http://bellicapelli.forumfree.it/?t=26953121
Είναι στα ιταλικά αλλά όποιος έχει χρόνο ας ξεφυλλίσει τις σελίδες.
Είναι στα ιταλικά αλλά όποιος έχει χρόνο ας ξεφυλλίσει τις σελίδες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
comb είπε:δυστυχώς πρέπει να είσαι μέλος για να το δεις, θα το κοιτάξω αύριο.
ANAR είπε:??? ??? ??? ???
Και γ@μω τις δουλείες του κάνανε
Που την εκανε την μεταμόσχευση;
ANAR είπε:??? ??? ??? ???
Και γ@μω τις δουλείες του κάνανε
Που την εκανε την μεταμόσχευση;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannis13 είπε:φοβερο το αποτελεσμα,,,πραγματικα η ιδανικοτερη πυκνωση....
απλα ΧΑΣΟΝ......
giannis13 είπε:οσκαρ 1ου μεταμφυτευτικου ρολου.....
Χριστίνα είπε:Στον συγκεκριμένο όμως οι κροτάφοι του είναι πάρα πολύ ανοιχτοί. Αυτό απ'όσο έχω άκουσει γίνεται για να δείχνει σε εσας ποιο φυσικό το αποτέλεσμα αλλά σε αυτόν που έχει τώρα τόσο μαλλί με τέτοιους κροταφους πιο αφύσικο μου κάνει το αποτέλεσμα :chinscratch
Χριστίνα είπε:Στον συγκεκριμένο όμως οι κροτάφοι του είναι πάρα πολύ ανοιχτοί. Αυτό απ'όσο έχω άκουσει γίνεται για να δείχνει σε εσας ποιο φυσικό το αποτέλεσμα αλλά σε αυτόν που έχει τώρα τόσο μαλλί με τέτοιους κροταφους πιο αφύσικο μου κάνει το αποτέλεσμα :chinscratch
mindtrapper είπε:Μια χαρά ανοιχτοί είναι για την ηλικία του.
Εγώ είχα κροτάφους μέσα από 12 χρονών (δεν κάνω πλάκα). Είναι στον άνθρωπο. Μερικοί έχουν hairline πηθίκι, μερικοί κάνουν γωνία μπροστά, μερικοί έχουν ίσια hairline με έντονες γωνίες.
Τέσπα εμένα μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να είναι οι κροτάφοι έτσι, έχω φίλο που είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έχει πειράξει τίποτα στο μαλλί του και έχει απίστευτη πυκνότητα στα 30. Οι κροτάφοι του είναι σαν του παιδιού στη φωτογραφία, και ήταν έτσι από παλιά. Πιο φυσιολογικό φαίνεται αυτό, παρά να είχε μια γραμμή για hairline που δεν πάει πουθενά πάνω κάτω.