TheSunWithin είπε:
Δεν ειμαι μικρος.Εχω κανει περισσοτερη μελετη απο τους περισσοτερους χρηστες εδω και με διαφορα.
Και δεν εχει νοημα αυτος ο λογαριασμος μου να ειναι ανοιχτος και να συνεχιζω ν αποσταρω.Γιαυτο θελω τον προηγουμενο.
Θυμησου οτι επιθετικα ατομα εμφανιστηκαν και κλαιγονταν οτι δεν μπορουσαν να βαλουν το κρανος στη μηχανη για να μην χαλασει το τοπικκ που ειχαν βαλει.Και παρουσιαζοντας το σαν το χειροτερο προβλημα στον κοσμο.
Μεχρι και εσυ σαν διαχειριστης χρησιμοποιεις προσωπικους συναισθηματισμους και σχολια! Το φορουμ δεν θελει διαχειριστες .Θελει ιδεες. Μεχρι και σε προσωπικο μηνυμα χρησιμοποιησες λεξεις οπως τουρκογυφτας.
Σε παρακαλω οποτε,να μπορω να βρισκομαι ελευθερα στον δικο μου κοσμο των ιδεων.Γιατι αυτο μονο κανω!!!! Και απλα λεω την αποψη μου. Οτι ολο το ιατρικο κατεστημενο ειναι φτιαγμενο για να κανει ζημια στον αλλο.Και την υποστηριζω με απολυτοτητα γιατι τη βλεπω με τα ιδια του τα ματια.Σαν να εβλεπες καποιον στο δρομο να του εκανε καποιος κατι κακο και να μην εκανες τιποτα.
1ον. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, νομίζεις ότι είσαι ο chosen one.. όμως πραγματικά ώρες ώρες δεν ξέρεις τι σου γίνεται λεβεντιά μου.
2ον. Τελικά δεν καταλαβαίνεις τίποτα... σκας γαϊδαρο πραγματικά.. αυτή τη στιγμή κανονικά θα έπρεπε να έχεις banaριστεί και εσύ ζητάς λογαριασμούς πίσω και
απαιτείς κιόλας... Η το κάνεις επίτηδες η έχεις θέμα πραγματικά..
3ον. το "τουρκόγυφτας" το είπα δημόσια στον gpeiraias για μια ένταση που είχαμε
και όχι σε προσωπικό μήνυμα.
4ον. Συμφωνώ ότι το forum θέλει ιδέες, όμως
όχι ότι να'ναι που το μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι
αβάσιμα πράγματα που διάβασες στο ιντερνετ και που έχουν διαβάσει άλλοι πολύ πριν από εσένα..
Επίσης αγαπητέ μου, ένα forum για να στηθεί έχει δουλειά, θα μπει κόσμος, και πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες για την ομαλή του λειτουργία, που είδες ότι δεν χρειάζονται διαχειριστές;;
5ον. Το να βρίσκεσαι ελεύθερα στον δικό σου κόσμο ιδεών είναι δικαίωμα σου και κανείς δεν μπορεί να στο πάρει, όμως, όταν είσαι σε μια κοινότητα πρέπει να σέβεσαι κάποια πράγματα, και να μην είσαι απόλυτος παρα μόνο με αποδείξεις, αλλιώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εξοργίζεις ανθρώπους και να σε τρολλάρουν, και να γίνεται ένα forum σαλάτα. Δεν λες απλά την γνώμη σου.. την
επιβάλεις και αυτό είναι που ξεπέρασε τα όρια όλων.
Και τέλος, προσπάθησα να σε υποστηρίξω σε πολλά, όπως και άλλοι, γιατί είδα ότι έχεις μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, άσχετα ότι στα περισσότερα δεν συμφωνούσα, και κατηγορήθηκα από μέλη ότι σου κάνω πλάτες. Δεν καταλαβαίνεις όμως τίποτα και δεν εκτιμάς τίποτα, το μόνο που κάνεις είναι να βγαίνεις με νεο λογαριασμό και να
απαιτείς μάλιστα.. λες και είσαι ο Terra Scientist και εμείς οι άσχετοι.. και να σταθούμε σούζα.. Τ
ο ύφος σου πραγματικά είναι απαίσιο ώρες ώρες
Σου είπα και πριν.. αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο, ξεκίνα πρώτα από τον εαυτό σου.