Αποτελεσματικό & οικονομικό τοπικό dht blocker

cool11

Well-Known Member
Τα χρονια περνουν, η μαχη κατα της τριχοπτωσης συνεχιζεται, τα δεδομενα αλλαζουν, και το fine tuning του οπλοστασιου μας καλώς ή κακώς έχει γίνει σχεδόν μια αέναη διαδικασία. Στο μεταξύ, εν Ελλάδι μας προέκυψε και η οικονομική πίεση και κρίση...

Εχω παρατηρήσει ότι οι περισσότερες συζητήσεις περι τοπικων, ειναι για σκευάσματα που μάλλον εντάσσονται στα growth stimulants. Τουλαχιστον σε αρκετα απο αυτα που σας εχω ηδη ρωτησει, ειναι ζητημα αν για καποιο μου ειπατε οτι ειναι τοπικο dht blocker.

Αν εξαιρεσω το γνωστο και ακριβο, και για πολλους-αμφιβολης αποτελεσματικοτητας-revivogen, δεν ξερω κατι αλλο αξιολογο σε τοπικο dht blocker.
Θελω λοιπον τις προτάσεις σας για τοπικο dht blocker, αλλα ει δυνατον, με τις εξης προϋποθεσεις, που ελπιζω να εκπληρώνονται σε κατι απο αυτα που θα πειτε (δεν νομιζω να ζητω τον ουρανο με τ'αστρα):

Τοπικο dht blocker:
- αποτελεσματικο-να κανει δουλεια με το μπλοκαρισμα dht στο κεφαλι, σε καποιο βαθος χρονου με δοκιμες χρηστων, το οποιο εγω οριζω σε χρονικο διαστημα ανω της 2ετιας, και οχι σε 'ενθουσιωδη' σχόλια χρηστών....λίγων μηνών(και μετα ξεφουσκωσε και παμε γι'αλλα)
- οικονομικο, δηλαδη μιλαω για σκευασμα που να μπορω να αγορασω μια αρχικη-καλη ποσοτητα για λιγοτερο απο 30 ευρω
- κατα προτιμηση με πολλα ml, που λογικα θα μας οδηγει και σε ενα καλο 'value for money' και καλυψη ενος καλου χρονικου διαστηματος, πριν παμε σε επαναπρομηθεια.
- δεκτά, αν πληρουν τις ανωτερω προϋποθεσεις, ακομη και 'απλα' σκευασματα (πχ λαδια) τα οποια ειναι και φτηνα(μακαρι να υπαρχουν), καθως πολλες φορες οι καλες λυσεις ειναι σε απλα πραγματα, αρκει οντως να εδραζονται καπου και να μην ειναι κατα φαντασιαν θεραπειες.

Ελπιζω, οι δεκαετιες αναζητήσεων στο θεμα, και οι εντατικοποιηση τους τα τελευταια χρονια λογω και της ανταλλαγης εμπειριων μεσω internet, να εχει να δωσει κατι πανω σε αυτα που ζητώ.
Περιμενω τις προτασεις σας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

cool11

Well-Known Member
kapa thanks για την προταση.
6 μηνων θεμα βλεπω, επειδη εχω κουραστει απο το συνεχες ψαξιμο και τις εναλλαγες, θα περιμενω μηπως πεσει καμια πιο stable προταση στο τραπεζι, να 'τρεχει' καποια χρονια τουλαχιστον.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
εχεις υποψιν και την τοπικη κανελα? http://www.hairlossgr.com/threads/cinnamomum-verum-το-καλύτερο-τοπικό-που-έχω-δοκιμάσει.9941/
φαινεται να δουλευει και μαλιστα καλα.
Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι καθαρόαιμο DHT blocker, παρότι δουλεύει (σε μένα) εντυπωσιακά.

Λοιπόν,
τοπικά:
1. Alfatradiol
2. Folligain D5
3. Crinagen
4. ShenMin
5. Thermascalp
6. Evening Primrose oil
7. Safflower oil
8. Nettle Root
9. Azelaic acid + vitamin B6 + zinc

Τελευταία επεξεργασία:

sven

Active Member
Με την σειρά που τα τοποθέτησες είναι από το πιο ισχυρό στο ανίσχυρο ή η συγκεκριμένη κατάταξη είναι εντελώς τυχαία?

Η oral χορήγηση 3 4 5 και 6 σε τι ποσότητες είναι η θεραπεία?

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
Με την σειρά που τα τοποθέτησες είναι από το πιο ισχυρό στο ανίσχυρο ή η συγκεκριμένη κατάταξη είναι εντελώς τυχαία?

Η oral χορήγηση 3 4 5 και 6 σε τι ποσότητες είναι η θεραπεία?
Δεν είναι εντελώς τυχαία, αλλά ούτε από το καλύτερο στο χειρότερο.
Θα γράψω σε λίγο για τις δοσολογίες

cool11

Well-Known Member
Soralteno ευχαριστουμε για την παραθεση και απαριθμηση.

Ποιο απο αυτα, κατα τη γνωμη σου, μονο για τα τοπικα που με ενδιαφερει, εμπιπτει στις προϋποθεσεις που εθεσα πιο πανω; Για να γινει το σχετικο narrowing.

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
Θα γράψω σε λίγο για τις δοσολογίες
Άκυρο, δεν πρόσεξα ότι μιλάμε για τοπικό blocker, οπότε σβήνω τα oral και στα περισσότερα τα τοπικά οι δοσολογίες παρέχονται από τον κατασκευαστή, εκτός από τα λάδια που πρέπει απλά να καλύψει κανείς τα προβληματικά μέρη.

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
Ποιο απο αυτα, κατα τη γνωμη σου, μονο για τα τοπικα που με ενδιαφερει, εμπιπτει στις προϋποθεσεις που εθεσα πιο πανω; Για να γινει το σχετικο narrowing.
Το κόστος είναι ένα θέμα.Αν μιλάμε για αποτελεσματικότητα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να δει ο καθένας προσωπικά γιατί διαφορετικοί οργανισμοί έχουν διαφορετική ανταπόκριση. Πιστεύω ότι μια ολοκληρωμένη σχετικά οικονομική θεραπεία θα ήταν τα δυο πρώτα και ένα σαμπουάν με tea tree oil.

cool11

Well-Known Member
To Alfatradiol δεν βλεπω να το πουλανε στο ebay...

Το Foligain το πουλανε στο ebay. Αλλα, να περνα 'εξτρα' δοση μινοξ, οταν ετσι κι αλλιως εχω στοκ και βαζω regain?
Ειμαι που ειμαι υποτασικος, με δυο δοσεις μινοξ τη μερα, φοβαμαι μην 'πεσω' πολυ...

Το Foligain ειναι μονο ... 60ml? Ακριβο το βρισκω...33€

Εκτος αν κανει δουλεια και μια τετοια λυση
http://tinyurl.com/ncm7st5
οποτε ειναι πολλα τα ml και βγαινει καλο value for money.
Ειναι ομως αυτο dht blocker?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
To Alfatradiol δεν βλεπω να το πουλανε στο ebay...
Ναι, γιατί η εμπορική του ονομασία είναι Pantostin

Το Foligain το πουλανε στο ebay. Αλλα, να περνα 'εξτρα' δοση μινοξ, οταν ετσι κι αλλιως εχω στοκ και βαζω regain?
Ειμαι που ειμαι υποτασικος, με δυο δοσεις μινοξ τη μερα, φοβαμαι μην 'πεσω' πολυ...
Υποτίθεται ότι αντικαθιστάς την Minox με αυτό, δεν παίρνεις extra, είναι δυο σε ένα

Το Foligain ειναι μονο ... 60ml? Ακριβο το βρισκω...33€
Είναι (σχετικά), γι αυτό λέω ότι το κόστος είναι ένα θέμα. βασικά, σου είπα την καλύτερη θεραπεία (κατά τη γνώμη μου) και όχι τη φθηνότερη.

Εκτος αν κανει δουλεια και μια τετοια λυση
http://tinyurl.com/ncm7st5
οποτε ειναι πολλα τα ml και βγαινει καλο value for money.
Ειναι ομως αυτο dht blocker?
Αυτό έχει καλή τιμή αλλά δεν με έχει πείσει.

cool11

Well-Known Member
Σκεφτομαι για το shen min. Φαινεται καλο value for money.

Ομως στο τοπικ του shen min γραφει:
"Ανήκει στην κατηγορία growth stimulant με μικρές πινελιές DHT blocker. "
Αρα δεν ειναι ενα δυνατο-καθαρο dht blocker?

Εχουμε 'πηξει' στα growth stimulants, αλλα dht blocker λιγοτερες επιλογες.

Τελευταία επεξεργασία:

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
Σκεφτομαι για το shen min. Φαινεται καλο value for money.

Ομως στο τοπικ του shen min γραφει:
"Ανήκει στην κατηγορία growth stimulant με μικρές πινελιές DHT blocker. "
Αρα δεν ειναι ενα δυνατο-καθαρο dht blocker?

Εχουμε 'πηξει' στα growth stimulants, αλλα dht blocker λιγοτερες επιλογες.
Είναι κάτι και από τα δύο, καθαρόαιμο δεν είναι όχι.

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
Soralteno έχουν παρενέργειες κάποια από αυτα και σε τι βαθμό.
Τα περισσότερα δεν έχουνε, αλλά τα 1-2-3-9 έχουν. Ο βαθμός εξαρτάται από το άτομο που τα χρησιμοποιεί και την ευαισθησία στα συστατικά.

Τα περισσότερα δεν έχουνε, αλλά τα 1-2-3-9 έχουν. Ο βαθμός εξαρτάται από το άτομο που τα χρησιμοποιεί και την ευαισθησία στα συστατικά.
soralteno sorry που σε πρηζω αλλα οταν λες εχουν παρενεργειες εννοεις τις γνωστες δλδ ας πουμε το folligain εχει θεμα με την λιμπιντο και με το σπερμα και σε καποιον σαν εμενα που δεν εχει παρει ποτε του μινοξ και φινα θα εχει περισσοτερο θεμα ?
και κατι αλλο αν κανουμε roller 1,5 και καπακι βαλουμε folligain θα εχουμε καλυτερη αποροφηση και περισοοτερο παρενεργεις ?

Soralteno

Μέλος του προσωπικού
soralteno sorry που σε πρηζω αλλα οταν λες εχουν παρενεργειες εννοεις τις γνωστες δλδ ας πουμε το folligain εχει θεμα με την λιμπιντο και με το σπερμα και σε καποιον σαν εμενα που δεν εχει παρει ποτε του μινοξ και φινα θα εχει περισσοτερο θεμα ?
και κατι αλλο αν κανουμε roller 1,5 και καπακι βαλουμε folligain θα εχουμε καλυτερη αποροφηση και περισοοτερο παρενεργεις ?
To κάθε ένα έχει διαφορετικές παρενέργειες, το folligain έχει ουσιαστικά τα θέματα της minox, κατακράτηση υγρών και μαύροι κύκλοι. Το ότι δεν έχεις πάρει μια θεραπεία δεν θα κάνει τα συμπτώματα εντονότερα, don't worry. Μετά το roller η απορρόφηση θα είναι μεγαλύτερη, οπότε και οι παρενέργειες μεγαλύτερες.

Παρεπιπτόντως, το folligain D5 περιέχει (σχεδόν) ότι και το crinagen όπως επίσης και το Νο 9.
Επίσης μη μπερδεύουμε το folligain D5 δηλαδή αυτό:
9eebe3a085701e02fba765143d2fcbdb.png

με το folligen, δηλαδή αυτό:
folligen-solution-spray-278x278.jpg

To ένα είναι minox+DHT blocker και το άλλο είναι πεπτίδια χαλκού

Τελευταία επεξεργασία:

cool11

Well-Known Member
Εχουμε καταληξει (περασε καποιος καιρος νομιζω...), αν το folligen δουλευει ως τοπικο dht blocker?

-------

Soralteno, θα ηθελες, αν εκρινες σκοπιμο, να επικαιροποιησεις την πιο πανω λιστα που εγραψες πριν 6 μηνες;

Θελω κατι με πολλα ml, οικονομικο, και αν μη τι αλλο, δοκιμασμενο σε πολλους, με θετικα αποτελεσματα. (οχι να δουλευει στους μισους, αλλα στην πλειοψηφια)

Μπλουζα