Αλλαγή Proscar

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tasosss

New Member
καλησπέρα παιδιά.Μου τελείωσε το πρώτο κουτάκι proscar, το οποίο σε συνδυασμό με regaine 5% και fungoral σαμπουάν, ήταν οπωσδήποτε αποτελεσματικό.Σκέφτομαι όμως να αλλάξω τα χάπια με καπιο dht blocker που βάζουμε τοπικά, διότι ψιλοανησυχώ, αν και δεν πρόσεξα κάποια παρενέργεια κόβοντάς το σε 8 κομμάτια όλο αυτό το διάστημα.Τι μου προτείνετε εναλλακτικά για τοπική χρήση;Είδα το Revivogen Scalp Therapy αλλά ήταν ακριβούτσικο.Αυτό το πακέτο με 3 σαμπουάν πόσο καιρό διαρκεί;Κάτι άλλο πιο οικονομικό υπάρχει;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member
Απ: Αλλαγή Proscar

αφου δεν ειδες καμμια παρενεργεια και παει καλα η θεραπεια σου,γιατι να την αλλαξεις??το ενα κουτι proscar ποσο σου εβγαλε?δυο μηνακια?

tasosss

New Member

απο 15-06 μέχρι σήμερα
δεν ξέρω, είμαι 20 χρονών κι όσο να 'ναι αισθάνομαι κάπως περιέργα να παίρνω κομμάτι απο χαπάκι κάθε μέρα.Απλά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί στο μέλλον, αν εμφανιστεί κάτι ανησυχητκό κι άν μετά δεν είναι προσωρινό όπως ακούγεται κτλ... :-\

zoltan

New Member

εννοεις το πακετο με τις τρεις λοσιον..αλλο ειναι το σαμπουαν...δες ειναι 3Χ60=180ml.η προτινομενη δοση λεει οτι ειναι 1-2 ml την ημερα..αλλα αφου λενε 3μινη θεραπεια(αρα θα πρπεπει να βαζεις 2 ml την ημερα).εγω παιρνω κοντα στο 1.5 ml την ημερα..κρατα κανα 4μηνο περιπου...καλα πως εκοψες το χαπι σε 8 κομματια??ωραιος..χαχχα :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα