Γιατρός Θεσσαλονίκη

bigmac23

New Member
Καλησπερα παιδια. Ψαχνω εναν καλο γιατρο θεσσαλονικη, οχι για μεταμοσχευση αλλα για θεραπειες(φινα και μινοξ βασικα, οχι λαδια κτλ). Ειμαι περιπου nw2.5 απο τα 21-22, τωρα στα 26-27 ακομα πανω κατω στα ιδια και θα ηθελα να με δει λιγο ενας καλος γιατρος που ξερει 5 πραγματα πανω στην ανδρικη τριχοπτωση. Ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Well-Known Member
Καλησπερα παιδια. Ψαχνω εναν καλο γιατρο θεσσαλονικη, οχι για μεταμοσχευση αλλα για θεραπειες(φινα και μινοξ βασικα, οχι λαδια κτλ). Ειμαι περιπου nw2.5 απο τα 21-22, τωρα στα 26-27 ακομα πανω κατω στα ιδια και θα ηθελα να με δει λιγο ενας καλος γιατρος που ξερει 5 πραγματα πανω στην ανδρικη τριχοπτωση. Ευχαριστω
Σταματοπουλος

Harris_G

Well-Known Member
Iωαννιδης Δημητριος

Συνημμένα

• ioannidis.jpg
    ioannidis.jpg
    72.4 KB · Προβολές: 18

JohnPr

New Member
Καλησπερα παιδια. Ψαχνω εναν καλο γιατρο θεσσαλονικη, οχι για μεταμοσχευση αλλα για θεραπειες(φινα και μινοξ βασικα, οχι λαδια κτλ). Ειμαι περιπου nw2.5 απο τα 21-22, τωρα στα 26-27 ακομα πανω κατω στα ιδια και θα ηθελα να με δει λιγο ενας καλος γιατρος που ξερει 5 πραγματα πανω στην ανδρικη τριχοπτωση. Ευχαρι

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Choi Expert Hair Restoration Clinic με γιατρό τον Χρήστο Τσάκαλο στην Αριστοτέλους, μάλιστα μπορείς να μιλήσεις και με τον consultant του ιατρείου που ειναι πολύ κατατοπιστικός και σε παραπέμπει σε άμεσο ραντεβού με τον ίδιο τον γιατρό. Από προσωπική εμπειρία έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος και σου προτείνει και λύσεις εκτός μεταμοσχευσης (και μονο σε περιπτωση που σιγουρα δουλευουν) εστιάζοντας σε αυτό που εσύ θελεις χωρις καμία πίεση για μεταμοσχευση.
αν θελεις καποια επικοινωνια αυτο ειναι το τηλ 6970263930
Καλησπερα Γιαννη.
Ποια λυση εκτος ΜΕΤ σου προτεινε αν επιτρεπεται;

Μπλουζα