Vukodlak είπε:
Τοσα τοπικ για βοηθεια και τιποτα απογοητευση το forum οταν βλεπεις οτι το ποστ σου διαβαζεται και απαντηση δεν δινεται απο κανενα για μενα δεν υπαρχει και σκοπος λειτουργιας!!!βανδαλισμενα τοπικ σε ολο το site με τον καθενα να λεει οτι του κατεβει σε σχεση με τις παρλαπιπες χημειες κατασκευες σπιτικες βαζει στο κεφαλι του και καμια σχεση με το ποστ!!καλο το forum μονο για να σου λεει πως το αιρολ δουλευει με τη μινο και πως να κανω το κεφαλι μου χιροσιμα και ναγκασακι!την επομενη που θα θελω να πεταξω καμια μολοτοφ να μου πειτε πως κανω τον αφρο μινο βομβα!!απλα ΕΛΕΟΣ!καλως η κακως τα λεω χυμα οποιος θιχτει προβλημα του αλλα ειναι η αληθεια!οσες δικαιολογιες και να γραψει
μπορεις να με ρωτησεις οτι θελεις απο αυτα
oral:duta 0,5ml.proscar 1/4 - 1/5 - 1/8 - 1/16 - 1/32 propecia 1/4 - 1/8 - 1/16 - 1/32.
loniten 1,2mg- 2,5mg
saw palmetto 300mg
zinc 50mg,zinc 100mg,maca50mg,maca 100mg,vitamine E 50mg
topical:spiro 2%,spiro1%spiro 1,5%,spiro 0,5%,spiro 0,3%,spiro 0,2%,duta,spiro+duta,super zix,fungoral cream,fungoral shampoo,libroman shampoo
regaine χ1,regaine x6,regaine+progesterone x1+x2,axelan x2,axelan+roaccutane x2,dual gen 15% x1,dual gen 15% x6,dual gen 15%+butavate x1,dual gen 15%+daktodor x1,kirkland+daktodor x3,kirkland+airol+daktodor x2,dual gen 15%+daktodor x1,jalplast gel+kirkland,dual gen 15%+airol x1,dual gen 15%+butavate x2,kirkland+skinoren x1,dual gen 15% +airol+daktodor x2,astressin f7 x2,raxal+kirkland x2,kirkland+butavate x1,daktarin,kirkland+tretin tzel,kirkland+pepanthol+airol
αλλα ησχυουν για το δικο μου σωμα.
το οτι ειχα εντονες παρενεργειες αλλα αναστρεψιμες απο την φιναστεριδη δεν σημαινει οτι θα εχεις και εσυ παρενεργειες η αν εχεις θα ειναι αναστρεψιμες
δεν υπαρχουν κανονες στα φαρμακα το καθε σωμα αντιδρα διαφορετικα