Δεν θέλω να λάβω φιναστερίδη γιατι διαβάζω για το postfinasteride syndrome

Wanderer

Active Member
Δεν θέλω να μπω στο ρίσκο να έχω μόνιμό πρόβλημα ακόμη και μετά την αγωγή.

Υπάρχει ολόκληρο subreddit που άτομα μετάνιωσαν που έλαβαν το φάρμακο.

Δεν υπάρχει άλλη λύση? Μινοξιδίλη από ότι κατάλαβα θα σταμάτησει να λειτουργεί σταδιακά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Μην παίρνεις φίνα... Στα π@π@ρι@ μας...και γτ μας το δηλώνεις ανοίγοντας ΑΚΟΜΑ ένα νήμα? Όλοι οι πυροβολημένοι εδώ μέσα μαζεύεστε?? Φωλιά είναι ρε Πούτιν μου??

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Μην παίρνεις φίνα... Στα π@π@ρι@ μας...και γτ μας το δηλώνεις ανοίγοντας ΑΚΟΜΑ ένα νήμα? Όλοι οι πυροβολημένοι εδώ μέσα μαζεύεστε?? Φωλιά είναι ρε Πούτιν μου??
Πρεπει να ειναι το πιο ακυρο νημα που εχει ανοιχτει, δεν υπαρχει σωτηρια

Quarantine

Active Member
Έχεις καθόλου παπ.... η εξαφανίστηκαν και αυτά μαζί με την που... λόγο φινας

Δεν θέλω να μπω στο ρίσκο να έχω μόνιμό πρόβλημα ακόμη και μετά την αγωγή.

Υπάρχει ολόκληρο subreddit που άτομα μετάνιωσαν που έλαβαν το φάρμακο.

Δεν υπάρχει άλλη λύση? Μινοξιδίλη από ότι κατάλαβα θα σταμάτησει να λειτουργεί σταδιακά.
τοπικη φινα, κανει κ αυτη παρενεργειες αλλα ελαφρως και δεν υπαρχει κινδυνος για pfs

aeratos28

Just aeratos
Έχω ναι τα έχω παρκάρει στον π@το σου αλλά είσαι τόσο ξεχειλωμενος ο λοκως σου που δεν παίρνεις χαμπάρι ..
Υ.γ δεν παίρνω καν εγώ..2 μήνες πήρα και σταμάτησα γτ μου έβγαλε πρόβλημα ..δεν μου πέφτει με τπτ εδώ και 1.5 χρόνο και δεν σταματάω να μαμάω ..
Έχεις καθόλου παπ.... η εξαφανίστηκαν και αυτά μαζί με την που... λόγο φινας

Quarantine

Active Member
Έχω ναι τα έχω παρκάρει στον π@το σου αλλά είσαι τόσο ξεχειλωμενος ο λοκως σου που δεν παίρνεις χαμπάρι ..
Υ.γ δεν παίρνω καν εγώ..2 μήνες πήρα και σταμάτησα γτ μου έβγαλε πρόβλημα ..δεν μου πέφτει με τπτ εδώ και 1.5 χρόνο και δεν σταματάω να μαμάω ..
Το μοναδικό πράγμα που γαμ... εσεί είναι η παλάμη σου καραφλοπουστ.
Εσένα έτσι και αλλιώς δεν σου έκανε κούκου και χωρίς φίνα,άμα πάρεις και φίνα θα συρρικνωθεί εντελώς.

aeratos28

Just aeratos
Καταρχήν ο μόνος καραφλοπουστ ανάμεσα μας ,μάντεψε ποιος είναι μωρη τρύπα τρύπια ...χαχαχαχα
Τώρα για τα κούκου κτλ ξέρω ότι θες να χοροπηδάς επάνω σε λήψω όλη μέρα και δεν την χορταινεις ,αλλά δεν πάω με παλιοπουστες ,γουστάρω γυναίκες μόνο...γι'αυτό βγαζεις παραπονακια ρε βρωμιάρη ..ουστ παλιοσκυλο
Το μοναδικό πράγμα που γαμ... εσεί είναι η παλάμη σου καραφλοπουστ.
Εσένα έτσι και αλλιώς δεν σου έκανε κούκου και χωρίς φίνα,άμα πάρεις και φίνα θα συρρικνωθεί εντελώς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα