Γεια σας

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

thiva7

Member
Καταρχας γεια σας και καλως σας βρηκα :)

Ειμαι 27 ετων και εχω και γω θεμα με τι αλλο...τριχοπτωση!!

Γενικα ποτε δεν με ενδιεφερε ουσιαστικα που χανω τα μαλια μου μεχρι που αρχισε νε μην μου αρεσει η εξωτερικη μου εμφανηση :) :p και οταν αρχισαν να αυξανονται και τα πειραγματα για τη "καραφλα"

Δεν εχω ακολουθηση ποτε καποια θεραπεια και δεν ξερω πως να αρχισω και τι να κανω...διαβασα πολλα εδω στο φορουμ και μπορω να πω περα απο μια μικρη "ελπιδα" οτι μπορω να το σωσω μου δημιουργηθηκαν και πολλη προβληματισμοι . για τα φαρμακα για το πως τα αγοραζω ποσο κανουν κτλπ.

δεν ξερω σε ποια φαση η σε πια κατηγορια βρισκομαι

λοιπον? τι πρεπει να κανω? εχω βγαλει φωτο την πανεμορφη "καραφλα" :p μου φωτο αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το ανεβασω :)

Ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
thiva7 είπε:

Γενικα ποτε δεν με ενδιεφερε ουσιαστικα που χανω τα μαλια μου μεχρι που αρχισε νε μην μου αρεσει η εξωτερικη μου εμφανηση :) :p και οταν αρχισαν να αυξανονται και τα πειραγματα για τη "καραφλα"

Δεν εχω ακολουθηση ποτε καποια θεραπεια και δεν ξερω πως να αρχισω και τι να κανω...διαβασα πολλα εδω στο φορουμ και μπορω να πω περα απο μια μικρη "ελπιδα" οτι μπορω να το σωσω μου δημιουργηθηκαν και πολλη προβληματισμοι . για τα φαρμακα για το πως τα αγοραζω ποσο κανουν κτλπ.

λοιπον? τι πρεπει να κανω? εχω βγαλει φωτο την πανεμορφη "καραφλα" :p μου φωτο αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το ανεβασω :)

Ευχαριστω

Ρίξε μια ματιά εδώ : οδηγός για άντρες
θεραπείες
κλίμακα norwood

thiva7

Member
Soralteno είπε:
thiva7 είπε:

Ευχαριστω

Ρίξε μια ματιά εδώ : οδηγός για άντρες
θεραπείες
κλίμακα norwood

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση .

Απο τι κλιμακα που ειδα νομιζω ειμαι στο ΙΙΙ με IV, δεν εχω τοσο μεγαλο κενο στο πισω μερος .

Διαβασα και τον αδηγο για αντρες κτλπ αλλα πως διαλεγω θεραπεια? Πια προιοντα πρεπει να διαλεξω? τι συνδιασμο πρεπει να κανω κτλπ
Σιγουρα δεν θελω το Propecia γιατι διαβασα της παρενέργειες

Οι κυριότερες παρενέργειες είναι:

Αδυναμία στύσης Ειδικα αυτο :p
Χαμηλή λίμπιντο
Νερωμένο σπέρμα
Φαινόμενο ομίχλης (Brain fog, είναι η αίσθηση που έχετε σαν να έχετε ξυπνήσει από χτεσινό μεθύσι αλλά χωρίς τον κοιλόπονο), μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια (σπάνια)

και με τρομαζει δεν ξερω ,μην χασουμε αλλα πραματα για μαλια . εκτος αν μπορειτε να μου δωσετε περισοτερς πληροφοριες εσεις :)

Ευχαριστω

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα