Βοήθεια για μεταμόσχευση μαλλιών!!!

Peter Pan

Active Member
Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο φόρουμ και χρειάζομαι οπωσδήποτε την γνώμη και τις απόψεις σας σχετικά με την μμ που θέλω να κάνω, πριν προχωρήσω λοιπόν θα ήθελα να προετοιμαστώ κατάλληλα και αυτό το φόρουμ είναι η καλύτερη αρχή. Είμαι 35, ζω στο εξωτερικό αλλά θα ήθελα να κάνω την μμ στην Ελλάδα και θα ήθελα από εσάς οποιοδήποτε συμβουλή για αριθμό τριχ. κλινική, γιατρό που θα προτείνατε, Ευχαριστω.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

midnight express

Well-Known Member
Πρωτα απ ολα ξεκινα το διαβασμα.Μην βιαστεις.Το φορουμ εχει πολυ υλικο.Μετα σκεφτεσαι τι θες να κανεις και φτιαχνεις το πλςνο σου.Με γιατρους καλυτερα να μιλησεις με ολους.Αριθμο τριχοθυλακιων ετσι οπως βλεπω τις φωτο σιγουρα 3000 και παραπανω.

crossfire

Well-Known Member
Καλησπέρα, πιστεύεις ότι δεν έχουμε κάτι αξιόλογο δλδ;

Έχουμε έναν δύο .......αλλα δεν είναι επιλογές που θα αναγκάσουν κάποιον από άλλη χώρα να ερθει Ελλάδα.......ειδικα αν εχεις μπάτζετ και είσαι και διαβασμενος.
Εσύ πρεπει να μας πεις......σε ποια χώρα είσαι και γιατί θες να την κανεις Ελλάδα.

Peter Pan

Active Member
Λιχτενστάιν, θεωρώ πως η καλύτερη λύση για να βρεις καλό γιατρό, είναι να μιλήσεις με άτομα που έχουν ήδη πάει εκεί κ έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Τα φόρουμ στις ξένες χώρες δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας οποτε είναι δυσκολότερο να βρω άτομα που έχουν πάει σε έναν γιατρό κ έμειναν ευχαριστημένοι. Εκτός αν κάποιο μέλος εδώ μέσα έχει κάνει μμ στο εξωτερικό, θα χαρώ να ακούσω την γνώμη του.

vlafo

Well-Known Member
Αυτα να τα λέμε γιατί όλο για τα ξένα φόρουμ μιλάμε λες και είναι το παράδειγμα προς μίμηση.
Από Λιχτενστάιν είσαι δίπλα πας παντού Ευρώπη.
Αν δεν έχεις θέμα budget.

Peter Pan

Active Member
Οπότε σαν πρώτο βήμα ξεχνάω την Ελλάδα κ επικεντρώνομαι αποκλειστικά εδώ στο εξωτερικό. Ευχαριστω.

manly_Man

Well-Known Member
φιλε, αφου εισαι εξωτερικο, δεν νομιζω και εγω οτι υπαρχει λόγος να έρθεις ελλάδα για μεταμόσχευση. Θα έλεγα καλύτερα να κοιτάξεις για Ισπανία (ιδανικά) ή για Τουρκια τις 3-4 πολυ καλες κλινικες που εχει

piros75

Well-Known Member
εγώ δεν νομίζω πάντως ότι χρειάζεσαι πάνω από 3000 μοσχεύματα, θα έλεγα ίσως λιγότερα σε πρώτη φάση. Είσαι εύκολη περίπτωση με ωραία τρίχα και ψηλά πλαινά.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Για να του προτείνετε εξωτερικό Ισπανία κτλ. πρέπει να ξέρουμε και τι μπάτζετ διαθέτει ίσως να μην γνωρίζει από τιμές ο φίλος.
3200-3500 μοσχεύματα μέχρι εκεί που κλείνουν οι γέφυρες στο κέντρο.
Ηλικία καλή,δότρια δείχνει καλή,κορυφή crown ακόμη δεν είναι σε τραγική κατάσταση εκεί μελλοντικά για μια δεύτερη μεταμόσχευση άλλα βάλε και μια φώτο από πίσω κορυφή με λίγο όρθιο το κεφάλι σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Peter Pan

Active Member
Όχι από τιμές δεν γνωρίζω κ πολλά, θα έλεγα για μια πρώτη μμ οχι πάνω από 7000€. Επίσης να πω ότι δεν έχω κάνει ποτε μου κάποια θεραπεία, είτε χάπια είτε οτιδήποτε άλλο.

Peter Pan

Active Member
Μπορεις να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω, δεν βρήκα κάτι στο Ίντερνετ με αυτό το όνομα, πως λέγεται η κλινική του;

crossfire

Well-Known Member
Μπορεις να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω, δεν βρήκα κάτι στο Ίντερνετ με αυτό το όνομα, πως λέγεται η κλινική του;

HDC λέγεται .
Έχουμε αρκετά αποτελέσματά στο φόρουμ .
Υπάρχει και εκπρόσωπος, ο @John_John1 .......θα σε βοηθησει.

tol

Well-Known Member

Φιλε μου, η κλινικη του κ. Μαρα στην Κυπρο ονομαζεται HDC.

Στο forum υπαρχει ενοτητα με τον τιτλο "Παρουσιασεις μεταμοσχευσεων". Ειναι ομαδοποιημενες ανα κλινικη.

Πηγαινεις στην HDC και διαβαζεις παρα πολλα νηματα απο μεταμοσχευσεις που εχουν γινει εκει.

Τα αποτελεσματα που παραγει ειναι αρκετα καλα σε προσιτες τιμες. Ο "παλιος" γιατρος ειναι ο κ. Μαρας και η "νεα" γιατρος η κ. Βρυωνιδου. Και οι δυο εχουν αρκετες ικανοτητες.

Το ιδανικο στην περιπτωση σου ειναι να πραγματοποιησεις διημερη συνεδρία με περιπου 3300 grafts. Στην HDC θα σου στοιχισουν περιπου 5000 ευρω (με την κ. Βρυωνιδου) και περιπου 7000 ευρω (με τον κ. Μαρα).

Καλο βραδυ.

Aldo

Well-Known Member
Από περιέργεια για Ισπανία Lorenzo-Ferreira ποσο budget θα χρειαζόταν;
Ferreira 2.5 ευρώ, έχει κάνει γνωστός κ ετοιμάζεται για δεύτερη μέσα στις επόμενες δυο βδομαδες, αφού κάποιοι μετέφεραν τις επεμβάσεις τους!

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Κοστολόγηση από την κλινική:

Για μήνα Φεβρουάριο η τιμή ανά μόσχευμα με την Δρ. Βρυωνιδου είναι 1,50 ευρώ και Δρ. Μάρα 2,10

Στην πιο πάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα:

· Αεροπορικό εισιτήριο
· Διαμονή μέχρι και 7 ημέρες
· Μεταφορικό μέσον (ταξί) από/προς το αεροδρόμιο
· Γεύμα/τα την/τις μέρα/ες του/των χειρουργείου/ων
· Βαλιτσάκι (kit) με τα σχετικά σκευάσματα που αφορούν την Μετεγχειρητική φροντίδα
· Μετεγχειρητική φροντίδα μέχρι και την αναχώρηση από την κλινική

Πληροφορίες από την κλινική:

1.Η επίσημη σελίδα της HDC Hair Clinic Cyprus -
https://www.hairtransplants-hdc.com/el/

2.Youtube Channel: HDC Hair Clinic Cyprus -
https://www.youtube.com/user/HDCMEDICAL/videos

3.Facebook Page: HDC Hair Clinic Cyprus GR - https://www.facebook.com/HdcHairCli..._context_item_source=100002168931777&fref=tag

4.Επίσημες παρουσιάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών στο HairlossGR από την HDC Hair Clinic Cyprus - https://www.hairlossgr.com/forum/forums/Επίσημες-παρουσιάσεις-ΜΜ-από-την-κλινική.74/

Μπλουζα