Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καλυτερη δουλεια απο το ζιχ,κρεμα πρωτα,μινοξ στο καπακιgiorgio10 είπε:Μπορει να χρησιμοποιηθεί και αντι για zix δηλαδή;;Κι όταν λες με την μίνοξ;Χρήση μινοξ και στο καπάπι αζελαϊκό οξύ;
σε ολα τα φαρμακεια,την ζητας κρεμα ακμης skinorengiorgio10 είπε:Και την βρίσκουμε που;
ετσι λενε οι ερευνες :cool11 είπε:Δηλαδη το να βαζουμε την skinoren μονη της στο κρανιο, βοηθα στην καταπολεμηση της dht???
ερεθισμους μονοgiorgio10 είπε:και απο παρενέργειες;Κάποιο thread σχετικό με την skinoren ή το αζελαϊκό υπάρχει γιατί δε βρήκα κάτι εξιδεικευμένο......
:22m: :22m:Κάποιο thread σχετικό με την skinoren ή το αζελαϊκό υπάρχει γιατί δε βρήκα κάτι εξιδεικευμένο......
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
2 φορες την μερα μαζι με την μινοξ.giorgio10 είπε:Κι ακόμα μαι ερώτηση βρε guys....Την skinoren θα την πάρω να δω τι λέει για κανα 2 μήνες..Να την βάζω 2 φορές την μέρα;Και να περιμένω να λειτουργήσει ως blocker;Κι επίσης να πάρω gel ή κρέμα;Το gel είναι 15% αλλά είναι πιο υγρό απ' ο,τι διάβασα οπότε πιο εύχρηστο...Αφήστε έχω απελπιστεί φτάνω σε nw3 (μην έφτασα κι όλας)...Έχω χάσει πααρα πολύ μαλλί πάνω στο κεφάλι σε μεγάλο βαθμό κι η ψυχολογία μου πέφτει...πφφφ
και η skinoren ζευγαρι με την μινοξ,οχι ομως airol,skinoren μαζιcool11 είπε:Η skinoren πρεπει να μπαινει 'μονη' της στο κεφαλι? Το λεω σε αντιδιαστολη με την airol που παει ζευγαρι με την μινοξ, και πρεπει μετα την εφαρμογη της airol να μπει μινοξ.