Βιολογικα σαμπουαν για ενδυναμωση τριχας!!

nkarag

New Member
Καλησπερα παιδια!!Θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια βιολογικα σαμπουαν για ενδυναμωση τριχας(εχω αρκετα λεπτες τριχες) και αντιμετωπιση της εποχιακης τριχοπτωσης ισως.Δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα(ακομα) αλλα σκεφτομαι απο το να χρησιμοποιω κοινα σαμπουαν του εμποριου ας δοκιμασω και κατι που μπορει να βοηθησει λιγο την τριχα μου!!αυτα που εχω δει μετα απο λιγο ψαξιμο στο forun ειναι τα εξης:
http://eu.iherb.com/Isvara-Organics-Shampoo-Rosemary-Thyme-Olive-Oil-8-fl-oz-236-ml/40368
http://www.pharmacylab.gr/gr/el/pro...o-men-200ml?gclid=CIetsv6yqcYCFeHLtAodaOIIgQ#

Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο η και καποιο προιον για μετα το λουσιμο??Δεν εχω ιδιαιτερο θεμα με την τιμη,αρκει να ειναι δοκιμασμενο!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
εν τελει μπορουμε να παραγγειλουμε με προπληρωμενη καρτα λογω της καταστασης?

nkarag

New Member
Κάποια άλλη πρόταση από κάποιον γνωστη ρε παιδιά;;η να προτιμήσω isvara??επίσης ξέρεις κάνεις κάτι σε ζελέ- πιλό αλλά να μην επιβαρύνει τόσο την τρίχα;;:)

Ένα σαμπουάν που μου άφησε καλές εντυπώσεις σε περιόδους πολύ έντονης τριχόπτωσης είναι από ελληνική εταιρεία, το "Πολύμνια" από fresh line. Παρότι τείνω να πιστέψω πως τα σαμπουάν δεν κάνουν κάτι ουσιαστικό πάνω σε αυτό το θέμα, έβλεπα να φεύγει λιγότερο μαλλί μετά τη χρήση του. Δυστυχώς είναι αρκετά τσιμπημένο σε τιμή (γύρω στα 15 ευρώ). Βγαίνει και σε εκδοχή στερεού σαμπουάν. Είναι δηλαδή κάτι σαν σαπούνι με το οποίο κάνεις αφρό και λούζεσαι. Παρόλα αυτά δε θα το συνιστούσα σε περίπτωση σμηγματορροικής δερματίτιδας, γιατί εμένα κάποιες φορές μου προκάλεσε νιφάδες. Πρέπει να πωλείται και σε travel size, που θα ήταν ιδανικό για δοκιμή.

nkarag

New Member
ευχαριστω!!παιδια προσπαθησα να κανω μια παραγγελια απο i herb και δεν δεχοταν την καρτα..εχω παραγγελει πολλεσ φορες..ξερετε αν υπαρχει θεμα λογω της καταστασης με τις τραπεζες??

nkarag

New Member
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω το isvara από Ελλάδα;;η αν το amazon e bay δέχονται παραγγελίες από Ελλάδα;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες και να επιτραπούν οι συναλλαγές δεν μπορεί κανείς να ψωνίσει τίποτα από έξω, υπομονή.

Μπλουζα