Αναζητηση applicateur για regaine/kirkland.

louben

New Member
Γεια χαρα σε ολους και καλως σας βρηκα.
ΚΑνω θεραπεια με μινοξιδιλη γυρω στα 20 χρονια (στην αρχη Regaine και μετα kirkland).
Δυαστυχως μου χαλασε το applicateur (του regaine).Εχω φαει τον κοσμο (σε φαρμακεια,ειδη κομμωτικης , στο Ebay)αλλα δυστυχως δεν εχω βρει κατι.Ξερει καποιος που μπορω να βρω το applicateur μονο γιατι εχω στοκαρει Kirkland?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
αδερφε καλησπερα..κανε μας μια ανασκοπηση της θεραπειας σου μιας και εισαι μακροχρονιος
χρηστης μινοξ..ενοω πεςμας εαν σου κρατησε μαλια εαν ειδες παρνεργειες και αν ναι τι παρενεργειες
εαν ειδες νεα μαλια και εαν στα κρατησε....ευχαριστω καλη χρονια να εχεις
@γιαυτο που ρωτας δε μπορω να σε βοηθησω..σορυ

louben

New Member
Λοιπον οπως ειπα χρησιμοποιω μινοξ εδω και μια 20ετια(απο φοιτητης-φανταστειτε οτι τοτε και για αρκετα χρονια το regaine γραφονταν κανονικα και πληρωνα συμμετοχη).Εδω και 5-6 χρονια χρησιμοποιω το kirkland.
Οικογενειακως οι αντρες εχουμε προβλημα τριχοφυιας.Κυριως ο αδελφος μου με τον οποιο και εχουμε ενα χρονο διαφορα ειναι γουλι.
Θεωρω οτι με τη μινοξ κρατω τα μαλλια που ηδη εχω η εστω αραιωνουν με πολυ βραδεις ρυθμους(δηλ την τελευταια 10ετια αντε να εχω μια απωλεια της ταξης του 10% tops).Σιγουρα ομως δε βγαινουν νεες τριχες.Η μονη παρενεργεια που ενδεχομενως να εχω αντιμετωπισει ειναι η ελαφρα υποταση , την οποια ομως δεν θεωρω και προβλημα λαμβανοντας υποψη οτι επισης οικογενειακως εχουμε προβλημα υπερτασης οποτε ειμαι στα κνονικα επιπεδα.Οποιον γιατρο και αν εχω ρωτησει (και εχω ρωτησει παρα πολλους διαφορων ειδικοτητων) μου εχει πει οτι δεν εχει σημαντικες παρενεργειες.Συνεχιζω τη διαδικασια λοιπον και βλεπουμε.
Σχετικα με το applicateur καμια προταση?

louben

New Member
Nai αυτο.ΒΑσικα ψαχνω μονο το δοχειο (ελιωσε) την κεφαλη την εχω.
εχω στοκαρει kirkland το οποιο ληγει οσονουπω για αυτο και θα ηθελα μονο το δοχειο μην παρω και αλλο.
Οπως και αν χει υπαρχει λινκ απο φαρμακειο για rogaine γιατι οσο και αν εψαξα δε βρηκα κατι.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Πας σε ένα φαρμακείο, παίρνεις με ελάχιστο κόστος το πρώτο αριστερά μπουκάλι, το γεμίζεις regaine και βάζεις απ' ευθείας από το μπουκάλι πάνω στο σκάλπ.

organa11_clip_image004_0000.jpg

louben

New Member
Thanks για την απαντηση ειχα υποψη μου την εν λογω λυση απλα προτιμουσα κατι σε στοχευμενο ψεκασμο επι κεφαλης γιατι ηθελα να απλωνεται ενω η εν λογω λυση "τρεχει".

Φιλε ισως να μπορεις να αγορασεις μια απλη συσκευασια σπρευ (απο φαρμακειο πιθανον) για να χρησιμοποιησεις μεχρι να τελειωσει αυτο το μπουκαλακι και μετα κανονικα τη συσκευασια της kirkland-regain...

Μπλουζα