Αναζήτηση κλινικής για μμ

PRODROMOS

New Member
Καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση κλινικής για μμ στην Ελλάδα. Είμαι 41 και η αραίωση πλέον είναι στάδιο NW 6.Έχω διαβάσει πολλά στο forum αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταφέρει να καταλήξω σε κάποια κλινική, οπότε έχω ξεκινήσει τις συναντήσεις.

Μέχρι στιγμής έχω επισκεφθεί 2 κλινικές .
Η πρώτη μου πρότεινε μονοήμερη συνεδρία με τοποθέτηση περιπου 2.600 grafts για Α και Β ζώνη και σε δεύτερο χρόνο το crown.
H δεύτερη πρότεινε 2 ήμερη συνεδρία με περιπου 4.500 grafts για πύκνωση Α και Β ζώνης και μερική πύκνωση στο crown και σε δεύτερο χρόνο πύκνωση του crown και σε περίπτωση που δεν υπάρχει επάρκεια στη δότρια να χρησιμοποιήσει τρίχες από τα γέννια.

Ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο σωστή προσέγγιση από τις 2 ?
Να τονίσω ότι καμία από τις 2 δεν έκανε κάποια ιδιαίτερη μέτρηση σε δότρια -λήπτρια περιοχή. Μόνο η πρώτη μου είπε ότι η δότρια έχει 80 τριχοθυλακια/ cm2 .

Υπάρχει κάτι στο οποίο θα με συμβουλεύατε να δίνω βάση στις συναντήσεις ή κάτι που θα πρέπει οπωσδήποτε να ρωτάω?

Παραθέτω και κάποιες φωτογραφίες με την τωρινή κατάσταση.

Συνημμένα

• IMG_7505.JPG
    IMG_7505.JPG
    2.1 MB · Προβολές: 53
  • IMG_7485.JPG
    IMG_7485.JPG
    591.3 KB · Προβολές: 52
  • IMG_7474.JPG
    IMG_7474.JPG
    2.4 MB · Προβολές: 52
  • IMG_7461.JPG
    IMG_7461.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 55
  • IMG_7397.JPG
    IMG_7397.JPG
    848.2 KB · Προβολές: 56

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλημέρα Πρόδρομε, είσαι η πιο παλιά εγγραφή 2009 έτος βρε και δεν έβγαλες άκρη με τις κλινικές ακόμη?

LoverBoy

Well-Known Member
Καλημέρα!Και οι προσεγγίσεις δεν ακούγονται λάθος αν και θα προτιμούσα να πας πιο συντηρητικά για διάφορους λόγους!
Αν θες πες μας και τις τιμές απο τις 2 κλινικές που επισκέφθηκες!

bobby

Well-Known Member
Θες 3k μπρος και 3-3,5k πίσω για ικανοποιητικό αποτέλεσμα κυρίως γιατί μπροστά υπάρχουν κάποια «μαμά» ενώ πίσω είσαι αεροδρομιο. Σωστή προσέγγιση για μένα είναι πρώτα καθαρίζεις μπροστά με 3k και μετά (η 2η ΜΜ) πίσω άλλα 3k και τυχόν επιπλέον πύκνωση μπροστά.

PRODROMOS

New Member
Καλημέρα Πρόδρομε, είσαι η πιο παλιά εγγραφή 2009 έτος βρε και δεν έβγαλες άκρη με τις κλινικές ακόμη?
χαχαχαχαχα.οντως η εγγραφη μου στο forum αρχαια.ξεκινησα το 2009 με αναζητηση καποιας θεραπειας.τελικα ξεκινησα για ενα διαστημα μινοξιδίλη αλλα την εκοψα και αφησα την μαμα φυση να συνεχισει το εργο της......οσον αφορα τις κλινικες εχω καταληξει σε καποιες αλλα οι φοβοι κανουν την αποφαση δυσκολη.

Καλημέρα!Και οι προσεγγίσεις δεν ακούγονται λάθος αν και θα προτιμούσα να πας πιο συντηρητικά για διάφορους λόγους!
Αν θες πες μας και τις τιμές απο τις 2 κλινικές που επισκέφθηκες!

Οι κλινικες ειναι τρεις (το αρχικο κειμενο το εκανα copy απο ενα νημα που ειχα προσπαθησει να ανοιξω ανεπιτυχως πριν 20 μερες, και απο τοτε επισκεφθηκα αλλη μια)
Οι δυο ειναι Θεσσαλονικη οπου περναω το μεγαλυτερο διαστημα.και οι δυο μου προτειναν το ιδιο.διημερη με γυρω στα 4.500 grafts για πύκνωση Α και Β ζώνης και μερική πύκνωση στο crown και σε δευτερο χρονο επιπλεον πυκνωση πισω.Η τιμη και των 2 είναι στα 5.500€.
Η δευτερη στην Αθηνα προτεινε μονοημερη με 2.600 grafts για Α και Β ζώνη και τιμη περιπου 6.5κ.
Θελω να ρωτησω αλλες 2 Αθηνα αλλα προτιμω να το κανω δια ζωσης καποια στιγμη που θα κατεβω.

LoverBoy

Well-Known Member
χαχαχαχαχα.οντως η εγγραφη μου στο forum αρχαια.ξεκινησα το 2009 με αναζητηση καποιας θεραπειας.τελικα ξεκινησα για ενα διαστημα μινοξιδίλη αλλα την εκοψα και αφησα την μαμα φυση να συνεχισει το εργο της......οσον αφορα τις κλινικες εχω καταληξει σε καποιες αλλα οι φοβοι κανουν την αποφαση δυσκολη.

Οι κλινικες ειναι τρεις (το αρχικο κειμενο το εκανα copy απο ενα νημα που ειχα προσπαθησει να ανοιξω ανεπιτυχως πριν 20 μερες, και απο τοτε επισκεφθηκα αλλη μια)
Οι δυο ειναι Θεσσαλονικη οπου περναω το μεγαλυτερο διαστημα.και οι δυο μου προτειναν το ιδιο.διημερη με γυρω στα 4.500 grafts για πύκνωση Α και Β ζώνης και μερική πύκνωση στο crown και σε δευτερο χρονο επιπλεον πυκνωση πισω.Η τιμη και των 2 είναι στα 5.500€.
Η δευτερη στην Αθηνα προτεινε μονοημερη με 2.600 grafts για Α και Β ζώνη και τιμη περιπου 6.5κ.
Θελω να ρωτησω αλλες 2 Αθηνα αλλα προτιμω να το κανω δια ζωσης καποια στιγμη που θα κατεβω.
Μια χαρά!Δεν χρειάζεται να βιαστείς....Κάνε τις συναντήσεις που πρέπει και μίλησε με γιατρούς!Το καλό απο ότι βλέπω απο τις φώτο είναι ότι έχεις μια πολύ καλή δότρια και υπάρχουν κάποια μαλλιά στην Α κ Β ζώνη που αυτό θα βοηθήσει για ένα όμορφο αποτέλεσμα που θα δείχνει φυσικό!Ηλικία σου?Έχεις σκοπό να κάνεις κάποια θεραπεία?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση κλινικής για μμ στην Ελλάδα. Είμαι 41 και η αραίωση πλέον είναι στάδιο NW 6.Έχω διαβάσει πολλά στο forum αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταφέρει να καταλήξω σε κάποια κλινική, οπότε έχω ξεκινήσει τις συναντήσεις.

Μέχρι στιγμής έχω επισκεφθεί 2 κλινικές .
Η πρώτη μου πρότεινε μονοήμερη συνεδρία με τοποθέτηση περιπου 2.600 grafts για Α και Β ζώνη και σε δεύτερο χρόνο το crown.
H δεύτερη πρότεινε 2 ήμερη συνεδρία με περιπου 4.500 grafts για πύκνωση Α και Β ζώνης και μερική πύκνωση στο crown και σε δεύτερο χρόνο πύκνωση του crown και σε περίπτωση που δεν υπάρχει επάρκεια στη δότρια να χρησιμοποιήσει τρίχες από τα γέννια.

Ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο σωστή προσέγγιση από τις 2 ?
Να τονίσω ότι καμία από τις 2 δεν έκανε κάποια ιδιαίτερη μέτρηση σε δότρια -λήπτρια περιοχή. Μόνο η πρώτη μου είπε ότι η δότρια έχει 80 τριχοθυλακια/ cm2 .

Υπάρχει κάτι στο οποίο θα με συμβουλεύατε να δίνω βάση στις συναντήσεις ή κάτι που θα πρέπει οπωσδήποτε να ρωτάω?

Παραθέτω και κάποιες φωτογραφίες με την τωρινή κατάσταση.
Είσαι καλή περίπτωση NW6. H καλύτερη προσέγγιση είναι η 1η με ίσως ελαφρώς μεγαλύτερο αριθμό g, περί τις 3000, εφόσον μετρηθεί η πυκνότητα της δότριας. Δεν έχεις ρετρο και αυτό αυξάνει την δότρια περιοχή για αυτό και ίσως το 3000 να είναι εφικτό νούμερο. Το 4500g ενέχει πολύ ρίσκο.

Sansiro

Member

τα 2600 ειναι πολυ λίγα για την Α-Β ζώνη. Για Α-Β θες τουλάχιστον 3500 μοσχεύματα για καλη πυκνότητα και αλλα τουλάχιστον 3000 πισω.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού

4500 grafts σε 2 ημερες σε κλινική της Θεσσαλονικης σου υπογραφω οτι ενα απο τα παρακατω θα συμβει:
1. Θα πληρωσεις 4500 και θα αφαιρεθούν από την δότρια 4500 κομματακια δοτριας με σαφως λιγοτερα ακεραια μοσχευματα και θα καταστραφει αδικα η δοτρια.
2. Θα πληρωσεις 4500 και θα αφαιρεθούν περιπου τα μισα εως 3000, και απλα σου εχουν "πουλησει" 4500 για να σου φανει πιο συμφερουσα η τιμή /μοσχευμα
Αυτο το σεναριο ειναι σαφως προτιμοτερο γιατι δεν καταστρεφει την δοτρια , αλλα μην περιμενεις σημαντική φυτρωση ΚΑΙ στα σαφως Λιγοτερα που θα σου βγαλουν
Και στις δυο περιπτωσεις ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φυτρωσουν οχι 4500 μοσχευματα , ουτε τα μισα απο αυτα που θα αφαιρεθούν δεν θα φυτρωσουν!
ΚΑΝΕΙΣ σοβαρος ιατρός δεν δινει τετοιους αριθμούς χωρις να ειναι παγκοσμιου φημης/ικανοτητων και ειδικα χωρις αγωγή!

Αυτα και α΄λλα πολλα βλεπω καθημερινα στο ιατρειο μου.
Θα ειναι κριμα να την πατησεις και εσυ.
Αν εχουν να σου δειξουν περιστικα ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ με 4500 μοσχευματα σε 2 ημερες, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ να το σκεφτεις.
(καλα, ξερουμε ολοι οτι αυτο δεν παιζει...)

bobby

Well-Known Member
Αυτό λέγεται «επιθετικό marketing» :p :p :p :p :p :p Έχει όμως απόλυτο δίκιο στο ότι 4500 είναι πάρα πολλά για μια ΜΜ. Όχι βέβαια ότι κρίνω την ιατρική άποψη….το πλάνο όμως μπορώ να το κρίνω…. 4500 σε μια ΜΜ είναι μεγάλο σφάλμα.

LoverBoy

Well-Known Member
Αυτό λέγεται «επιθετικό marketing» :p :p :p :p :p :p Έχει όμως απόλυτο δίκιο στο ότι 4500 είναι πάρα πολλά για μια ΜΜ. Όχι βέβαια ότι κρίνω την ιατρική άποψη….το πλάνο όμως μπορώ να το κρίνω…. 4500 σε μια ΜΜ είναι μεγάλο σφάλμα.
Βασικά κ fishing θα το έλεγα.... είναι κ ο ασθενής ιδανικός για καλό αποτέλεσμα οπότε...... πάμε για golden comb awards!
Όσο για τον αριθμό κ εγώ θεωρώ ότι είναι καλύτερα να πας "συντηρητικα" για τους λόγους που γνωρίζουμε όμως έχουμε δει κ μεγάλες εξαγωγές σε πρόσφατες παρουσιασεις από Θεσσαλονίκη που είχαν επιτυχία στο αποτέλεσμα.... Εγώ ακόμα κ στην 2 ήμερη διαδικασία δεν είμαι υπέρ αλλά οι ειδικοί ξέρουν!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Γιάννος

New Member

Εγώ πάλι, γιατί εύκολα φωτογραφίζω την κλινική της Αθήνας που για 2600 μοσχεύματα, θέλει ~6500€;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το πρόβλημα με την εξαγωγή των 4500g δεν είναι αν θα φυτρώσουν. Πιθανότατα θα φυτρώσουν αν μεταφερθούν και τοποθετηθούν σωστα χωρίς υπερβολές στην πυκνότητα. Το έχουμε δει σε αρκετές περιπτώσεις (πχ Alex7). Το θέμα μας είναι η δότρια. Αυτή καταστρέφεται και δεν έχει να δώσει για επόμενες μμ.

g_pal

Active Member
Εδώ έχουμε ενα περιστατικό του Zarev με 11.000 μοσχεύματα σε 2 μεταμοσχεύσεις. 7000 μοσχεύματα στην πρώτη μεταμόσχευση και 4000 μετά απο 1 χρονο. Πέτυχε υψηλή φύτρωση με μεγάλες συνεδρίες των 7000 και 4000 μοσχευμάτων και η δότρια του μια χαρά μετά από μεγάλη εξαγωγή 7000 μοσχευμάτων και έδωσε και αλλα 4000 μετά την πρώτη μεταμόσχευση του.

Οπως βλέπουμε εδώ μια χαρά γινεται και μεγάλη συνεδρία και να πάνε ολα καλά αρκεί να έχει καλή δότρια ο ασθενής (σε έκταση και πυκνότητα) και να γνωρίζει πως να το κανει ο γιατρός και να έχει εμπειρία σε τέτοιες συνεδρίες.
Αν κάποιος γιατρός δεν γνωρίζει και δεν έχει εμπειρία με μεγάλες συνεδρίες προφανώς θα λεει οτι δεν γινεται και οτι θα καταστραφείς κτλπ που δεν ισχύουν προκειμένου να πείσει τον αλλο να τον πιάσει πελάτη και να ακολουθήσει το δικό του πλάνο που βολεύει αυτον (γιατί δεν μπορει να κάνει το αλλο, που το κάνουν αλλοι γιατροί με επιτυχία), ενώ αλλοι γιατροι το έχουν καθημερινότητα να κάνουν μεγάλες συνεδρίες και το κάνουν άψογα σε πολλά περιστατικά τους.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
O Zarev είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση με πολλά ερωτηματικά και χωρίς διαφάνεια. Δεν μπορείς να βγάλεις τέτοια συμπεράσματα (ότι δεν τρέχει τίποτα με μεγάλες συνεδρίες). Πόσα ανεξάρτητα τέτοια έχεις δει από Zarev? Η δική μας εμπειρία εδώ έχει δείξει ότι περιστατικά μεγάλων συνεδριών σε δότριες που είναι μέτριες καταλήγουν σε μαδημένες δότριες που είναι προβληματικές σε επόμενες μμ. Και δεν είναι θέμα γιατρού αλλά healing του δέρματος που είναι διαφορετικό σε κάθε ασθενη. Τις περισσότερες φορές δεν το καταλαβαίνεις καν παρα μόνο όταν ξυριστείς για την επόμενη. Έχουν δει πολλά τέτοια κεφάλια τα μάτια μου στα cons.

bobby

Well-Known Member
Θα συμπληρώσω και εγώ ότι έστω ότι ο Ζάρεβ είναι ο θαυματοποιός των μεγάλων extraction, οι λοιποί όμως αποδεδειγμένα δεν είναι και η πιθανότητα καταστροφής της δότριας είναι εξαιρετικά μεγάλη. Δηλαδή δεν πρέπει να βγάζεις συμπεράσματα από την εξαίρεση αλλά από τον κανόνα……

alex7

Well-Known Member
Δεν θα διαφωνήσω με τους προλαλήσαντες .Παρατηρω πάντως ότι ανέβηκαν οι τιμές και στη Θεσσαλονίκη μετά την εκτίναξη τους στην Αθήνα !

bobby

Well-Known Member
Έτσι γίνεται και με τους καλοκαιρινούς προορισμούς….για αυτό πάμε εξωτερικό :p :p :p :p Όταν «διορθωθούν» οι τιμές θα μας ξαναδούνε ως πελάτες….:cool::cool::cool::cool:

g_pal

Active Member
O Zarev είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση με πολλά ερωτηματικά και χωρίς διαφάνεια. Δεν μπορείς να βγάλεις τέτοια συμπεράσματα (ότι δεν τρέχει τίποτα με μεγάλες συνεδρίες). Πόσα ανεξάρτητα τέτοια έχεις δει από Zarev? Η δική μας εμπειρία εδώ έχει δείξει ότι περιστατικά μεγάλων συνεδριών σε δότριες που είναι μέτριες καταλήγουν σε μαδημένες δότριες που είναι προβληματικές σε επόμενες μμ. Και δεν είναι θέμα γιατρού αλλά healing του δέρματος που είναι διαφορετικό σε κάθε ασθενη. Τις περισσότερες φορές δεν το καταλαβαίνεις καν παρα μόνο όταν ξυριστείς για την επόμενη. Έχουν δει πολλά τέτοια κεφάλια τα μάτια μου στα cons.

έχει και ανεξάρτητα περιστατικά ασθενών ο zarev με μεγάλες συνεδρίες που πήγαν άψογα τοσο στη δότρια οσο και στη φύτρωση. Προφανώς υπάρχουν γιατροί που μπορουν να το κανουν σε ασθενείς με καλές δότριες, οταν αλλοι δεν μπορούν να το κάνουν.
Μετράει η εμπειρία του γιατρού σε τέτοιες συνεδρίες και να ειναι ικανός να το κάνει. Αν δεν μπορει να το κανει ο ιδιος θα πετάει λάσπη οτι θα καταστραφείς σίγουρα κτλπ, ενώ πολλά περιστατικά με μεγάλες συνεδρίες που πήγαν μια χαρά τοσο στη φύτρωση οσο και στη δότρια τον διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Και εδώ ενα ανεξάρτητο περιστατικό από Dr Zarev με 7070 grafts σε μια επέμβαση...δότρια μια χαρά, υψηλή φύτρωση και πλήρης κάλυψη με μια επέμβαση....

image (6) (1).jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα