Αφρός από φαρμακειο

Aris2727

Member
Καλημέρα θα ήθελα την άποψη σας τους τελευταίους 4 μήνες απο τη λοσιόν ρεγγεν πήγα στον αφρό που ειναι φανερά καλύτερος δε λαδώνει τα μαλλια αλλά σε εμενα τουλάχιστον ειναι κ αισθητά πιο αποτελεσματικός. σε ενα μεγάλο φαρμακείο στο κέντρο π πηγαίνω μου είπαν οτι φτιάχνουν κ αυτοί αφρό με τα ίδια συστατικά , μισή τιμη φυσικά να το προτιμήσω η λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα ειναι διαφορετικά τα 38 ευρώ κ αλλο τα 18.. Απλά φοβάμαι μήπως Μιυ χαλάσει μια ΡΟΗ π εχω αποκτήσει με το ρεγγεν κ ειμαι κ ευχαριστημενος παρά πολυ αλλά όπως προανάφερα ειναι πιο οικονομικό.. Τη γνώμη σας παιδιά σας παρακαλώ;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Orionas

Member
18 ευρώ θα σου βγει περίπου και το rogain από Αμερική (άλλων εταιριών ακόμα φτηνότερα).Καλύτερα το γνωστό από κορυφαία εταιρία παρά αυτοσχέδιο.Και εγώ έπαψα να το παίρνω από Ελλάδα.Είναι γελοίο να δίνεις κοντά 40 ευρώ για ένα αφρό.

FreeThinker

Well-Known Member
Μπορεις να μου πεις πως τα παραγγέλνω κ απο που;;

Εμενα γνωμη μου, αν τους ξερεις στο φαρμακειο και τους εμπιστευεσαι ή ειναι μεγαλο φαρμακειο, να το δοκιμασεις. Εγω προμηθευομαι υγρες φτιαχτες λοσιον μινοξιδιλης απο φαρμακειο που εμπιστευομαι. Το οτι το regaine εχει απλα το ονομα δε λεει κατι. Τα ιδια συστατικα ειναι.

Orionas

Member

Aris2727

Member
Ευχαριστώ ποτέ παραγγελίες τελευταία φορά ;; Γιατι ξερω οτι υπήρχε θέμα με τις παραγγελίες εξωτερικού με τα καπιταλ κοντρόλ

LostUser

Active Member
Από εδώ http://minoxidildirect.com/Mens_Rogaine_International.htm

Με paypal ή πιστωτική.Εμένα μου βγήκαν περίπου 73 ευρώ τα 4 Rogain μαζί με τα μεταφορικά.Έφτασε σε 10 μέρες από τη στιγμή που έλαβα το mail ότι το στείλανε.

Sorry για το offtopic αλλά WTF?!
Do not use if
you have no family history of hair loss
your amount of hair loss is different than that shown on the inside of this label or your hair loss is on the front of the scalp. 5% minoxidil topical foam is not intended for frontal baldness or receding hairline.
????

Orionas

Member
Ναι τί; Στο ίδιο το rogaine αναφέρεται αυτό.Οι μελέτες που είχαν κάνει αρχικά πριν εγκριθεί το προϊόν ήταν για τη κλασική "τρύπα".Στη πορεία απλά αποδείχτηκε ότι δουλεύει και για μπροστά απλά αργεί περισσότερο.

Aris2727

Member
Ναι τί; Στο ίδιο το rogaine αναφέρεται αυτό.Οι μελέτες που είχαν κάνει αρχικά πριν εγκριθεί το προϊόν ήταν για τη κλασική "τρύπα".Στη πορεία απλά αποδείχτηκε ότι δουλεύει και για μπροστά απλά αργεί περισσότερο.
???

Aris2727

Member
Αυτό το μήνα παρήγγειλα και ήρθε κανονικά, μην ανησυχείς δεν υπάρχει θέμα με τα capital controls.
Ευχαριστώ παρηγγειλα ηδη γιατι τον αφρο απο το φαρμακείο το χρησιμοποίησα ηδη κ ψιλό λαδώνει τα μαλλια σχεδόν όπως η λοσιόν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Orionas

Member
Που κολλάς φίλε; Μια χαρά θα σου δουλέψει.

Ευχαριστώ παρηγγειλα ηδη γιατι τον αφρο απο το φαρμακείο το χρησιμοποίησα ηδη κ ψιλό λαδώνει τα μαλλια σχεδόν όπως η λοσιόν
Με το rogaine, δεν ειχα κανένα θέμα με λάδωμα.Το χρησιμοποιώ παράλληλα με φυτικό styling gel και δε τα βαραίνει καθόλου, σαν νεράκι.

Μπλουζα