ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Jokerr

New Member
Καλησπέρα σε όλους

Ψαχνω εναν καλο δερματολογο για τριχοπτωση , ειμαι νεος σε ηλικια και τα πρωτα σημαδια εγιναν ηδη εντονα ορατα. Εαν γνωριζει κανεις καποιον εντος Αττικης που να μην ειναι "φαρμακειο" θα παρακαλουσα να μου τον προτεινει σε πμ. Μου εχουν μιλησει για εναν δερματολογο ο οποιος λενε οτι ειναι πολυ καλος και εχει το γραφειο του στην Μαβιλλη, αλλα χρεωνει 100 ευρω + την επισκεψη και δεν τολμαω να δωσω τοσα χρηματα για κατι το οποιο δεν ειναι εξακριβωμενο . Εσεις ξερετε κατι ?

Ευχαριστω πολυ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Jokerr είπε:
Μου εχουν μιλησει για εναν δερματολογο ο οποιος λενε οτι ειναι πολυ καλος και εχει το γραφειο του στην Μαβιλλη,

θα χορτασεις να τρως ζελε :eat::eat::eat:

μην ασχολεισαι και μην σκορπας ουτε μια τρυπια δεκαρα.....ξεκινα το διαβασμα εδω που μπηκες και θα γινεις εξπερ

gianniskritikos

New Member
στα λεμε ολοι εκ πηρας και 5 ευρο να ζηταγε τσαμπα ο κοπως και τσαμπα τα λεφτα και μαλλιστα τσαμπα τα μαλλια που θα σε κανει να χασεις....στο λεω και ειμαι σιγουρος για αυτο δεν ξερουν την τυφλα τους η μερικοι ξερουν και κανουν τις παποιες για να τα οικονομανε δεν εχεις καμια ελπιδα να εχεις ανταποκριση σε δερματολογο εδω μεσα εχει τα παντα αμα κατσεις και διαβασεις ....μετα πηγενε στον δερματολογο.....και μονος σου θα πεις τι μου λεει τωρα ο ασχετος και θα τον πληροσο κιολας.......πραγμαστικα αμα διαβασεις εδω μεσα θα ξερεις περισσοτερα απο αυτους και σε θεραπιες και περι τριχωπτοσεις αιτιες τι χριαζεσαι και τλπ.....

μπορει ασπουμε να μην εχεις καν ΑΑ και να στο διαγνωσει ΑΑ να σεε βαλει σε ενα σωρο φαρμακα που πρεπει να βαζεις εφορου ζωης με μικρα αποτελεσματα τα οποια σε εσενα που δεν εχεις ΑΑ δεν θα εχει κανενα αποτελεσμα..... που και ΑΑ να ειχες αυτα που σου δινουν ειναι βιταμινουλες τις πλακας μινοχ που τους βολευει παντα... ποτε ΔΗΤ μπλοκερ......και αμα θελισεις θα σε ρηξει σε παρενεργιες....θα σε αφησουν αχριστο και καραφλο μαζι οσοι μπηκαμε εδωμεσα κατα 100% πιστευουμε σε αυτο ολοι οι δερματολογοι ανεξερετως ειναι για σκοτομα

Jokerr

New Member
Και εγω πιστευω οτι οι περισσοτεροι δερματολογοι προτεινουν συνταγες και φαρμακα απο τα οποια κρατανε καποια μιζα , αλλα δεν μπορει σε ολη την Αθηνα να μην υπαρχουν ενας δυο γνωστοι γιατροι που παει ο κοσμος και εχουν καλα αποτελεσματα. Σε καμια περιπτωση δεν αμφιβαλλω οτι το φορουμ βοηθαει παρα πολυ οσους αναζητουν σχετικες πληροφοριες για το κεφαλι τους αλλα δεν μπορω να ξεκινησω ας πουμε την Big 3 χωρις να κανω καποιες εξετασεις πρωτα που να επιβεβαιώνουν οτι δεν εχω προβλημα στο να ξεκινησω την θεραπεια και αυτην την εξακριβωση μπορει να την κανει ενας ειδικος μονο. Μπορει για οποιοδηποτε λογο να μην ειναι καλο να παρω το prospercia ας πουμε αυτο πως θα το ξερω εγω? Συν οτι μετα απο 6 μηνες -1 χρονο μπορει να πρεπει να αντικαταστισω η να διακοψω καποιο φαρμακο , πιστυω οτι χρειαζεται παρακολουθηση απο καποιον ειδικο .

Jokerr

New Member
Εκανα αναζητηση στην member list αλλα δεν βρηκα καποιον με το nickname "dreamworld" εκτος εαν το dreamworld ειναι ειρωνικο.. :p

panoslydios

New Member
σωστα ειναι τα παιδια κανε την ερευνα σου..πειραματισου ξεκινωντας απο ελαφριες μεθοδους
και βλεπεις πως λειτουργει σε σενα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos

New Member
κιιομως μπορει να μην υπαρχει κανενας οι δερματολογοι σου τραβανε το μαλλι μενουν καποιες τριχεσ στο χερι το φισανε σου λενε ΑΑ χωρις λογο αλλο και σου δινουν φαρμακα.....αλλοι σε κοιτανε λενε ΑΑ και να μην εχεις μη σου πω... αλλοι ιδικα κοπελες αν εισαι στις αρχες τις ΑΑ σε κοιτανε λενε δεν εχεις τπτ θα παρεις βιταμινες...σοβαρα εσυ τι λες να ξερουν? ιδικα γυναικες σπουδες κανανε οχι πρακτηκη μια κοπελα δερματολογος που δεν ειχε ποτε προβ με τα λαματης απλα ξξερει τις θεραπιες και πανω κατο τιπεζει ...δεν εχει αναγκη να μαθει τιποτε αλλο χεστικε ετσι περνει λεφτα.....σου πεταει αυτα που διαβασε οτι κανουν δουλεια και οσα τις προτινουν βασικα και στα δινει.... οι περισσοτεροι ανδρες δερματολογοι ειναι με καραφλα και πας να σου πει πως θ ακρατησεις τα μαλλια σου??αλλοι δεν εχουν θεμα καν οποτε χεστικαν κανουν οτι κανουν οι κοπελες.... ελαχιστοι ξερουν περι τινος προκειτε και αυτοι αν βοηθησουν μπροστα στο χρημα....... διαβασε 10 προιοντα μαθε πως ακριβως ειναι η ΑΑ και πηγεναι σε αυτον που λες που ειναι καλος αν δεν καταλαβεις οτι ειναι ασχετος ελα εδω και πες μου γιαννη εισαι μαλακας

μια κοπελα που δεν ειχε ποτε προβλημα με τα μαλλια της διορθοση γιατι αντι γιθα μαλλια εχω γραψει λαματης...

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Εχω χαλασει 3-4 χιλιαδες ευρο.Εχω φαει ουκ ολιγα ζελεδακια και εχω πληρωσει δερματολογους 140αρια πριν 2-3 χρονια κ 80ΡΙΑ κ 60αρια κτλ.Μην χαλας λεφτα σε κλεφτες κ ψευτες κ ασχετους.Μινοξιδιλη,σαμπουαν κετοκοναζολης κ ενα Dht blocker και ο θεος βοηθος πανω απο ολα.Υπαρχουν κ πιο βαρια φαρμακα αλλα δεν αξιζει να ρισκαρεις την υγεια σου πιο πολυ.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα