ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ~ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΑ?!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

maria24

New Member
γεια σε ολους(προκαταβολικα)..ξερει κανεις τι παιζει με τα αντισυλλιπτικα ως θεραπεια κατα της ΑΑ..??βοηθανε?ειναι αληθεια οτι μπορει να αυξηθει η τριχοπτωση μετα το τελος της χρησης τους?? απαγορευονται αλκοολ ,τσιγαρο κλπ???
γενικως δεν εχω παρει ποτε μου αντισυλληπτικα ,και ειναι ενα πιθανο σεναριο που μου ειπε ο γιατρος !οτι γνωριζετε ΡΙΞΤΕ ΤΟ !!!S O S :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

maria24

New Member
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ..Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΑΑ
ΠΙΘΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΛΗΨΗ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΩΝ(ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ)
κατα την ληψη τους απαγορευεται καπνισμα ,αλκοολ κλπ?
ειναι αληθεια οτι μετα το τελος της θεραπειας,εμφανιζεται ακομα μεγαλυτερη τριχοπτωση?
τι παιζει με τα χαπια αυτα??οπως βλεπετε θελω μια ''μικρη'' ενημερωση !!
παιδια Σ Ο Σ...ριξτε κατι!!

Άκης

Administrator
Απ: ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ~ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΑ?!

maria έκανες το ίδιο θέμα 2 φορές. Τα ένωσα εδώ.

Γειά σου maria24. Αντισσυληπτικά και κάπνισμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Τώρα για το αλκοόλ δεν ασχολήθηκα ποτέ να το ρωτήσω και να το ψάξω γιατί δε πίνω, αλλά το να πιείς ένα ποτό δε πιστεύω να πείραζει αλλά το να πίνεις κάθε μέρα πιστεύω ότι επίσης δεν επιτρέπεται. Αλλά αυτά θα στα πεί και ο γιατρός φαντάζομαι :angel:

Γενικά έχει συζητήθεί το θέμα των αντισσυληπτικών από κάποιες κοπέλες, μπορείς να διαβάσεις τα θέματα στην γυναικεία τριχόπτωση.

Γιατρός δεν είμαι αλλά γενικά τα δίνουν ναι για την ΑΑ. Επίσης αυτό που λες ότι μετά το τέλος της θεραπείας μπορεί να έχει κάποια μεγαλύτερη τριχόπτωση μου το έχει πει κάποια γιατρός. Αλλά επίσης μου είχε πει ότι μπορεί η τριχόπτωση να ξεκινήσει και ενώ κάνει κάποια θεραπεία. Γενικά μπορεί να πάρεις τα χάπια αυτά και να δεις πολύ μεγάλη βελτίωση, μπορεί και όχι..εξαρτάται τον οργανισμό εγώ τόσα χρόνια αυτό έχω καταλάβει.

maria24

New Member

γεια σου και σενα χριστινακι.. ειδα καποια πραγματα στο ''γυναικεια τριχοπτωση''!
απαγορευεται καπνισμα εεΕ???αμαν..εδω θα εχω προβλημα!
βασικα δεν εχω κανει ακοματις εξετασεις που μου εδωσε ο γιατρος,ελπιζω να μην χρειαστουν τα αντισυλληπτικα!ειμαι πολυ επιφυλακτικη με αυτα! αλλα αποτι καταλαβα δεν ειναι σε φαση για τοπικα διαλυματα και τετοια!
θελεις μηπως να μου πεις τι ακριβως συμβαινει με σενα?(επειδη εχεις καποια εμπειρια αποτι καταλαβα)

maria24

New Member

οκ διαβασα το θεμα σου!
αποτι καταλαβα αντισυλληπτικα δεν πηρες ποτε σαν θεραπεια ετσι??
και να σε ρωτησω και κατι αλλο..οσον αφορα την κληρονομικοτητα,τι ακριβως εννοεις?γιατι με ρωτησε και εμενα ο γιατρος αλλα η μητερα μου εχει μια μικρι αραιωση λογω κλημακτηριου και ο πατερας μου μια φυσιολογικη αραιωση των 50φευγα!!!!δεν ειχαν θεμα δηλαδη σε μικροτερη ηλικια.
μια τελευταια ερωτησουλα(προς το παρον τελευταια ,δεν θα ξεμπερδεψεις ευκολα απο μενα :p)
σε τι ηλικια παρατηρησες προβλημα για πρωτη φορα??

Είναι η δεύτερη φορά που παίρνω αντισυλληπτικά. Στο τελευταίο υπερηχογράφημα που είχα κάνει είχα πολλυκιστικές και δεν αδιαθετούσα. Αναγκάστηκα να πάρω αντισυλληπτικά. Στα 15 είχα τριχόπτωση και στα 16 το μαλλί μου είχε αραιώσει. Νομίζω ότι όταν υπάρχει η προδιάθεση για αραίωση δε παίζει ρόλο η ηλικία για το πότε θα εκδηλωθεί γιατί εξαρτάται και από άλλους παράγοντες που βοηθούν να το εκδηλώσει κάποια κοπέλα σε μικρή ηλικία όπως το άγχος και η διατροφή. Πρόσεξε... που βοηθούν όχι ότι αυτοί οι λόγοι είναι η αιτία!

magic810

New Member

Μιας και κανετε κουβεντα....για αντισυλληπτικα διαβαστε και αυτο....
δεν αναφερετε στη τριχοπτωση αλλα ειναι μια πολυχρονη ερευνα που διενεργηθηκε σε 46.000 γυναικες...για 40 χρονια...!!!

http://www.cosmo.gr/SciTech/Scotland/266186.html

maria24

New Member

Χριστίνα είπε:
Είναι η δεύτερη φορά που παίρνω αντισυλληπτικά. Στο τελευταίο υπερηχογράφημα που είχα κάνει είχα πολλυκιστικές και δεν αδιαθετούσα. Αναγκάστηκα να πάρω αντισυλληπτικά. Στα 15 είχα τριχόπτωση και στα 16 το μαλλί μου είχε αραιώσει. Νομίζω ότι όταν υπάρχει η προδιάθεση για αραίωση δε παίζει ρόλο η ηλικία για το πότε θα εκδηλωθεί γιατί εξαρτάται και από άλλους παράγοντες που βοηθούν να το εκδηλώσει κάποια κοπέλα σε μικρή ηλικία όπως το άγχος και η διατροφή. Πρόσεξε... που βοηθούν όχι ότι αυτοί οι λόγοι είναι η αιτία!
σε ευχαριστω και παλι για την απαντηση..οσον αφορα το αγχος και τη διατροφη συμφωνω!
αν το αγχος προκαλουσε τριχοπτωση απο μονο του,θα ειμασταν ολοι φαλακροι!!! ???
ολοι εχουν αγχος και προβληματα ..αλλα ολοι εχουν και μαλλια επισης!ηταν η μονη απαντηση που δεν ηθελα να ακουσω οταν πηγα στον δερματολογο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

maria24

New Member

παιδια thank you για την ανταποκριση!!! θα σας ενημερωσω για τις απαντησεις του γιατρου οταν (επιτελους) κανω τις απαραιτητες εξετασεις..θα ηθελα τις γνωμες σας!! :)

ANNA

New Member

παίρνω και γω αντισυλληπτικα γαι ΑΑ εδώ και 6 μήνες. ο γιατρός μου πε μετά τον χρόνο θα δω αποτελέσματα, αλλά έχω ήδη δει αλλαγές. δεν πέφτουν καθόλου, μπορώ να τα χτενίζω άνετα χωρίς να πονάνε ακόμα και να τα μακρύνω μπορώ (αναφέρομαι στα μπροστινά, οπού εκεί έγκειται το πρόβλημα)!
θαύμα σου λέω.... ;)

Maria

New Member

εγώ στους 2 μήνες με αντισυλληπτικά είδα μεγάλη βελτίωση, κόπηκε μαχαίρι η τριχόπτωση και η ποιότητα της τρίχας βελτιώθηκε. Όμως δεν έβγαλα το μαλλί που είχα χάσει... Τώρα δεν παίρνω, τα έχω κόψει από τα Χριστούγεννα περίπου. Είχα μια μικρή τριχόπτωση στα πλάγια που άρχισε περίπου ένα μήνα πριν τα σταματήσω -δεν ξέρω για ποιό λόγο- η οποία δεν επιδεινώθηκε μετά τη διακοπή των αντισυλληπτικών, μπορώ να πω ότι μειώθηκε κι ότι πλέον μαδάω λίγο από τα πλαϊνά μαλλιά. Από την κορυφή δεν πέφτει τρίχα.

Jo

New Member

Γεια σας κι από μένα!!!Τα αντισυλληπτικα πότε τα χορηγεί ο γιατρός???Εγώ πολυκυστικές δεν εχω,αλλα οι τιμές του θυρεοειδούς στις εξετάσεις που έκανα ήταν οριακές κ τους τελευταίους μήνες που παρουσιάστηκε κ το δικό μου πρόβλημα της τριχόπτωσης η περίοδος μου καθυστερεί κ έχω πολύ έντονους πόνους και πριν από την περίοδο κ στις γόνιμες μερες.Η δερματολόγος δεν αναφέρθηκε σε αντισυλληπτικά!Μήπως πρέπει να επισκεφθώ ενδοκρινολόγο?Η τη γυναικολόγο μου? :)

Maria

New Member

Καλό θα ήταν να επισκεφθείς και γυναικολόγο και ενδοκρινολόγο!! Καλύτερα να το ψάξεις συνδυαστικά.

maria24

New Member

Maria είπε:
εγώ στους 2 μήνες με αντισυλληπτικά είδα μεγάλη βελτίωση, κόπηκε μαχαίρι η τριχόπτωση και η ποιότητα της τρίχας βελτιώθηκε. Όμως δεν έβγαλα το μαλλί που είχα χάσει... Τώρα δεν παίρνω, τα έχω κόψει από τα Χριστούγεννα περίπου. Είχα μια μικρή τριχόπτωση στα πλάγια που άρχισε περίπου ένα μήνα πριν τα σταματήσω -δεν ξέρω για ποιό λόγο- η οποία δεν επιδεινώθηκε μετά τη διακοπή των αντισυλληπτικών, μπορώ να πω ότι μειώθηκε κι ότι πλέον μαδάω λίγο από τα πλαϊνά μαλλιά. Από την κορυφή δεν πέφτει τρίχα.
να σε ρωτησω κατι μαρακι ..για ποσους μηνες δηλαδη επαιρνες τα αντισυλλιπτικα.?οταν σταματησες δεν ειδες αποτομη τοπικη η ολικη τριχοπτωση ..?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα