Απόσυρση Lorenzo; Άλλες αξιόλογες κλινικές εξωτερικού;

Priftis

New Member
Καλησπέρα σε όλους,

έστειλα ένα email τις προάλλες στην κλινική Injerto Capilar στη Μαδρίτη για το Δρ. Lorenzo και με πληροφόρησαν ότι το πρόγραμμα του είναι κλειστό για consults (ζητούσα ημερομηνία για consult στη Μαδρίτη) και πως πρόκειται να αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς. Σε επόμενη ερώτηση μου για το αν η κλινική του θα συνεχίσει να λειτουργεί δεν έλαβα απάντηση. Έχει ακούσει και άλλος κάτι σχετικό με το θέμα;

Εν τοιαύτη περιπτώσει, ποιές άλλες (καλές) επιλογές έχει κάποιος για μμ σε κλινική του εξωτερικού;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους,

έστειλα ένα email τις προάλλες στην κλινική Injerto Capilar στη Μαδρίτη για το Δρ. Lorenzo και με πληροφόρησαν ότι το πρόγραμμα του είναι κλειστό για consults (ζητούσα ημερομηνία για consult στη Μαδρίτη) και πως πρόκειται να αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς. Σε επόμενη ερώτηση μου για το αν η κλινική του θα συνεχίσει να λειτουργεί δεν έλαβα απάντηση. Έχει ακούσει και άλλος κάτι σχετικό με το θέμα;

Εν τοιαύτη περιπτώσει, ποιές άλλες (καλές) επιλογές έχει κάποιος για μμ σε κλινική του εξωτερικού;
Οι επιλογες στο εξωτερικο ειναι πολλες και το κατα ποσο ταιριαζουν στα θελω και τη περιπτωση του καθενας ειναι υποκειμενικο και εχει να κανει και με το τι περιστατικα συνηθιζει να αναλαμβανει η καθε κλινικη, αυτες οι κλινικες εχουν χιλιοαναφερθει και εδω και σε φορουμ του εξωτερικου, αν θες ανεβασε καμια φωτο να σου πουμε γνωμη.

LoverBoy

Well-Known Member
Μικρός είναι ακόμα θα μπορούσε να συνεχίσει αλλά πολύ πιθανόν να κουράστηκε και όπως είπε και ο Τζιμ τα λεφτά πολλά οπότε καλά κάνει......

Priftis

New Member
Επισυνάπτω την απάντηση που έλαβα στο mailbox μου για αποφυγή κάθε παρεξήγησης. @theoblue μιλάς με στοιχεία έτσι;

Συνημμένα

• BE868891-5B6F-4B03-8FEB-3EF224B1FA0F.jpeg
    BE868891-5B6F-4B03-8FEB-3EF224B1FA0F.jpeg
    574.5 KB · Προβολές: 106

alex7

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους,

Εύκολη η λύση στο πρόβλημα σου .Λεγεται Ximena Vila και ήταν βοηθός του Lorenzo στην κλινική του για χρόνια .Τωρα έχει δίκη της κλινική στη Μαδρίτη .Εχει τεράστιους χρόνους αναμονής τόσο για consultation όσο και για επέμβαση!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Εύκολη η λύση στο πρόβλημα σου .Λεγεται Ximena Vila και ήταν βοηθός του Lorenzo στην κλινική του για χρόνια .Τωρα έχει δίκη της κλινική στη Μαδρίτη .Εχει τεράστιους χρόνους αναμονής τόσο για consultation όσο και για επέμβαση!
Πιστευεις ειναι στο ιδιο η σε παρομοιο επιπεδο με τον Lorenzo?

Νομιζω του ειχε κανει και την τριτη του και τελευταια μεταμοσχευση

Dob31

Active Member
Δυστυχώς έχει τις " κακές" συνήθειες των Ισπανών. Oral mino και φίνα 1mg/μέρα μινιμουμ για να μπει στον κόπο για consultation.
Προσωπικά δεν μου αρέσουν και οι hairline που σχεδιάζει αλλά το καλό είναι ότι δουλεύει manual

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Και εγω το ιδιο θα εκανα με τοσα λεφτα που εβγαλε ο ανθρωπος...Ταξιδακια χαβαη και δεν συμαζευεται τωρα.

Hercules80

Active Member
Ο τίτλος είναι λάθος. Ο σωστός θα ήταν: κλείνει την κλινική του στην Μαδρίτη τέλος του χρόνου. Σας έχω γράψει ότι θα κάνω σύντομα ανακοινώσεις. Κάντε λίγο υπομονη.
Μήπως κλείνει την κλινική του στη Μαδρίτη και ανοίγει νέα κλινική στην Αθήνα ο Lorenzo ;

Μπλουζα