Γνώμη για την περίπτωσή μου

georgecivil

New Member
Καλησπέρα και συγχαρητήρια στην προσπάθεια που γίνεται από όλους στο φόρουμ για την ορθή ενημέρωση των μελών για το κοινό πρόβλημα που μας βασανίζει όλους. Είμαι 30 χρονών και παρατηρούσα αραίωση από τα 22 αλλά ήταν πολύ αργή και σταθερή και δε με απασχόλησε καθόλου έως τώρα τα τελευταία 2 έτη που έγινε αρκετά επιθετική και χάθηκε σχεδόν όλο το crown σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Επισκέφτηκα τον κ.Γκούρα καθώς είχε κάνει μεταμόσχευση ένας γνωστός μου έχοντας καλά αποτελέσματα αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος αφού μου πρότεινε να επέμβουμε μόνο hairline ενώ εγώ θέλω σε πρώτη φάση να διορθώσω το crown και μελλοντικά τα υπόλοιπα.
Θα εκτιμούσα πολύ τις απόψεις σας οι οποίες είναι όλες σεβαστές και αποδεκτές.
Ευχαριστώ.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 51
  • 3.jpg
    3.jpg
    3 MB · Προβολές: 50
  • 4.jpg
    4.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 48
  • 5.jpg
    5.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 43
  • 9.jpg
    9.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 40
  • 12.jpg
    12.jpg
    84.3 KB · Προβολές: 45

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε

Στη φαση που εισαι δεν θα προτεινα μεταμοσχευση, αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να σταθεροποιησεις την τριχοπτωση σου με φαρμακευτικη αγωγη και οταν δεις οτι σταθεροποιειται να προχωρησεις σε αποκατασταση, αλλιως ειναι σαν να κανεις μια τρυπα στο νερο.

Αυτο που θα σου προτεινα ειναι να κανεις 6-12 μηνες αγωγη με φιναστεριδη 1mg τη μερα ,το οποιο σιγουρα θα σε βοηθησει γιατι το προβλημα το εχεις κυριως πισω , και παραλληλα να αρχισεις να ενημερωνεσαι για τις μεταμοσχευσεις για να μην σου πουλανε παπατζα για "μεγιστες πυκνοτητες" και "πληρη αποκατασταση" οι γιατροι που θα πας και να εχεις ενα ρεαλιστικο πλανο και expectations.

Ριξε μια ματια στα νηματα εδω

georgecivil

New Member
Μινοξιδιλη(regain) χρησιμοποιεις;
Έχω 1 μήνα που ξεκίνησα μινοξιδιλη 1 φορά τη μέρα όπως επίσης και φιναστεριδη low dose 3mg/εβδομάδα χωρίς παρενέργειες μέχρι στιγμής αν και το φοβόμουν πάρα πολύ.Σκοπευω να αυξήσω τη δόση μετά από 2 μήνες είμαι πολύ επιφυλακτικός.Ευχαριστω πάρα πολύ για τις απαντήσεις.

Ponhros1981

Active Member
Έχω 1 μήνα που ξεκίνησα μινοξιδιλη 1 φορά τη μέρα όπως επίσης και φιναστεριδη low dose 3mg/εβδομάδα χωρίς παρενέργειες μέχρι στιγμής αν και το φοβόμουν πάρα πολύ.Σκοπευω να αυξήσω τη δόση μετά από 2 μήνες είμαι πολύ επιφυλακτικός.Ευχαριστω πάρα πολύ για τις απαντήσεις.
Μια χαρα ξεκινησες με την αγωγη!σιγα σιγα τωρα να ψάχνεσαι για μμ!

dlazaros

Well-Known Member
Μια χαρά το πας φίλε μου και καλωσόρισες. Φινα κάθε μέρα κατά την άποψη μου για να μην χάνεις χρόνο, ότι πάρεις θα το δεις σε ένα χρόνο. Θα έχεις δυναμώσει και την δότρια και θα είσαι έτοιμος για μεταμόσχευση. Μετά την μεταμόσχευση μπορείς να το γυρίσεις σε 3χ ξανά για συντήρηση. Έχεις 11 μήνες να διαβάζεις και να κάνεις συνεδρίες για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

witcher

Well-Known Member
Περίμενε κανά χρόνο φίλε στη θεραπεία και ξεκινάς εκ νέου τα ραντεβού με τις κλινικές. Η θεραπεία ίσως σου δυναμώσει Midscalp και Α ζώνη. Το crown δεν έχει τρίχες οπότε εκεί δεν θα δεις βελτίωση και θες σίγουρα μεταμόσχευση.

Μπλουζα