Βοήθεια σχετικά με λοσιον που προτείνει κλινική της Αγγλίας

sneon23

New Member
Καλησπερα σε ολους,

Προσφατα πηγα σε κλινικη στην Αγγλια που ειδικευεται στην τριχοπτωση και οι τυποι μου προτεινανε μια θεραπεια με 2 λοσιον για 6 μηνες. Η θεραπεια κοστιζει παρα πολυ (500 λιρες αν θυμαμαι καλα) παρολα αυτα θα ηθελα την αποψη σας αν γνωριζετε τιποτα για τις λοσιον αυτες και τα συστατικα τους
Η πρωτη λεγεται Triaxon serum και απ οτι βλεπω σε ξενα sites ειναι αρκετα γνωστη
Η δευτερη λεγεται STIM D lotion. Την παρασκευαζει η ιδια η κλινικη και ξερω μονο τα συστατικα της τα οποια ειναι: Capsicum, Menthol, Thymol, Camphor, Methyl Nicotinate and Alcohol.

Σας λενε κατι αυτα τα συστατικα; Εκεινοι ισχυριζονται οτι δεν παρουσιαζουν καμια παρενεργεια αλλα παραακουγεται καλο για να ειναι αληθεια

Σας ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sneon23

New Member
Απ οτι μου ειπαν δυναμωση των υπαρχοντων τριχων κ ισως και επανεκφυση σε ορισμενα σημεια. Μου εδειξαν ζουμαρισμενες φωτος απο ασθενεις που ειχαν κανει την θεραπεια και τη διαφορα στο παχος της τριχας πριν και μετα. Επειδη ειμαι diffuse thinner αν καταφερνα να δυναμωσω αρκετα τις τριχες στο μπροστινο 1/3 θα ημουν αρκετα ευχαριστημενος προς το παρων. Το θεμα ειναι 1. να βεβαιωθω οτι αυτες οι λοσιον δεν ειναι επικινδυνες. Δεν προκαλουν shedding κτλ 2. να βεβαιωθω οτι δεν ειναι εντελως απατη γιατι τα λεφτα ειναι αρκετα. Δεν περιμενω θαυματα απλα δεν θελω να πιαστω και εντελως κοροιδο.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Πολλα λεφτα για μια λοσιον,οχι κ τοσο γνωστη.Ειδικα αυτο με τις φωτογραφιες καποιων πελατων που ειδαν διαφορα κτλ με σκλαβωνει.Ρισκο μεγαλο.Μπες σε Αγγλικα site κ δες τι παιζει κ βλεπεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
sneon23 είπε:
Καλησπερα σε ολους,

Προσφατα πηγα σε κλινικη στην Αγγλια που ειδικευεται στην τριχοπτωση και οι τυποι μου προτεινανε μια θεραπεια με 2 λοσιον για 6 μηνες. Η θεραπεια κοστιζει παρα πολυ (500 λιρες αν θυμαμαι καλα) παρολα αυτα θα ηθελα την αποψη σας αν γνωριζετε τιποτα για τις λοσιον αυτες και τα συστατικα τους
Η πρωτη λεγεται Triaxon serum και απ οτι βλεπω σε ξενα sites ειναι αρκετα γνωστη
Η δευτερη λεγεται STIM D lotion. Την παρασκευαζει η ιδια η κλινικη και ξερω μονο τα συστατικα της τα οποια ειναι: Capsicum, Menthol, Thymol, Camphor, Methyl Nicotinate and Alcohol.

Σας λενε κατι αυτα τα συστατικα; Εκεινοι ισχυριζονται οτι δεν παρουσιαζουν καμια παρενεργεια αλλα παραακουγεται καλο για να ειναι αληθεια

Σας ευχαριστω

Αν δεν έχεις κάποια αλλεργία σε κάποια από τα συστατικά, δεν θα υπάρξει θέμα παρενεργειών μιας και το σύνολο των συστατικών και των 2 λοσιόν είναι υπό φυσική μορφή.

Για το πρώτο που λες, το triaxon, δεν είναι κάτι νέο, έπαιζε σε κάποια φόρουμ από το 2002, αλλά κυρίως το χρησιμοποιούσαν γυναίκες για την τριχόπτωση μετά την εμμηνόπαυση ή εγκυμοσύνη.

Αν θες να ρίξεις μια ματιά σε μια κουβέντα που το αφορά δες εδώ

http://www.hairloss-reversible.com/discus/messages/5/175.html?1172868412

Κάποιοι αναφέρουν κάποια θετικά πράγματα, αλλά παραμένει άγνωστο το αν ήταν βαλτοί. Γενικώς αν ήταν κάτι αξιόλογο, από το 2002 μέχρι τώρα, θα το ξέρανε πολλοί περισσότεροι, μιας και σε άλλα site, το θεωρούν snake oil.

Πωλείται και σαν προϊόν teleshopping (κάτι σαν το δικό μας capilarine) αλλά μπορείς να δεις τα συστατικά του εδώ

http://www.theshoppingchannel.com/pages/productdetails?lang=en_CA&nav=R:398043

έχει 2 - 3 καλά συστατικά, όπως πχ το Panax Ginseng, αλλά για το συνολικό πακέτο που σου ζητάνε ως θεραπεία, είναι υπερβολικά ακριβό.

Επίσης να έχεις υπόψη σου, αν τυχόν δεις κάτι θετικό, θα πρέπει να το συνεχίζεις, αν και πιστεύω ότι η δράση του θα εξασθενήσει σύντομα.

Όσον αφορά το STIM D, βασίζεται στην τοπική υπεραιμάτωση που προκαλείται από την καψαικίνη και την κάμφορα.

Αν το όλο πακέτο δεν σου στοίχιζε πάνω από 200 ευρώ για το 6μηνο, δηλαδή περίπου 30 ευρώ ο μήνας, δεν έχανες κάτι να δοκιμάσεις. Για 700 ευρώ που βγαίνει το κουστουμάκι, είναι πιστεύω κλεψιά....ειδικά αν έχεις Α.Α.

Atermon

Member
Τα συστατικά του δεύτερου σκευάσματος είναι τα ίδια που μπαίνουν σε θερμαντικές κρέμες για πόνους στους μυς. Φαντάζομαι, αν έχουν κάποια επίδραση στην τριχόπτωση, αυτή θα είναι να βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι. Δηλαδή, το ίδιο που συζητάμε σε άλλα threads όπως με τη καψαϊκίνη.
Προσωπικά, δε θα έδινα ποτέ ΤΟΣΑ λεφτά, αν δεν ήμουν σίγουρος ότι δουλεύει. Εκτός, αν το φυσάς το χρήμα, οπότε μπορείς να τα δοκιμάσεις και να μας πεις και μας :D

@sneon23

θελεις να αναφερεις το ονομα της κλινικης με αστερισκους κτλ ωστε να καταλαβω σε ποια ειχες παει? για να σου πω τις εντυπωσεις μου διοτι ειχα παει και εγω σε μια.

sneon23

New Member
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια σας.

Αυτο που μου ειχαν πει και ξεχασα να αναφερω ειναι οτι τα αποτελεσματα της χρησης των λοσιον για ενα εξαμηνο κρατουν απο εξαμηνο μεχρι 2-3 χρονια. Δεν ειναι μονιμα σε καμια περιπτωση. Οπως και να εχει 99% δεν θα ξεκινησω την θεραπεια τους καθως οπως ειπε και ο GOMI αν η πρωτη λοσιον ειχε αποτελεσμα θα το ειχαμε μαθει μεχρι τωρα.

Συνεχιζω επομενως το ψαξιμο μηπως βρω κατι περα απο propecia,regaine κτλ που να εχει δυναμωνει εστω και λιγο τις υπαρχουσες τριχες καθως οπως προειπα ειμαι diffuse thinner και θα βελτιωνε πολυ την εμφανιση μου
hair_follicle είπε:
@sneon23

θελεις να αναφερεις το ονομα της κλινικης με αστερισκους κτλ ωστε να καταλαβω σε ποια ειχες παει? για να σου πω τις εντυπωσεις μου διοτι ειχα παει και εγω σε μια.

Σου στελνω πμ με το ονομα της κλινικης - μην νομιζει κανεις οτι παω να κανω και διαφημιση

Stripar

Established Member
sneon23 είπε:
Επειδη ειμαι diffuse thinner

Welcome to the club!!!

Και εγώ D.T είμαι κζιι άν η Α.Α είναι κατάρα (όπως λέει ένας φίλος)
το να είσαι D.T είναι x2...δεδομένου ότι θα δυσκολευτείς ακόμα και μτχ να κάνεις γιατί πολύ λίγοι γιατροί μας αναλαμβάνουν!!!...για τους γνωστούς λόγους.

Πάντως άν κάποιος δεί το πρόβλημα αυτό απο την θετική πλευρά , εκεί που άλλοι έχουν δέρμα , εμείς έχουμε τρίχες!...συρικνωμένες δε...αλλά τρίχες!...Ισως με ένα "έξυπνο" styling (όπως κάνω εγώ) ή και χρήση topic να περνάει απαρατήρητο.

Εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με τα σίγουρα πράγματα...και όχι με την κάθε lotion που βγάζει η κάθε κλινική για να πλουτίσει πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες!.

Μινοχ φίλε μου...και άν φοβάσαι για πριξήματα ,μαύρους κύκλους κ.τ.λ πάρε αφρό και καθάρισεις...θα σε βοηθήσει αρκετά στην πάχυνση της τρίχα

Μπλουζα