Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι και εγώ αυτό παρατηρώ. Διάβασα ότι είναι καλό σημάδι αυτό.Έχεις χάσει μαλλιά ..κάνε υπομονή μπορεί να κάνει τον κύκλο της φίνα
Για αραίωση ρωτάω, όχι για πύκνωση. Επειδή διάβασα στην αρχή της θεραπείας πολλοί έχουν αραίωση.Ειναι παρα πολυ νωρις για ορατες αλλαγες.
Ναι και εγώ αυτό παρατηρώ. Διάβασα ότι είναι καλό σημάδι αυτό.
Μακάρι. Εννοείται θα συνεχίσω. Τώρα παίρνω 4/εβδομαδα και θα το αύξησω σιγά σιγά σε κάθε μέρα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι μειωμένες πρωινές στήσεις. Αλλά γενικά περνάω μια δύσκολη προσωπική περίοδο και γενικά το βράδυ δεν κοιμάμαι καλά. Δύο μέρες που κοιμήθηκα καλά είχα κανονικά. Πιστεύω πιο πολύ ψυχολογικό είναι.Ναι μην σε αγχωσει η πτώση αυτή..αν δεν σε ενόχλησε πουθενά η φίνα ,συνέχισε τη και θα βελτιωθεί η όλη η κατ
ασταση.
Μακάρι. Εννοείται θα συνεχίσω. Τώρα παίρνω 4/εβδομαδα και θα το αύξησω σιγά σιγά σε κάθε μέρα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι μειωμένες πρωινές στήσεις. Αλλά γενικά περνάω μια δύσκολη προσωπική περίοδο και γενικά το βράδυ δεν κοιμάμαι καλά. Δύο μέρες που κοιμήθηκα καλά είχα κανονικά. Πιστεύω πιο πολύ ψυχολογικό είναι.
Χαχα απλά το αναφέρω γιατί έχω διαβάσει συμβαίνει και σε άλλους.Για τις στυσεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω.χαχαχ
αχαχα
Χαχα απλά το αναφέρω γιατί έχω διαβάσει συμβαίνει και σε άλλους.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.