Δεν κανει για τιποτα!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Vukodlak

New Member
Τοσα τοπικ για βοηθεια και τιποτα απογοητευση το forum οταν βλεπεις οτι το ποστ σου διαβαζεται και απαντηση δεν δινεται απο κανενα για μενα δεν υπαρχει και σκοπος λειτουργιας!!!βανδαλισμενα τοπικ σε ολο το site με τον καθενα να λεει οτι του κατεβει σε σχεση με τις παρλαπιπες χημειες κατασκευες σπιτικες βαζει στο κεφαλι του και καμια σχεση με το ποστ!!καλο το forum μονο για να σου λεει πως το αιρολ δουλευει με τη μινο και πως να κανω το κεφαλι μου χιροσιμα και ναγκασακι!την επομενη που θα θελω να πεταξω καμια μολοτοφ να μου πειτε πως κανω τον αφρο μινο βομβα!!απλα ΕΛΕΟΣ!καλως η κακως τα λεω χυμα οποιος θιχτει προβλημα του αλλα ειναι η αληθεια!οσες δικαιολογιες και να γραψει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Τώρα τι; Παραπονιέσαι που δε σου απάντησε κανείς σε ένα thread που η απορία δε βγάζει καν συντακτικό νόημα ώστε να καταλάβουμε ποια είναι; Στα άλλα 2 θέματα που έκανες όμως σου απάντησε πολύς κόσμος, οπότε δεν έχεις δικαίωμα "να την λες" σε κανέναν, οκ; Δεν υπάρχουν δικαιολγίες, που αναφέρεις. Τα πράγματα είναι απλά. Αν καταλαβαίνουμε / γνωρίζουμε την απάντηση σου απαντάμε, ΟΚ; Δεν έχουμε καμμία υποχρέωση στην τελική καμμία υποχρέωση. Τέλος.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
Τοσα τοπικ για βοηθεια και τιποτα απογοητευση το forum οταν βλεπεις οτι το ποστ σου διαβαζεται και απαντηση δεν δινεται απο κανενα για μενα δεν υπαρχει και σκοπος λειτουργιας!!!βανδαλισμενα τοπικ σε ολο το site με τον καθενα να λεει οτι του κατεβει σε σχεση με τις παρλαπιπες χημειες κατασκευες σπιτικες βαζει στο κεφαλι του και καμια σχεση με το ποστ!!καλο το forum μονο για να σου λεει πως το αιρολ δουλευει με τη μινο και πως να κανω το κεφαλι μου χιροσιμα και ναγκασακι!την επομενη που θα θελω να πεταξω καμια μολοτοφ να μου πειτε πως κανω τον αφρο μινο βομβα!!απλα ΕΛΕΟΣ!καλως η κακως τα λεω χυμα οποιος θιχτει προβλημα του αλλα ειναι η αληθεια!οσες δικαιολογιες και να γραψει

Φιλε συγνώμη αλλά κανείς δεν έχει σε κανέναν υποχρέωση εδώ. Όσοι γράφουν το κάνουν οικιοθελώς για να βοηθηθούν και να βοηθήσουν.

Τα offtopic δεν γινετε να εξαφανιστούν, διότι όλα τα θέματα κατα κάποιο τρόπο αλληλοεξαρτώνται αφού αφορούν την τριχόπτωση. Δεν είναι φόρουμ πχ με κατηγορίες όπως "αθλητισμός" , "αυτοκίνητα" , "οικονομια", να ειναι τελείως διαφορετικά το ένα απο το άλλο.

Θα πάω τώρα και θα απαντήσω στο θέμα σου (που το άνοιξες μόλις εχθές και κάνεις λες και έμεινε αναπάντητο για κανα χρόνο!!!).

Επειδή μίλησες έξω από τα δόντια θα σου μιλήσω κι εγώ, αυτη η απάντηση που σου δίνω και η άλλη που θα σου δώσω σε λίγο στο θέμα σου τα κάνω οικιοθελώς, δεν τα κάνω για να δικαιολογηθώ ή τίποτα τέτοιο.
Και τέλος, αυτό ειναι το φόρουμ και σε όποιον αρέσει, δεν νομιζω να σε κρατά κανείς με το ζόρι εδώ. Μπορείς να αποχωρήσεις αν πιστεύεις ότι δεν σου προσφέρει τίποτα.

Vukodlak

New Member
και ελεγα που θα βρεθει η δικαιολογια! το 90% τον βομβιστων κεφαλων εδω ξερουν για φαρμακα και θεραπειες που δεν ξερει κανενας δερματολογος και δεν ξερουν για Σκετη μινο η φινα? θα τρελαθουμε εντελως? τα θες και τα λες? απλα ειναι το μικροβιο της αλχημειας που θελουν να ικανοποιησουν και οχι να βοηθησουν ενα ανθρωπο!ποσα ποστ εχω διαβασει χαμενα που ολοι ξερουν εστω και κατι ειμαι σιγουρος απλα βαριούνται να απαντήσουν!για αυτο ασε τις δικαιολογιες!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
και ελεγα που θα βρεθει η δικαιολογια! το 90% τον βομβιστων κεφαλων εδω ξερουν για φαρμακα και θεραπειες που δεν ξερει κανενας δερματολογος και δεν ξερουν για Σκετη μινο η φινα? θα τρελαθουμε εντελως? τα θες και τα λες? απλα ειναι το μικροβιο της αλχημειας που θελουν να ικανοποιησουν και οχι να βοηθησουν ενα ανθρωπο!ποσα ποστ εχω διαβασει χαμενα που ολοι ξερουν εστω και κατι ειμαι σιγουρος απλα βαριούνται να απαντήσουν!για αυτο ασε τις δικαιολογιες!

Ρε μενταλιστ, που ειδες εσυ ποιος συγκεκριμενα διάβασε τα ποστ σου? Που ξέρεις ότι ήταν καπιο έμπειρο μέλος που έκανε τα views και δεν ήταν κάποιος τυχαίος που βρήκε το θέμα στο στο google και το άνοιξε ή κάποιο νέο ή λιγότερο ενεργό μέλος.
Άντε στους δερματολόγους να σου κάνουν θεραπεία με κορτιζόνες να σωθείς...
Εγώ ο ίδιος σου απάντησα πρωτος απ όλους όταν γράφτηκες... και στο ξαναλέω αλλά αδυνατής να το καταλάβεις, δεν ειναι η δουλεια μας αυτή, οικιοθελώς κανουμε ότι κάνουμε και έρχεσε εσύ ο μάγκας και ο έξυπνος να μας την πεις επειδή ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ 24ΩΡΟ.

somari

Active Member
έφευγες;

President_Security_Door.jpg

dimos18

Member
Vukodlak είπε:

φιλε,αμα θες να μαθεις για μινοχ φινα ,να πας σε κανα δερματολογο να στα πει.καλως ή κακως οι γιατροι εχουν ξεμεινει σε θεραπειες 20 χρονων (και αμα).οποτε μονο απο φορουμ μπορεις να μαθεις νεες εξελιξεις , μεθοδους και φαρμακα.και στο κατω κατω αμα σ αρεσει.

danceworld_2001

Well-Known Member
Οι δερματολόγοι στην Ελλάδα ειναι άσχετοι φίλε. Ναι περισσότερα ξέρουν οι χρήστες του φόρουμ είτε το πιστεύεις είτε οχι. Πήγαινε σκάσε σε μια δερματολόγο μια 100αρα και άσε τους βλάκες εδώ να χάνουν τον χρόνο τους. Τελικά ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.

Vukodlak

New Member
somari είπε:

Αναλογη απαντηση απο αναλογο "ανθρωπο" να υποθεσω αν δεν σου αρεσει η ειλικρινια να βαλεις για βουλευτης θα κανεις καριερα

dimos18 είπε:
Vukodlak είπε:

φιλε,αμα θες να μαθεις για μινοχ φινα ,να πας σε κανα δερματολογο να στα πει.καλως ή κακως οι γιατροι εχουν ξεμεινει σε θεραπειες 20 χρονων (και αμα).οποτε μονο απο φορουμ μπορεις να μαθεις νεες εξελιξεις , μεθοδους και φαρμακα.και στο κατω κατω αμα σ αρεσει.

Για αυτο το λογο ειπα να ρωτησω το φορουμ μηπως εχουν να δωσουν μια καλυτερη απαντηση πανω στις θεραπειες των δερματολογων!!

@Fenimore αν στην ειλικρίνεια μου σε ολο το τοπικ απαντας με εξυπνος και μαγκας προφανως και δεν κανεις για την θεση σου!!και οσο για τα views το υπεθεσα γιατι οπως και στο αλλο τοπικ μου ειχε 300 views εγραψες μονο εσυ και οι υπολοιποι "εμπειροι" προτιμισαν να σχολιασουν αλλα τοπικ με θεμα τις βομβες κεφαλιου σε συνδιασμο μινο και οχι απλα σε ενα ατομο που ζητησε βοηθεια για σκετη μινο!!

danceworld_2001 είπε:
Οι δερματολόγοι στην Ελλάδα ειναι άσχετοι φίλε. Ναι περισσότερα ξέρουν οι χρήστες του φόρουμ είτε το πιστεύεις είτε οχι. Πήγαινε σκάσε σε μια δερματολόγο μια 100αρα και άσε τους βλάκες εδώ να χάνουν τον χρόνο τους. Τελικά ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.

σαφως και ξερουν περισσοτερα οι users εδω απο τους τσαρλατανους γιατρους με τις κορτιζονες και το πιστευω αλλα το φορουμ ειναι να βοηθα τους χρηστες επειδη ολοι εχουμε το ιδιο προβλημα και ξερουμε πως ειναι η ψυχολογια μας!!Αλλα προσωπικα δεν δεχομαι καποιος να βαζει τις αλχημιες πανω απο καποιο ατομο που ζηταει βοηθεια

somari

Active Member
***, που θα ειρωνευτείς κιόλας, εγώ τουλάχιστον φτιάχνω θέματα για να βοηθήσω, και όταν χρειάζομαι ζητάω βοήθεια... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, αν περάσουν κάποιες ώρες και δεν απαντηθούν. Βγες από τη φούσκα σου, δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω απο σένα, με το που γράψεις κάτι να είμαστε υποχρεωμενοι να σου απαντήσουμε. Στην τελική ,δε σε κρατάει κανείς εδω μέσα, ούτε το site είναι κάτι που το συντηρείς εσύ.

Fenimore, to banhammer?

vag25

Well-Known Member
Aκομα και ετσι να ειναι,ποστ για μινοξ και φινα υπαρχουν 1000δες εδω στο φορουμ.Αν πας στα αναλογα thread θα βρεις απαντησεις.
Εγω χαζος ειμαι που ελιωσα στο διαβασμα πριν γραφτω εδω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Vukodlak είπε:
Δεν βαριούνται τα μέλη να απαντήσουν, βαριέσαι εσύ να διαβάσεις.
Και επειδή βαριέσαι να διαβάσεις και θέλεις την απάντηση στο πιάτο, μπορείς να πας και να πληρώσεις τους γιατρούς .
Εδώ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει, είναι ελεύθερο και ανοιχτό forum, οπότε το να απαιτείς δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σου απαντήσουν τα μέλη. Δεν τους πληρώνει κανένας, από μόνοι τους το κάνουν.

Vukodlak

New Member
somari είπε:
***, που θα ειρωνευτείς κιόλας, εγώ τουλάχιστον φτιάχνω θέματα για να βοηθήσω, και όταν χρειάζομαι ζητάω βοήθεια... ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, αν περάσουν κάποιες ώρες και δεν απαντηθούν. Βγες από τη φούσκα σου, δεν γυρνάει ο κόσμος γύρω απο σένα, με το που γράψεις κάτι να είμαστε υποχρεωμενοι να σου απαντήσουμε. Στην τελική ,δε σε κρατάει κανείς εδω μέσα, ούτε το site είναι κάτι που το συντηρείς εσύ.

Fenimore, to banhammer?

Ευχαριστω για το βλαχακο σε αυτες τις δυσκολες μερες ειναι τιμη μου!!οταν καποιος θιγεται ετσι γινεται εκτος απο wanna be βουλευτης και ρατσιστης!!Αν ηξερα πως να Βοηθήσω με 5 μερες θεραπειας θα το εκανα!Δεν ειμαι σε καμια φουσκα και δεν θελω να γυριζει κανεις γυρω μου!!Αλλα σε ενα forum που ολοι εχουν προβλημα προτεραιοτητα εχει ο ανθρωπος και οχι το αιρολ!Αυτο που προφανως δεν καταλαβες ηταν αν υπαρχει περιπτωση για shed μετα απο 5 μερες θεραπειας mino!Μια απαντηση ενως δευτερου να ξερω αν ειναι να παρω την δοση η οχι κατι πολυ απλο γιατι το 80% εχουν παρει μινο και ξερουν!!!Εννοειται δεν συντηρω το site αλλα το ιδιο και εσυ!!

Ο περιφανος καραφλος βλαχος του site!!

Admin είπε:
Vukodlak είπε:
Δεν βαριούνται τα μέλη να απαντήσουν, βαριέσαι εσύ να διαβάσεις.
Και επειδή βαριέσαι να διαβάσεις και θέλεις την απάντηση στο πιάτο, μπορείς να πας και να πληρώσεις τους γιατρούς .
Εδώ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει, είναι ελεύθερο και ανοιχτό forum, οπότε το να απαιτείς δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σου απαντήσουν τα μέλη. Δεν τους πληρώνει κανένας, από μόνοι τους το κάνουν.

Εχω διαβασει το site 2 φορες 1 μηνα τωρα τα τοπικ ειναι πραγματικα ενδιαφεροντα αλλα επισης βανδαλισμενα ωστε να μην βγαζεις ακρη και να εχουν χαθει οι απαντησεις που εδωσαν καποια ατομα!Και το ξαναλεω οταν βλεπεις οτι οι εμπειροι του site απαντουν στο αιρολ και οχι σε καποιον που χρειαζεται βοηθεια τι καταλαβενεις!!βλεπω και αλλα topik απο αλλους με bump κιολας που κανεις δεν εδωσε σημασια για αυτο και φτασαμε εδω!!

somari

Active Member
"Εννοειται δεν συντηρω το site αλλα το ιδιο και εσυ!!"

για αυτό κανείς από τους 2 μας δεν έχει δικαίωμα να τους "βάζει στη θέση τους".

xDante

Member
Φίλε vukodlak επειδή είσαι νέος στο φόρουμ θα σε συμβούλευα να στρωθείς και σιγά σιγά να χτίσεις μια Α εμπειρία διαβάζοντας το φόρουμ σιγά σιγά και τα θέματα που σε ενδιαφέρουν... κακά τα ψέματα το φόρουμ είναι σε προχωρημένο επίπεδο και για να προφτάσεις τις εξελίξεις δυστηχώς η ευτυχώς θα πρέπει να το διαβάσεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ... κανένας σε αυτό το φόρουμ δεν έγινε ούτε εμπειρογνώμονας ούτε το φόρουμ απέκτησε χαρακτήρα συμβουλευτικό αποκλειστικά...
αν θέλει και δεν βαριέται κάποιος σου απαντάει προσωπικά η σε παραπέμπει στην ανάγνωση του φόρουμ για να βρείς τις απαντήσεις σου... για αυτό υπάρχει και το κουμπάκι SEARCH .... αν δεν βρεις απάντηση (που αμφιβάλλω ) τότε να ανοίξεις ένα θρεντ για να υποβάλλεις τις ερωτήσεις και τις απορίες σου...
αν θες ποιο προσωπικά σχόλια-απαντήσεις πηγαίνεις στην ενότητα ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ανοίγεις το προσωπικό σου θρεντ γράφεις λίγα λόγια για την κατάσταση σου αν θες ανεβάζεις και καμια φωτό και ΑΝ ΘΕΛΕΙ κάποιο μέλος σου απαντάει εκεί...
αυτό που κάνεις σε ένα φόρουμ το οποίο έχει αρκετή εμπειρία και χιλιάδες θρεντ είναι να εκνευρίζεις όποιο τυχόν μέλος θα ήθελε να απαντήσει σε μια ερώτηση σου...

somari

Active Member
Ρε μη μου σβηνετε το μηνυμα και θα νομιζει κοσμος οτι οντως τον ειπα βλάχο! (αφού δεν έχω τπτ με τους βλάχους!)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
@Fenimore αν στην ειλικρίνεια μου σε ολο το τοπικ απαντας με εξυπνος και μαγκας προφανως και δεν κανεις για την θεση σου!!και οσο για τα views το υπεθεσα γιατι οπως και στο αλλο τοπικ μου ειχε 300 views εγραψες μονο εσυ και οι υπολοιποι "εμπειροι" προτιμισαν να σχολιασουν αλλα τοπικ με θεμα τις βομβες κεφαλιου σε συνδιασμο μινο και οχι απλα σε ενα ατομο που ζητησε βοηθεια για σκετη μινο!!

Εγώ δεν είδα καμία ειλικρίνεια, είδα μια επίθεση στο ίδιο το φόρουμ και τους χρήστες τους για τελείος άκυρο λόγο. Έβγαλες μια κακία και ειρωνία απέναντι όλων με λέξεις όπως "παρλαπιπες χημειες", "βομβιστων κεφαλων" κτλ. Ειλικρινά στο λέω προκάλεσες πρόβλημα για το τίποτα.
Αυτοί οι βομβιστές κεφαλών φίλε μου έχουν κάνει το κεφάλι τους ναρκοπέδιο για να μπορείς εσύ εδώ να ενημερωθείς τι αποτελέσματα έχει η κάθε ουσία και τι όχι.
Αυτοι οι βομβιστές κεφαλών ξεφτυλίζουν το σύγχρονο μάρκετινγκ που προσπαθεί να σου προωθήσει ότι μ@λακία λοσιόν ή βιταμινούχο σαμπουάν βγάλουν που υπόσχετε ότι βγάζουν μαλλιά.
Αυτόι οι βομβιστές κεφαλών τρώνε στην μάπα ότι μπορείς να φανταστείς για να μην χρειαστεί να τα φας και εσύ εφόσον δεν δουλεύει κάτι.
Αυτοί οι βομβιστές κεφαλών προσπαθούν να σε βοηθήσουν μέσα από τα λάθη και τις επιτυχείες τους, και αντι να τους πεις ενα ευχαριστώ, τους την λες επειδή όπως νομίζεις επισκέφτηκαν το θέμα σου, δεν απάντησαν , και πήγαν να γράψουν για την αιρολ.

Στο λέω για τρίτη φορά, το θέμα που άνοιξεις ηταν 24 ωρών, άλλοι περιμένουν μέρες για να δουν απάντηση. Δες πόσα μέλη είναι ταυτόχρονα online στο φόρουμ. Δεν είναι ότι υπάρχει αδιαφορία, καλοκαίρι είναι, θέλει ο άλλος να βγει έξω και καμια βόλτα, εσύ περιμένεις με το που θα ρωτήσεις κάτι να σου έρθει και ουρανοκατέβατη απάντηση.

Όταν πας στην τράπεζα περιμένεις στην σειρά? ή τους διώχνεις όλους και απαιτείς να εξυπηρετηθείς πρώτος?

Ξέρεις τι αναλογία υπάρχει καθημερινά σε guests users και συνδεδεμένους χρήστες? Το λιγότερο 20 προς 1. Οπότε μην μου λες για τα 300 views... και στο κάτω κάτω, το θέμα σου (το πρώτο) απαντήθηκε από εμένα πιστεύω, δεν υπήρχε λόγος να γράψει και κάποιος άλλος. Για το δεύτερο θέμα σου.... εντάξει είναι ασχολίαστο... 24 ώρες και κάνεις λες και έγινε η καταστροφή του κόσμου.

Και θέλω σε κάτι τελευταίο να μου απαντήσεις, επειδή είσαι ενεργό μέλος του φόρουμ, πότε ακριβώς καλωσόρισες κάποιο νέο μέλος που γράφτηκε μετά από εσένα στο φόρουμ? Όχι να του προτείνεις θεραπεία, απλά να τον καλωσορίσεις. Απάντηση: ΠΟΤΕ!

Και για την αναφορά σου σε μένα, επειδή είναι κάποιος συντονιστής, δεν σημένει ούτε ότι είναι ο καλύτερος, ούτε ότι έχει κάποιο super skill. Εγώ προσωπικά δεν σου ζητάω να με σεβαστείς. Αν θες στείλε μου pm και σκυλόβρισέ με. Το φόρουμ όμως θα το σεβαστείς, χωρίς απαραίτητα να συμφωνείς με τους κανόνες του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Vukodlak είπε:
μπορεις να με ρωτησεις οτι θελεις απο αυτα
oral:duta 0,5ml.proscar 1/4 - 1/5 - 1/8 - 1/16 - 1/32 propecia 1/4 - 1/8 - 1/16 - 1/32.
loniten 1,2mg- 2,5mg
saw palmetto 300mg
zinc 50mg,zinc 100mg,maca50mg,maca 100mg,vitamine E 50mg
topical:spiro 2%,spiro1%spiro 1,5%,spiro 0,5%,spiro 0,3%,spiro 0,2%,duta,spiro+duta,super zix,fungoral cream,fungoral shampoo,libroman shampoo
regaine χ1,regaine x6,regaine+progesterone x1+x2,axelan x2,axelan+roaccutane x2,dual gen 15% x1,dual gen 15% x6,dual gen 15%+butavate x1,dual gen 15%+daktodor x1,kirkland+daktodor x3,kirkland+airol+daktodor x2,dual gen 15%+daktodor x1,jalplast gel+kirkland,dual gen 15%+airol x1,dual gen 15%+butavate x2,kirkland+skinoren x1,dual gen 15% +airol+daktodor x2,astressin f7 x2,raxal+kirkland x2,kirkland+butavate x1,daktarin,kirkland+tretin tzel,kirkland+pepanthol+airol

αλλα ησχυουν για το δικο μου σωμα.
το οτι ειχα εντονες παρενεργειες αλλα αναστρεψιμες απο την φιναστεριδη δεν σημαινει οτι θα εχεις και εσυ παρενεργειες η αν εχεις θα ειναι αναστρεψιμες
δεν υπαρχουν κανονες στα φαρμακα το καθε σωμα αντιδρα διαφορετικα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα