
Θα προσπαθησω αυτη τη φορα πιο περιληπτικα και με πιο δικο μου τροπο
Πρωτος βιολογικος νομος:
Ορισμενες φορες ερχομαστε αντιμετωποι με κατατασεις τις οποιες ο οργανισμος μας δεν εχει προβλεψει και για τις οποιες δεν ειχε προετοιμαστει ωστε να τις αντιμετωπισει.Μια τετοια κατασταση στη Νεα Γερμανικη Ιατρικη ονομαζεται Συνδρομος Dirk Hamer(DHS) που προερχεται απο ενα biological conflict-shock(βιολογικη συγκρουση-σοκ).
Παραδειγμα μιας τετοιας καταστασης (DHS) ειναι μια ανεπαντεχη διαγνωση ασθενειας ,μια απροσδοκητη προγνωση,ο χαμος ενος αγαπημενου προσωπου,μια απροσδοκητη καταταση αγχους. O DHS,διαφερει απο μια καθημερινη κατασταση αγχους,η ενα καθημερινο ''ψυχολογικο ζητημα'' ως προς το οτι αντικατοπτριζει μια απροσδοκητη συγκρουση που εμπλεκει την ψυχη ,το μυαλο και το σωμα(τριαδικοτητα ζωης στο ανθρωπινο και οχι μονο σωμα).
Απο βιολογικης σημασιας σκοπια,αυτο το απροσδοκητο στοιχειο θα μπορουσε
να εχει καθοριστικες συνεπειες για τον οργανισμο που ''πιαστηκε'' απροετοιμαστος.Ετσι,προκειμενου να βοηθηθει ο οργανισμος,ενα βιολογικης σημασιας ειδικο προγραμμα(Significant Biological Special Program) τιθεται σε λειτουργια που θα βοηθησει τον απροετοιμαστο οργανισμο.Ο χαρακτηρας αυτου του μηχανισμου-βιολογικου προγραμματος(SBS) ειναι συγκεκριμενος και καθε φορα ειναι ειδικος για τη συγκεκριμενη βιολογικη συγκρουση(conflict).
Αυτα τα βιολογικης σημασιας προγραμματα, ενυπαρχουν σε ολους σχεδον τους οργανισμους(οχι μονο στον ανθρωπο ) και συναρτωνται αμεσα με την εξελιξη και την επιβιωση τους.
Τα ζωα βιωνουν τετοιου ειδους συγκρουσεις οταν χανουν το χωρο επιβιωσης του ,το χωρο κατοικιας τους(territorial loss conflict),oταν επιτιθενται απο αλλους οργανισμους(attack confict),οταν αντιμετωπιζουν κινδινους πεινας-λιμου-θανατου-φοβου(αντιστοιχα conflicts).
Εδω ειναι κατι πολυ σημαντικο: oι ανθρωποι,ως πιο πολυπλοκα δομημενοι οργανισμοι και ως οργανωμενοι σε πολυπλοκα δομημενες κοινωνιες,βιωνουν τις αντιστοιχες συγκρουσεις(dhs/biological conflicts) οχι μονο σε κυριολεκτικο αλλα και σε μεταφορικο/συμβολικο επιπεδο.
Ετσι η απωλεια σε ενα ζωο του χωρου επιβιωσης του (territorial loss conflict) ,σε ενα ανθρωπο μπορει να μεταφραστει ως απωλεια της εργασιας του,του χωρου εργασιας του.Ενα attack confict μπορει να βιωθει σε εναν ανθρωπο μεσω ενος προσβλητικου υπονοουμενου-φρασης.
Ενα abandonment confict μπορει να βιωθει απο εναν ανθρωπο σε περιπτωση που αισθανεται ''απομακρυσμενος-εγκακαλελειμενος απο τη μαζα(το ''συνολο'',''το πακετο'').Ενα death-fright conflict(που ενα ζωο βιωνει σε περιπτωση που αντιμετωπιζει κινδυνους σωματικης επιβιωσης) μπορει να βιωθει απο εναν ανθρωπο μεσα απο τη διαγνωση μιας ασθενειας η μιας αποφασης (λογου χαρη θανατικης ποινης).
Πρεπει να σημειωθει οτι ο υποσιτισμος,τα τοξικα αποβλητα,οι τραυματισμοι κτλ. μπορουν να προκαλεσουν βλαβη σε οργανα και ιστους ανεξαρτητα απο τον συνδρομο Dirk Hamer.
Τι συμβαινει σε τριαδικο επιπεδο ,τη στιγμη που λαμβανει ο χωρα ο DHS υστερα απο μια συγκρουση(conflict) που ενεργοποιει ενα βιολογικης σημασιας ειδικο προγραμμα,με σκοπο να βοηθησει τον οργανισμο να ξεπερασει την απροδοκητη αυτη τραυματικη κατασταση.
ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΥΧΗΣ(Psyche Level): Το ατομο βρισκεται σε συναισθηματικη και διανοητικη κατασταση θλιψης.
Επιπεδο Μυαλου(Brain level): Aυτη η συγκρουση-conflict επιδρα σε μια ειδικα προδιαγεγραμμενη περιοχη του εγκεφαλου(που εξαρταται με τη φυση του conflict) και εμφανιζεται στη μαγνητικη τομογραφια σαν ομοκεντρα ''δαχτυλιδια''(που αντιπροσωπευουν τραυματα).
Η ΙΔΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.
ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΡΓΑΝΟΥ

ORGAN LEVEL):
Τη στιγμη που ο DHS επιδρα στα εγκεφαλικα κυτταρα,αμεσως δημιουργειται μια επικοινωνια με το αντιστοιχο οργανο που ελεγχεται απο το τμημα του εγκεφαλου που δεχτηκε την επιθεση και ενα βιολογικης σημασιας ειδικο προγραμμα(SBS) τιθεται σε αμεση λειτουργια.Η σημασια αυτου του προγραμματος ειναι να ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ τη λειτουργια του αντιστοιχου της συγκρουσης οργανου ετσι ωστε το ατομο να βρεθει σε ευνοικοτερη θεση και τελικα να επιλυσει/επουλωσει την τραυματικη κατασταση.
Παραδειγμα:Mια βιολογικης σημασιας συγκρουση που προερχεται απο την απωλεια του σπιτιου η του χωρου εργασιας επιδρα στις στεφανιαιες αρτηριες.Eτσι δημιουργειται ελκος στον αρτηριακο τοιχο,προκειμενου αυτη η απωλεια ιστου να βοηθησει ωστε περισσοτερο αιμα (και οξυγονο) να περνα απο την αρτηρια,αρα φερνοντας το ατομο σε ευνοικοτερη θεση να αντιμετωπισει την κατασταση και να βρει πισω το χαμενο σπιτι του ,την χαμενη δουλεια του
Παιδια αυτο ηταν το πρωτο κριτηριο του πρωτου βιολογικου νομου ειναι πολλα για σημερα.
Ας σκεφτουμε αν τελικα οι καρκινικοι ογκοι μας βοηθουν στην τελικη?
Τι συμβαινει στο ατομο τη στιγμη της διαγνωσης με ογκο?
Τι συμβαινει στο ατομο τη στιγμη της διαγνωσης με αλωπεκια?
Γιατι ξεχναμε τους επουλωτικους μηχανισμους του οργανισμου μας και παμε εναντιον του.?
Τι συμβαινει οταν καποιος σε συνεχεις επισκεψεις,διαγιγνωσκεται πως ο ογκος παραμενει ακομη εκει?
Η συμβατικη ιατρικη δημιoυργησε εναν φαυλο κυκλο δυστυχως.
ΠΗΓΗ:http://learninggnm.com/home.html