Γιώργος 24/12/24 2000g

elafros

New Member
Καλησπέρα σε όλους ανεβάζω και γω κάποιες φωτογραφίες από την μεταμόσχευση μου στη seneca. Κάναμε μόνο Α ζώνη και έτσι είναι το μαλλί μετά από 9 μερες. Ακούω γνώμες και ερωτήσεις.

Συνημμένα

• 20250102_182201.jpg
    20250102_182201.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 210
  • 20250102_182207.jpg
    20250102_182207.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 178
  • 20250102_182200.jpg
    20250102_182200.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 175
  • 20250102_182242.jpg
    20250102_182242.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 172

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους ανεβάζω και γω κάποιες φωτογραφίες από την μεταμόσχευση μου στη seneca. Κάναμε μόνο Α ζώνη και έτσι είναι το μαλλί μετά από 9 μερες. Ακούω γνώμες και ερωτήσεις.
Καλησπερα φιλε.

Αμα θες γνωμη πρεπει να μας πεις 2 πραγματα πρωτα.

Τι ηλικια εχεις; Παιρνεις αγωγη;

Πρεπει να ανεβασεις φωτο με μακρυτερο μαλλι και αν εχεις καμια με τον σχεδιασμο.

elafros

New Member
Screenshot_20241020_183602_Gallery.jpg
αυτή είναι η εικόνα του κεφαλιού μου πριν την μμ με χτενίσμενο και βρεγμένο μαλλί για να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο καλά το πρόβλημα της αραίωσης....είμαι 30 και δεν έχω πάρει κάποια αγωγή που να blockαρει την dht ποτέ. Παλιότερα έχω κάνει χρήση regain foam αλλά για 2 μήνες και χωρίς consistency οπότε δεν νομίζω να έδωσε τα κανονικά αποτελεσματα

Συνημμένα

• 20241020_184013.jpg
    20241020_184013.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 174
  • 20241020_184221.jpg
    20241020_184221.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 203

LoverBoy

Well-Known Member
Μια χαρά οι φώτο!Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις θεραπεία?Η κλινική συνήθως προτείνει regaine αφρό μετά την επέμβαση!

elafros

New Member
Μια χαρά οι φώτο!Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις θεραπεία?Η κλινική συνήθως προτείνει regaine αφρό μετά την επέμβαση!
Θα ξεκινήσω regaine foam όπως μου είπε ο γιατρός ναι. Είμαι στο ψάξιμο βέβαια ακόμα γιατί στο φαρμακείο έχει 49 ευρώ τα 60ml. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι πιο φθηνό προφανώς κι είναι ευπρόσδεκτος να μου πει

LoverBoy

Well-Known Member
Θα ξεκινήσω regaine foam όπως μου είπε ο γιατρός ναι. Είμαι στο ψάξιμο βέβαια ακόμα γιατί στο φαρμακείο έχει 49 ευρώ τα 60ml. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι πιο φθηνό προφανώς κι είναι ευπρόσδεκτος να μου πει
Περιοχή σου?

JimKan1

Well-Known Member
Οκ ισως επρεπε να βαλεις λιγα ακομα αλλα εχεις αρκετα μαλλια ηδη στην περιοχη και η τοποθετηση φαινεται καλη, μονο λιγο το δεσιμο με τα πλαινα στην μια πλευρα επρεπε να ειναι καλυτερο, πισω εχεις αραιωση;

elafros

New Member
Οκ ισως επρεπε να βαλεις λιγα ακομα αλλα εχεις αρκετα μαλλια ηδη στην περιοχη και η τοποθετηση φαινεται καλη, μονο λιγο το δεσιμο με τα πλαινα στην μια πλευρα επρεπε να ειναι καλυτερο, πισω εχεις αραιωση;
Όχι δεν έχω στο crown αραιωση ...ο γιατρός μου είπε ότι επειδή μάλλον ακολουθώ το pattern του παππού μου ο οποίος στα 71 του το 2001 είχε λίγο μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι έχω εγώ μάλλον δεν θα κάνω κιόλας πίσω αραίωση...τώρα για τη σύνδεση το βλέπω κι εγώ στην μια πλευρά ότι φωτίζει λίγο αλλά μόλις μακρύνει το μαλλι δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Επίσης ο γιατρός με ενημέρωσε ότι έχω αρκετά πολύτριχα συγκεκριμένα πάνω από 100 5τρίχα και κάποια 6τριχα-7τριχα οπότε δεν νομίζω να έχω θέμα πυκνωσης

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corona

Active Member
Καλή επιτυχία φιλε. Καθαρά δουλειά φαινεται. Με ποιο γιατρό έκανες την επέμβαση και ποσο πλήρωσες για την μεταμόσχευση ?

elafros

New Member
Καλή επιτυχία φιλε. Καθαρά δουλειά φαινεται. Με ποιο γιατρό έκανες την επέμβαση και ποσο πλήρωσες για την
Καλή επιτυχία φιλε. Καθαρά δουλειά φαινεται. Με ποιο γιατρό έκανες την επέμβαση και ποσο πλήρωσες για την μεταμόσχευση ?
Ο γιατρός μου ήταν ο Φώτης Παπαδόπουλος ο οποίος με έκανε να νιώσω πολύ άνετα με την όλη επέμβαση. Τώρα όσον αφορά το κόστος δεν νομίζω ότι παίζει τόσο σημαντικό ρολο γιατί αισθητική επέμβαση πλαστικής κάνουμε δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο. Δεν λέω ότι δεν με νοιάζουν τα λεφτά μην παρεξηγηθώ απλά δεν είναι ο σωστός γνωμονας επιλογής κλινικής η γιατρού για μενα. Πάντως κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα γιατί έκανα έρευνα αγοράς στις περισσότερες μεγάλες κλινικές της Αθήνας.

Corona

Active Member
Ο γιατρός μου ήταν ο Φώτης Παπαδόπουλος ο οποίος με έκανε να νιώσω πολύ άνετα με την όλη επέμβαση. Τώρα όσον αφορά το κόστος δεν νομίζω ότι παίζει τόσο σημαντικό ρολο γιατί αισθητική επέμβαση πλαστικής κάνουμε δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο. Δεν λέω ότι δεν με νοιάζουν τα λεφτά μην παρεξηγηθώ απλά δεν είναι ο σωστός γνωμονας επιλογής κλινικής η γιατρού για μενα. Πάντως κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα γιατί έκανα έρευνα αγοράς στις περισσότερες μεγάλες κλινικές της Αθήνας.
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ο πιο σημαντικός παράγοντας το κοστος. Εννοείται πρέπει να εξασφαλίζεις το αποτέλεσμα πρώτα...οπότε δεν καταλαβαινω που κολλάει ολο αυτο που λες. Μια ερώτηση σου έκανα, μπορεις να απαντήσεις απλά στην ερώτηση, οπως κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη που κανουν παρουσίαση και το αναφέρουν κανονικά. Δεν ειναι τιποτα κρυφο ή κάτι που δεν πρέπει να πεις δηλαδη...

elafros

New Member
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ο πιο σημαντικός παράγοντας το κοστος. Εννοείται πρέπει να εξασφαλίζεις το αποτέλεσμα πρώτα...οπότε δεν καταλαβαινω που κολλάει ολο αυτο που λες. Μια ερώτηση σου έκανα, μπορεις να απαντήσεις απλά στην ερώτηση, οπως κάνουν και τα υπόλοιπα μέλη που κανουν παρουσίαση και το αναφέρουν κανονικά. Δεν ειναι τιποτα κρυφο ή κάτι που δεν πρέπει να πεις δηλαδη...
3200 ευρώ

Legend

Active Member
Καλή φύτρωση εύχομαι. Μπορεις να ζητήσεις φωτογραφίες από την κλινική αμέσως μετά την επέμβαση ή να κάνεις και screenshot από το βίντεο που έβγαλες και να ανεβάσεις.

Μπλουζα