Γνωριμία με HDC

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Dinos_CY

New Member
Ονομάζομαι Ντίνος Κογκορόζης και κατάγομαι απο τη Λευκωσία. Έχω πρόβλημα τριχόπτωσης εδώ και αρκετά χρόνια και έχω κάνει αρκετές έρευνες στο διαδίκτυο για να δω πως μπορώ να βελτιώσω το πρόβλημα μου. Μετά από κάποιες επισκέψεις που έχω κάνει σε ένα τριχολογικό κέντρο στη λευκωσία ονόματι hdc έχω αποφασίσει να προχωρήσω με τη μέθοδο strip και απ’οτι μου είπαν οι αρμόδιοι εκεί θα χρειαστώ γύρω στα 3.000 μοσχεύματα.

Η επέμβαση θα γίνει αύριο και είμαι πάρα πολύ αγχωμένος. Σας παραθέτω τις φωτογραφίες μου και αν όλα αύριο πάνε καλά, θα σας πω και την εμπειρία μου. Εύχομαι να έχω κάνει τη σωστή επιλογή και να ηρεμήσω από το άγχος που με διακατέχει γιατί σίγουρα είναι μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που πέρνω.

Συνημμένα

• P1000139.JPG
    P1000139.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 40

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vrm

Member
Απ: Γνωριμία με HDC

:welc: Ντίνο !
Εξαιρετική επιλογή η HDC !!

Σου εύχομαι τα καλύτερα δυνατα αποτελέσματα :) :)

aleksandros

New Member

Το <<εξαιρετικη>> βαλτο μεσα σε εισαγωγικα.
Εξαιρετικη δουλεια κανει ο hasson&wong μεχρι στιγμης ολοι οι αλλοι κανουν απλα καλουτσικη δουλεια.
Για να εισαι ανχωμενος σημαινει οτι δεν τους εμπιστευεσαι.

vrm

Member

aleksandros είπε:
Εξαιρετικη δουλεια κανει ο hasson&wong μεχρι στιγμης ολοι οι αλλοι κανουν απλα καλουτσικη δουλεια.

Μα δεν ανέφερα τίποτα για τον Hasson, ούτε μπήκα στη διαδικασία συγκρισης των δυο κλινικών μαλλιων!
Το να είσαι αγχωμένος δεν σημαίνει (απαραίτητα) οτι δεν εμπιστευεσαι τον γιατρό που θα σε χειρουργήσει. Άλλωστε και ο comb είχε άγχος πριν το χειρουργείο :chinscratch :chinscratch

aleksandros

New Member

Ο μονος που αξιζει κατι στην HDC ειναι ο dr michalis αλλα αυτος κανει μονο fue.
Oλοι οι αλλοι ειναι ασχετοι.
Ασε που ειναι πανακριβη ο συντελεστης κοστους/αποτελεσματος ειναι μεγαλος

max_os

New Member

Ντίνο θα έχεις επιτυχία να είσαι σιγουρος.
Καλή αρχή.
Τους χαιρετισμούς μου στον Δρ.Ντινο , τον Δρ.Φωτη και τον Θεόδωρο Φ.

ANAR

Well-Known Member

aleksandros είπε:

Σε μια επέμβαση υπαρχει παντα ανχος

aleksandros

New Member

ANAR σιγουρα υπαρχει ανχος αλλα αν πας σε εναν πολυ καλο το ανχος ειναι ανυπαρκτο.

Michel

New Member

Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό να έχεις άγχος Ντίνο. Και εγώ στην ίδια κατάσταση ήμουνα πριν τη μεταμόσχευση.

Οι γιατροί είναι πολύ καλοί και θα δεις ότι όταν αρχίσει θα χαλαρώσεις και θα σου φύγει το άγχος. Ο Δρ Φώτης είναι εξαιρετικό παιδί, με ευσυνηδησία και αγάπη για το επάγγελμα του. Και ο Δρ Ντίνος επίσης. Καλότροποι και οι δύο. Είσαι σε καλά χέρια.

Δε θέλω να σου πω μεγάλα λόγια αλλά αν κρίνω από το δικό μου αποτέλεσμα η επιτυχία σου είναι δεδομένη. Με την πλήρη αποθεραπεία σου ποιός σε πιάνει!!!

Panos1982

Well-Known Member

τα 3000 μοσχευματα δεν φτανουν βασικα......
δε ξερω ποσα θα βαλουν στο crown και ποσα στο υπολοιπο κεφαλι.....
αλλα για ενα πολυ καλο αποτελεσμα θελει ενα 4500 απ οτι βλεπω εγω.....
Ωστοσο 3000 μοσχευματα δεν ειναι λιγα και θα κανουν μεγαλη διαφορα......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

3000 θες πιστευω μονο για hairline
παντως απο το γεγονος οτι εχεις ακομα μαλλιααν και ηλικια δε μας ειπες (δε φαινεσαι πιτσιρικας) πιστευω οτι θα εχεις καλο αποτελεσμα...

kabamarou

Member

Lousiana τι γίνεται;
Έχεις να εμφανιστείς ενάμιση μήνα στο forum(από τότε που σου υπέβαλα κάποιες ερωτήσεις που ποτέ δεν απαντήθηκαν)και όλως τυχαίως εμφανίζεσαι μετά από ενάμιση μήνα, ακριβώς την ημέρα που έκανε post κάποιος για την HDC για να πεις καλά λόγια :chinscratch
Έχω και άλλα πράγματα στο μυαλό μου αλλά δεν τα γράφω για την ώρα :chinscratch

aleksandros

New Member

Τse o Louisiana ειχε να μπει καιρο στο φορουμ μολις μπηκε, ο κυριος και ειπε οτι θα παει στην ΗDC εμφανιστικε παλι και ειπε την γνωμη του, οτι ειναι καλη ανθρωποι.
Louisiana δεν μου λες αγγαρια κανουν? η σου κανουν χαρη?
Χρηματα πληρωνεις και μαλιστα πολλα υποχρεωμενοι ειναι να ειναι καλη και σωστη.
Οι τιμες τους ειναι φωτια και λαυρα.

NGL

Member

Dinos_CY είπε:
Ονομάζομαι Ντίνος Κογκορόζης και κατάγομαι απο τη Λευκωσία. Έχω πρόβλημα τριχόπτωσης εδώ και αρκετά χρόνια και έχω κάνει αρκετές έρευνες στο διαδίκτυο για να δω πως μπορώ να βελτιώσω το πρόβλημα μου. Μετά από κάποιες επισκέψεις που έχω κάνει σε ένα τριχολογικό κέντρο στη λευκωσία ονόματι hdc έχω αποφασίσει να προχωρήσω με τη μέθοδο strip και απ’οτι μου είπαν οι αρμόδιοι εκεί θα χρειαστώ γύρω στα 3.000 μοσχεύματα.

Η επέμβαση θα γίνει αύριο και είμαι πάρα πολύ αγχωμένος. Σας παραθέτω τις φωτογραφίες μου και αν όλα αύριο πάνε καλά, θα σας πω και την εμπειρία μου. Εύχομαι να έχω κάνει τη σωστή επιλογή και να ηρεμήσω από το άγχος που με διακατέχει γιατί σίγουρα είναι μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που πέρνω.

3.000 grafts με την ποσοτητα μαλλιου που εχεις, με τον τυπο μαλλιου και το γκριζαρισμα θα σου δωσουν ενα πολυ καλο αποτελεσμα πιστευω..
μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε..
η hdc εχει δωσει καλα αποτελεσματα αλλα συμφωνω με τα υπολοιπα παιδια οτι ειναι ακριβη εως πολυ ακριβη....
και κατι ακομα.
ΠΑΙΔΙΑ η H&W στα strip megasessions ειναι κορυφαια κλινικη αλλα δεν υπαρχει λογος να χαλαμε την ψυχολογια καποιων ανθρωπων που εχουν αποφασισει να κανουν μια επεμβαση καπου αλλου.
ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ...........................
η σκληρη κριτικη πρεπει ν αφορα κυριως τους κομητες του ενος ποστ που μπαινουν εδω για τους λογους τους,καθως και τ αποδεδειγμενα ''χασαπικα''...

Dinos_CY

New Member

Γειά σας και πάλι.Τελείωσα σήμερα τη μεταμόσχευση μου και όλα πήγαν καλά.Τελικά μπήκαν 1700 μοσχεύματα μπροστά και 1300 πίσω.Πήρα τη φωτογραφική μου και ζήτησα απο τα παιδιά να μου βγάλουν φωτογραφίες μέσα στο χειρουρογείο.
Το Σαββατοκυρίακο που θα είμαι πιο ξεκούραστος θα σας γράψω περισσότερες λεπτομέρειες και θα βάλω και φώτος.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα