Αφιερωμένο στον chs

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
τον τελευταίο καιρό ο chs κατά τη γνώμη μου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σε μια δύσκολη για το forum εποχή ως moderator. Εύγε...

γίνε δυναμίτης!

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HmbEoU6TwRs[/video]

:21m::21m::21m::21m::21m::21m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
πρεπει να βρεθει μια λυση με την ευκολια δημιουργιας νεου λογαριασμου απο ανθρωπους που μπαινουν μονο για να τρολαρουν και να χαλανε θεματα..δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο βεβαια αυτο..

ο χρηστος ειναι πολυ ενταξει και προσπαθει με ομορφο τροπο να λυθουν τα οποια θεματα,αλλα δυστυχως ο καθενας με το μυαλο που διαθετει αντιλαμβανεται οτι συμβαινει γυρω του... ειναι πολυ καλος σε αυτο που κανει και ευχομαι δυναμη για οτι περναει εδω μεσα και μαλιστα ανιδιοτελώς ελπιζω να επελθει ηρεμια στο φορουμ και να μπορουμε να μιλαμε ομορφα και καλα...

Prosim

Member
Παιδιά, ένας παλιός mod, ο fenimore, τι έγινε; Έχει αποχωρήσει; Με είχε βοηθήσει αρκετά (ζιξ κ.α.).

Άξιος ο Chs.

weznem

Well-Known Member
Prosim είπε:
Παιδιά, ένας παλιός mod, ο fenimore, τι έγινε; Έχει αποχωρήσει; Με είχε βοηθήσει αρκετά (ζιξ κ.α.).

Άξιος ο Chs.

και ο σπυρος και ο φενι δενεχουν ενεργή συμμετοχοι πλεον για τους δικους τους λογους... :blush:

jimys

Member
πραγματικα ο chs για μενα ηταν auto responder το τελευταιο 3 μηνο που βρισκομαι εδω,! keep helping :hailing

Chs

Μέλος του προσωπικού
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά μέσα από την καρδιά μου για όλα τα καλά σας λόγια, αυτά και αυτά μου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσω εκεί που απογοητεύομαι. :)

TheSunWithin

New Member
φιλε chs με εκανες ban γιατι κουραστηκες,οπως ειπες.
Αιτια στο ban μου εγραφε:προβληματα στην κοινοτητα.Τα οποια δεν τα δημιουργησα με απλες αποψεις.

Με ειπαν επικινδυνο γιατι προτεινω στον ηλιο χωρις αντιηλιακο(φυσικα και προτεινω ηλιο αντι για χημικα,ποτε δεν προτεινα να καθεται καποιος στον ηλιο οταν καιγεται,απλως ο ηλιος οταν καιγεσαι σου βγαζει συσσωρευμενη την απωλεια και τις τοξινες αρα μπορει να αφησει σχετικο σημαδι).

Απαιτω αρση του λογαριασμου μου και αποκλεισμο αυτου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
TheSunWithin είπε:
Αιτια στο ban μου εγραφε:προβληματα στην κοινοτητα.Τα οποια δεν τα δημιουργησα με απλες αποψεις.

Με ειπαν επικινδυνο γιατι προτεινω στον ηλιο χωρις αντιηλιακο(φυσικα και προτεινω ηλιο αντι για χημικα,ποτε δεν προτεινα να καθεται καποιος στον ηλιο οταν καιγεται,απλως ο ηλιος οταν καιγεσαι σου βγαζει συσσωρευμενη την απωλεια και τις τοξινες αρα μπορει να αφησει σχετικο σημαδι).

πανω μου κουραζεις ακομα και εμενα που πλεον εχω αρκετη υπομονη.. θα σου δωσω μαι αλλη εκδοχη...

α)αν οτι ελεγες οπως για το ιωδιο η για τον ηλιο διχως να βαζουμ αντιλιακα κτλ.. εγραφες οτι αποτελει προσωπικη αποψη και δεν φερεις ευθυνη για τυχον κινδυνους απο την εφαρμογη τους.. θα ησουν οκ..

β)εφοσν εισαι απολυτος ομως οφειλεις να δειξεις ερευνες πουν να στοιχειοθετουν τα λεγομενα σου... ειδαλλως δεν εχει και ουσια το πραγμα διοτι απλα εσυ θες να σπασεις το κατεστημενο που θεωρεις λαθος.. πως θα πεισεις διχως ερευνες?πως θα εμπνέεις σεβασμο και θα εχει βαρος η γνωμη σου διχως σταθερες βασεις? οταν για το αντηλιακο κτλ..υπαρχουν ερευνες δεκαετιων κτλ απο πολλους επιστημονες,πως θα πεισεις εσυ εμενα διχως κατι που να με κανει να δω οτι εχουν βασει τα λεγομενα σου?
δεν μπορω να στο εξηγησω πιο απλα...
εσυ θες να με κανεις να δω το στραβο...αν δεν βρεις τον σωστο τροπο απλα κανεις μια τρυπα στο νερο.. δεν πετυχαινεις το σκοπο σου εν τελει..οποτε ποιος χανει?εσυ εισαι ο χαμενος και παλι. αφου ασχολεισαι και θες να βοηθησεις βρες τον σωστο τροπο....

Chs

Μέλος του προσωπικού
TheSunWithin είπε:

??? απαιτείς; Συγγνώμη λεβέντη μου αλλά δεν πας καλά μου φαίνεται..

Αν δεν καταλαβαίνεις τι προκλήθηκε δεν μπορώ εγώ να κάθομαι και να σου αναλύω ξανά.. νομίζω καταλαβαίνεις.. Δεν σε έκανα ban γιατί έτσι απλά γούσταρα, ήταν δίκαιο φίλε, γιατί έγινε μια κοινότητα μαντάρα. Και έμμεσα ζητήθηκε από την κοινότητα.

Και μια συμβουλή γιατί ακόμα ζεις στον κόσμο του Marlboro.. Ξεκαβάλα το καλάμι όσο είναι ακόμα νωρίς.
Τον έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ και αρμενίζεις.. στο ξανα λέω.. αν θες να αλλάξεις τον κόσμο ξεκίνα πρώτα από τον εαυτό σου.. Είσαι μικρός ακόμα, μεγαλώνοντας θα καταλάβεις πολλά που ούτε και εγώ καταλάβαινα όταν ήμουν μικρότερος.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
TheSunWithin είπε:

Δεν κρατιέμαι άλλο αρχηγέ, σου αφιερώνω και σένα ένα τραγούδι:

[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4jPUaKwAS4Q[/video]

TheSunWithin

New Member
Chs είπε:
TheSunWithin είπε:

??? απαιτείς; Συγγνώμη λεβέντη μου αλλά δεν πας καλά μου φαίνεται..

Αν δεν καταλαβαίνεις τι προκλήθηκε δεν μπορώ εγώ να κάθομαι και να σου αναλύω ξανά.. νομίζω καταλαβαίνεις.. Δεν σε έκανα ban γιατί έτσι απλά γούσταρα, ήταν δίκαιο φίλε, γιατί έγινε μια κοινότητα μαντάρα. Και έμμεσα ζητήθηκε από την κοινότητα.

Και μια συμβουλή γιατί ακόμα ζεις στον κόσμο του Marlboro.. Ξεκαβάλα το καλάμι όσο είναι ακόμα νωρίς.
Τον έχεις πάρει ψηλά τον αμανέ και αρμενίζεις.. στο ξανα λέω.. αν θες να αλλάξεις τον κόσμο ξεκίνα πρώτα από τον εαυτό σου.. Είσαι μικρός ακόμα, μεγαλώνοντας θα καταλάβεις πολλά που ούτε και εγώ καταλάβαινα όταν ήμουν μικρότερος.

Δεν ειμαι μικρος.Εχω κανει περισσοτερη μελετη απο τους περισσοτερους χρηστες εδω και με διαφορα.

Και δεν εχει νοημα αυτος ο λογαριασμος μου να ειναι ανοιχτος και να συνεχιζω ν αποσταρω.Γιαυτο θελω τον προηγουμενο.

Θυμησου οτι επιθετικα ατομα εμφανιστηκαν και κλαιγονταν οτι δεν μπορουσαν να βαλουν το κρανος στη μηχανη για να μην χαλασει το τοπικκ που ειχαν βαλει.Και παρουσιαζοντας το σαν το χειροτερο προβλημα στον κοσμο.

Μεχρι και εσυ σαν διαχειριστης χρησιμοποιεις προσωπικους συναισθηματισμους και σχολια! Το φορουμ δεν θελει διαχειριστες .Θελει ιδεες. Μεχρι και σε προσωπικο μηνυμα χρησιμοποιησες λεξεις οπως τουρκογυφτας.

Σε παρακαλω οποτε,να μπορω να βρισκομαι ελευθερα στον δικο μου κοσμο των ιδεων.Γιατι αυτο μονο κανω!!!! Και απλα λεω την αποψη μου. Οτι ολο το ιατρικο κατεστημενο ειναι φτιαγμενο για να κανει ζημια στον αλλο.Και την υποστηριζω με απολυτοτητα γιατι τη βλεπω με τα ιδια του τα ματια.Σαν να εβλεπες καποιον στο δρομο να του εκανε καποιος κατι κακο και να μην εκανες τιποτα.

vag25

Well-Known Member
Και οι αλλοι το ιδιο θα πουνε.
Οτι ειναι απολυτοι γιατι ειναι ''Σαν να εβλεπες καποιον στο δρομο να του εκανε καποιος κατι κακο και να μην εκανες τιποτα'' για σενα...
Οποτε μην εισαι απολυτος,οσο και αν πιστευεις κατι.

Και αν θες την γνωμη μου .Μ Η Ν πιστευεις ευκολα τιποτα απο αυτα που διαβαζεις.

Υπηρχε μια κατασταση δυσκολη και ο chs προσπαθησε να τα βαλει ξανα σε μια σειρα ολα και εσυ συνεχιζεις να λες οτι θα εισαι απολυτος???

Αν σε ξεμπλοκαρει και συνεχισεις να πιστευεις οτι πρεπει να εισαι απολυτος, εχασες και τον τελευταιο που υποστηριξε την ελευθερια αποψης σου σε αυτο το φορουμ.
Αυτο στο υπογραφω.

TheSunWithin

New Member
vag25 είπε:
Και οι αλλοι το ιδιο θα πουνε.
Οτι ειναι απολυτοι γιατι ειναι ''Σαν να εβλεπες καποιον στο δρομο να του εκανε καποιος κατι κακο και να μην εκανες τιποτα'' για σενα...
Οποτε μην εισαι απολυτος,οσο και αν πιστευεις κατι.

Και αν θες την γνωμη μου .Μ Η Ν πιστευεις ευκολα τιποτα απο αυτα που διαβαζεις.

Υπηρχε μια κατασταση δυσκολη και ο chs προσπαθησε να τα βαλει ξανα σε μια σειρα ολα και εσυ συνεχιζεις να λες οτι θα εισαι απολυτος???

Αν σε ξεμπλοκαρει και συνεχισεις να πιστευεις οτι πρεπει να εισαι απολυτος, εχασες και τον τελευταιο που υποστηριξε την ελευθερια αποψης σου σε αυτο το φορουμ.
Αυτο στο υπογραφω.

Aυτα που εχω διαβασει τα εχω εφαρμοσει και λειτουργουν.Καποια αλλα τα εχω βρει μονος μου.

Αν πιστευα αυτα που διαβαζω μονο φυσικες μεθοδους δεν θα προτεινα.

vag25

Well-Known Member
Ακομα και αρκουδα να εχεις γινει απο τις τριχες σου, δειχνει ελλειψη σεβασμου ο απολυτος τροπος σου και η σιγουρια σου.
Ολες αυτες οι αντιδρασεις γιατι λες να υπαρχουν?Ετσι για τον χαβαλε?
Δεν αντιδρουν ολοι,εδω ομως εχουμε μια προβληματικη κατασταση για την οποια εχεις ευθυνη.Τεραστια.
Δες το πρωτα αυτο.ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ το δικο σου προβλημα και μετα μπορουμε να προχωρησουμε παρακατω πιο ηρεμα,με ολες τις αποψεις εδω μεσα διαθεσιμες και με σεβασμο προς ολους.

Chs

Μέλος του προσωπικού
TheSunWithin είπε:
Δεν ειμαι μικρος.Εχω κανει περισσοτερη μελετη απο τους περισσοτερους χρηστες εδω και με διαφορα.

Και δεν εχει νοημα αυτος ο λογαριασμος μου να ειναι ανοιχτος και να συνεχιζω ν αποσταρω.Γιαυτο θελω τον προηγουμενο.

Θυμησου οτι επιθετικα ατομα εμφανιστηκαν και κλαιγονταν οτι δεν μπορουσαν να βαλουν το κρανος στη μηχανη για να μην χαλασει το τοπικκ που ειχαν βαλει.Και παρουσιαζοντας το σαν το χειροτερο προβλημα στον κοσμο.

Μεχρι και εσυ σαν διαχειριστης χρησιμοποιεις προσωπικους συναισθηματισμους και σχολια! Το φορουμ δεν θελει διαχειριστες .Θελει ιδεες. Μεχρι και σε προσωπικο μηνυμα χρησιμοποιησες λεξεις οπως τουρκογυφτας.

Σε παρακαλω οποτε,να μπορω να βρισκομαι ελευθερα στον δικο μου κοσμο των ιδεων.Γιατι αυτο μονο κανω!!!! Και απλα λεω την αποψη μου. Οτι ολο το ιατρικο κατεστημενο ειναι φτιαγμενο για να κανει ζημια στον αλλο.Και την υποστηριζω με απολυτοτητα γιατι τη βλεπω με τα ιδια του τα ματια.Σαν να εβλεπες καποιον στο δρομο να του εκανε καποιος κατι κακο και να μην εκανες τιποτα.

1ον. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, νομίζεις ότι είσαι ο chosen one.. όμως πραγματικά ώρες ώρες δεν ξέρεις τι σου γίνεται λεβεντιά μου.

2ον. Τελικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα... σκας γαϊδαρο πραγματικά.. αυτή τη στιγμή κανονικά θα έπρεπε να έχεις banaριστεί και εσύ ζητάς λογαριασμούς πίσω και απαιτείς κιόλας... Η το κάνεις επίτηδες η έχεις θέμα πραγματικά..

3ον. το "τουρκόγυφτας" το είπα δημόσια στον gpeiraias για μια ένταση που είχαμε και όχι σε προσωπικό μήνυμα.

4ον. Συμφωνώ ότι το forum θέλει ιδέες, όμως όχι ότι να'ναι που το μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι αβάσιμα πράγματα που διάβασες στο ιντερνετ και που έχουν διαβάσει άλλοι πολύ πριν από εσένα..
Επίσης αγαπητέ μου, ένα forum για να στηθεί έχει δουλειά, θα μπει κόσμος, και πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες για την ομαλή του λειτουργία, που είδες ότι δεν χρειάζονται διαχειριστές;;

5ον. Το να βρίσκεσαι ελεύθερα στον δικό σου κόσμο ιδεών είναι δικαίωμα σου και κανείς δεν μπορεί να στο πάρει, όμως, όταν είσαι σε μια κοινότητα πρέπει να σέβεσαι κάποια πράγματα, και να μην είσαι απόλυτος παρα μόνο με αποδείξεις, αλλιώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εξοργίζεις ανθρώπους και να σε τρολλάρουν, και να γίνεται ένα forum σαλάτα. Δεν λες απλά την γνώμη σου.. την επιβάλεις και αυτό είναι που ξεπέρασε τα όρια όλων.

Και τέλος, προσπάθησα να σε υποστηρίξω σε πολλά, όπως και άλλοι, γιατί είδα ότι έχεις μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, άσχετα ότι στα περισσότερα δεν συμφωνούσα, και κατηγορήθηκα από μέλη ότι σου κάνω πλάτες. Δεν καταλαβαίνεις όμως τίποτα και δεν εκτιμάς τίποτα, το μόνο που κάνεις είναι να βγαίνεις με νεο λογαριασμό και να απαιτείς μάλιστα.. λες και είσαι ο Terra Scientist και εμείς οι άσχετοι.. και να σταθούμε σούζα.. Το ύφος σου πραγματικά είναι απαίσιο ώρες ώρες

Σου είπα και πριν.. αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, ξεκίνα πρώτα από τον εαυτό σου.

Prosim

Member
Κακώς επανέρχομαι στο θέμα, αλλά έπεσα τυχαίως σε κάτι το οποίο νομίζω έχει «ενδιαφέρον»...

Σερφάρω πού και πού σε σελίδες που ασχολούνται με την διατροφή/συνταγές κτλ. Αθλούμαι γενικά και μ' αρέσει την ψάχνω. Λοιπόν, για να μη μακρηγορώ, έπεσα σ' ένα μπλογκ ωμοφαγίας (παλαιότερα είχε φτιάξει και ένα νήμα ο διαχειριστής Fenimore περί αυτής) και χάζευα. Κλίκαρα κάποιο σύνδεσμο και με πέταξε στο fb του πιο κάτω ανθρώπου. Έχει «ενδιαφέρον» το τι γράφει.

Κάλυψα τα επώνυμα για ευνόητους λόγους...

Συνημμένα

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    210.9 KB · Προβολές: 324
Μπλουζα