Ονομάζομαι Ντίνος Κογκορόζης και κατάγομαι απο τη Λευκωσία. Έχω πρόβλημα τριχόπτωσης εδώ και αρκετά χρόνια και έχω κάνει αρκετές έρευνες στο διαδίκτυο για να δω πως μπορώ να βελτιώσω το πρόβλημα μου. Μετά από κάποιες επισκέψεις που έχω κάνει σε ένα τριχολογικό κέντρο στη λευκωσία ονόματι hdc έχω αποφασίσει να προχωρήσω με τη μέθοδο strip και απ’οτι μου είπαν οι αρμόδιοι εκεί θα χρειαστώ γύρω στα 3.000 μοσχεύματα.
Η επέμβαση θα γίνει αύριο και είμαι πάρα πολύ αγχωμένος. Σας παραθέτω τις φωτογραφίες μου και αν όλα αύριο πάνε καλά, θα σας πω και την εμπειρία μου. Εύχομαι να έχω κάνει τη σωστή επιλογή και να ηρεμήσω από το άγχος που με διακατέχει γιατί σίγουρα είναι μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που πέρνω.
Η επέμβαση θα γίνει αύριο και είμαι πάρα πολύ αγχωμένος. Σας παραθέτω τις φωτογραφίες μου και αν όλα αύριο πάνε καλά, θα σας πω και την εμπειρία μου. Εύχομαι να έχω κάνει τη σωστή επιλογή και να ηρεμήσω από το άγχος που με διακατέχει γιατί σίγουρα είναι μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που πέρνω.