Βοήθεια σχετικά με dht blocker

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

aggelos20

Member
Έχω μπερδευτεί αρκετά με το θέμα των dht blockers και θα ήθελα τη βοήθεια σας! Είμαι 20 χρονών και λόγω αρέωσης ξεκίνησα πριν 3 μέρες πρωί βράδυ το regaine 5% από 6 ψεκασμούς όπως με συμβούλεψε ο δερματολόγος μου! Επειδή εμπιστέυομαι αρκετά αυτό το forum με το που γύρησα σπίτι σκεύτηκα να σας ρωτήσω αν πιστεύτε πως μόνο με το regaine θα είχα αποτελέσματα και μου προτείνατε να πάρω και κάποιο dht blocker μαζί. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν είναι πως όταν λέμε dht blocker ενοούμε κάποιο προιόν παυ να έχει μέσα την ουσία φιναστερίδη ή συγκεκριμένα το proscar την έχει; Δεν θέλω να πάρω proscar γιατι διάβασα πως έχει αρκετές παρενέργιες σε ηλικίες σαν τη δικία μου! Ποιό dht blocker μου προτείνεται να πάρω με τις λιγότερες παρενέργιες ώστε να το συνδιάζω με τη χρήση του regaine; Πιστεύετε πως κάποιο τοπικό (σαν το revivogen) θα ταν καλή λύση αντί για χάπι μπας και γλιτώσω ανεπιθύμητες ενέργειες;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Βοήθεια σχετικά με dht blocker

"dht-blocker" θεωρείτε οποιαδήποτε ουσία που αναστέλει την dht, είτε σε όλο το σώμα (χάπι) είτε τοπικά μόνο (λοσιόν ή κρέμα). Δεν είναι μόνο η φιναστερίδη.
Τα super zix ii, revivogen, crinagen και παρόμοια φυτικά τοπικά dht-blockers δεν έχουν καμία παρενέργεια.

aggelos20

Member

Αμα είναι όπως τα λες φίλε γιατί όλο το forum ριψοκυνδιωεύει με το proscar και δεν χρησιμοποιεί κάποιο τοπικό dht blocker; :-\ Και κάτι ακόμα διάβασα πως το big 3 ειναι το regaine, το proscar (στη δικιά μου περίπτωση κάποιο τοπικό dht blocker) και το fungoral για 2 ή 3 λουσίματα τη μέρα! Το fungoral σε τι βοηθάει; γιάτι εγω θυμάμαι πως το έπερνα παλια για την πιτυρίδα και σαν αντιμυκιτιακό.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
Αμα είναι όπως τα λες φίλε γιατί όλο το forum ριψοκυνδιωεύει με το proscar και δεν χρησιμοποιεί κάποιο τοπικό dht blocker; :-\ Και κάτι ακόμα διάβασα πως το big 3 ειναι το regaine, το proscar (στη δικιά μου περίπτωση κάποιο τοπικό dht blocker) και το fungoral για 2 ή 3 λουσίματα τη μέρα! Το fungoral σε τι βοηθάει; γιάτι εγω θυμάμαι πως το έπερνα παλια για την πιτυρίδα και σαν αντιμυκιτιακό.

"ριψοκινδυνεύει" γιατί δεν είναι όλα τα dht-blockers ίδια. Άλλα είναι δυνατά, άλλα μέτρια, άλλα αδύναμα, άλλα με παρενέργειες, άλλα με λιγότερες και άλλα με καθόλου. Κρίνεις μόνος σου το πόσο θες να ρισκάρεις και τι αποτέλεσμα θες να έχεις στο norwood που έχεις και διαλέγεις.

Για το fungoral δες εδώ http://www.hairlossgr.com/review/nizoral-shampoo/ και εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=122.0.

Σου είχα δώσει κάτι links στην αρχή όταν ήρθες, δεν έκανες τον κόπο να τα ανοίξεις προφανός, την εξυπνάδα σου όμως ήξερες να την πεις :-\

aggelos20

Member

Φίλε fenimore δεν ήταν καθόλου ειρωνικό το σχολιό μου και συγνώμη αν ακούστηκε έτσι! Κάθε άλλο παρά να σε ειρωνευτώ θα πρεπε εσένα αφού σε κάθε μου απορία μου απαντάς άμεσα και σε ευχαριστώ για αυτό! Απλά έκανα την ερώτηση γιατί επικρατεί μια σύγχηση στο μυαλό μου με όλα αυτά τα σκευάσματα αφού τα ακούω για πρώτη φορά και προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργούν! Όσο για τα link που μου έστειλες στην αρχή έχω διαβάσει όσα μπορώ αφού πολλοί μου αμαντάνε με ένα link και εδώ και 3 μέρες όντας άσχετος με το θέμα όλο μου τον ελεύθερο χρόνο τον περνάω σε αυτό το forum! Όλα τα παραπάνω γιατί με παρεξήγησες :) Οσο για το fungoral λέω να το ένταξω και εγώ στη θεραπία μου 3 φορές τη βδομάδα! Τώρα επειδή όπως το θέτεις δεν θέλω να ρισκάρω πολύ με ένα dht blocker αλλά θέλω να δω και κάποια αποτελέσματα το revivogen θα μου το συνηστούσες από τα υπόλοιπα τοπικά ή μου προτήνεις κάποιο καλύτερο; :chinscratch

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
Φίλε fenimore δεν ήταν καθόλου ειρωνικό το σχολιό μου και συγνώμη αν ακούστηκε έτσι! Κάθε άλλο παρά να σε ειρωνευτώ θα πρεπε εσένα αφού σε κάθε μου απορία μου απαντάς άμεσα και σε ευχαριστώ για αυτό! Απλά έκανα την ερώτηση γιατί επικρατεί μια σύγχηση στο μυαλό μου με όλα αυτά τα σκευάσματα αφού τα ακούω για πρώτη φορά και προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργούν! Όσο για τα link που μου έστειλες στην αρχή έχω διαβάσει όσα μπορώ αφού πολλοί μου αμαντάνε με ένα link και εδώ και 3 μέρες όντας άσχετος με το θέμα όλο μου τον ελεύθερο χρόνο τον περνάω σε αυτό το forum! Όλα τα παραπάνω γιατί με παρεξήγησες :)
Άλλο όταν ένα νεο μέλλος δεν ξέρει κάτι και ρωτάει, και με το δίκιο του, και άλλο ενώ του έχουν πει την απάντηση και απλά δεν την κοιτάει και ξαναλέει ακόμα απορίες με "έξυπνο" ύφος...

aggelos20 είπε:
Οσο για το fungoral λέω να το ένταξω και εγώ στη θεραπία μου 3 φορές τη βδομάδα! Τώρα επειδή όπως το θέτεις δεν θέλω να ρισκάρω πολύ με ένα dht blocker αλλά θέλω να δω και κάποια αποτελέσματα το revivogen θα μου το συνηστούσες από τα υπόλοιπα τοπικά ή μου προτήνεις κάποιο καλύτερο; :chinscratch
Αν είναι να δοκιμάσεις κάτι σαν το revivogen σου προτείνω το super zix II που το φτιάχνεις μόνος σου, βγένει πολύ φθηνότερα, και προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το revivogen. http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,159.0.html

Silencer

New Member

aggelos20 είπε:
Αμα είναι όπως τα λες φίλε γιατί όλο το forum ριψοκυνδιωεύει με το proscar και δεν χρησιμοποιεί κάποιο τοπικό dht blocker; :-\

Άμα έχεις επιθετική και γενικευμένη τριχόπτωση (pattern nw6), το τοπικό θα πρέπει να το βάζεις σε όλο το κεφάλι. Όπως καταλαβαίνεις είναι παίδεμα και επειδή θα βάζεις τεράστια ποσότητα, μπορεί να πάθεις σχεδόν τα ίδια sides με το χάπι γιατί μεγάλη ποσότητα στο κεφάλι = περισσότερη απορρόφηση στον οργανισμό. Επίσης, τα αποτελέσματα του χαπιού είναι (βάσει λογικής) καλύτερα από οποιοδήποτε τοπικό.

Γι' αυτό εγώ παίρνω proscar.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα