Βλέπετε διαφορά πριν ξεκινήσω φιναστεριδη και μετά από 3 μήνες χρησης;

Alex555

Member
Καλησπέρα. Παραθέτω δύο φωτογραφίες. Η μία είναι πριν ξεκινήσω φιναστεριδη και η δεύτερη είναι μετά από 3 μήνες. Να σημειώσω ότι ξεκίνησα και μινοξιδιλη πριν 1.5 μήνα περίπου.

Συνημμένα

• IMG_20240820_152823.jpg
    IMG_20240820_152823.jpg
    701.3 KB · Προβολές: 45
  • IMG_20240820_152905.jpg
    IMG_20240820_152905.jpg
    618.8 KB · Προβολές: 45

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Alex555

Member
Ναι μην σε αγχωσει η πτώση αυτή..αν δεν σε ενόχλησε πουθενά η φίνα ,συνέχισε τη και θα βελτιωθεί η όλη η κατ

ασταση.
Μακάρι. Εννοείται θα συνεχίσω. Τώρα παίρνω 4/εβδομαδα και θα το αύξησω σιγά σιγά σε κάθε μέρα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι μειωμένες πρωινές στήσεις. Αλλά γενικά περνάω μια δύσκολη προσωπική περίοδο και γενικά το βράδυ δεν κοιμάμαι καλά. Δύο μέρες που κοιμήθηκα καλά είχα κανονικά. Πιστεύω πιο πολύ ψυχολογικό είναι.

aeratos28

Just aeratos
Για τις στυσεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω.χαχαχ
Μακάρι. Εννοείται θα συνεχίσω. Τώρα παίρνω 4/εβδομαδα και θα το αύξησω σιγά σιγά σε κάθε μέρα. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι μειωμένες πρωινές στήσεις. Αλλά γενικά περνάω μια δύσκολη προσωπική περίοδο και γενικά το βράδυ δεν κοιμάμαι καλά. Δύο μέρες που κοιμήθηκα καλά είχα κανονικά. Πιστεύω πιο πολύ ψυχολογικό είναι.

αχαχα

aeratos28

Just aeratos
Ναι ρε εντάξει πλάκα κάνω,στην αρχή μπορεί να συμβεί σε κάποιους,μετά όμως πολλοί λένε ότι ανεβαίνουν κατακόρυφα..μην δίνεις σημασία ,μέχρι να έρθει σε ισορροπία είναι πιστεύω όλο αυτό.
Χαχα απλά το αναφέρω γιατί έχω διαβάσει συμβαίνει και σε άλλους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα