Δερματολόγος ή Κλινικη - Τι να επιλέξω??

cabrio

New Member
Όντας νέο μέλος στο Forum θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ύπαρξη αυτού του ιστοχώρου και να σας συγχαρώ για την δουλεία που έχετε κάνει.

Ξεκινώντας λοιπόν με αυτό το πρώτο ποστ θα ήθελα να κάνω μια σύντομη περιγραφή του δικού μου προβλήματος.

Από τα 25 μου χρόνια (τώρα είμαι 30) παρατήρησα μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά μου που όσο περνούσε ο καιρός τόσο γινόταν πιο αισθητή. Σήμερα θα έλεγα ότι με την κλίμακα Norwood είμαι στο 2 με 2a. Η κληρονομικότητα λογικά υπάρχει (λόγω πατέρα και παππούδων)

Το τριχοριζόγραμμα το 2009 ήταν:
Αναγενείς: 76%
Τελογενείς: 24%

Αυτό που έκανα μέσα στο 2013 είναι:
Αναγενεις: 46%
Τελογενείς: 9%
Δυστροφικές:41%
Καταγενείς:2,5%

Από τα 25 μου λοιπόν πάω σε έναν δερματολόγο ο οποίος μου έδινε κάποιες αμπούλες της Vichy και μετά μου το γύρισε κλασσικά σε Regain με κάποιο συμπλήρωμα με χάπια για τα μαλλιά τα οποία ξεκινούσα και σταματούσα μέχρι σήμερα.
Η αλήθεια είναι ότι με το Regain όπου έκανα εφαρμογή είχα φαγούρα, κοκκινίλα και κάποιες φορές πόνο…

Φέτος ο δερματολόγος μου λέει ότι μονόδρομος είναι τα χάπια με
φινεστερίδη.

Αναζήτησα άλλες λύσεις όπως μεσοθεραπείες με βιοτίνη, PRP κτλ…όπου η τιμή της θεραπείας ξεκινούσε από Χ ποσό και κατέληγε 40% και 50% κάτω…Δεν σας κρύβω ότι όλοι αυτοί μου φάνηκαν σκιτζήδες και το ακόμα πιο λυπηρό είναι ότι παίζουν με τον πρόβλημα του υποψήφιου πελάτη τους προκειμένου να τα αρπάξουν.

Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής:
Επειδή έχω ακούσει διάφορα για τα φινεστερίδη που θα μπορούσα να απευθυνθώ για μια δεύτερη γνώμη??

1) Σε Δερματολόγο ?
2) Σε κλινική (ή είναι μόνο για τις μεταμοσχεύσεις τελικά)??
3) Είναι κάποιο άλλο φάρμακο που θα μπορούσα να δοκιμάσω (έχω ακούσει π.χ. για το VICHY DERCOS NEOGENIC)

Υ.Γ. Στην περίπτωση που παραβιάζονται οι κανόνες του Forum δέχομαι και pm

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
εδω μεσα θα απευθυνθεις ! σε οποιον απο τους δυο πας ο καθενας θα προσπαθησει να σε πεισει υποκειμενικα...προς το συμφερον του.,.

η γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις θεραπεια με μινοξ αφρο (για να μην εχεις φαγουρες κ.λ.π ) και cg210 και βλεπεις.. ετσι και αλλιως και μεταμοσχευση να κανεις θα χρησιμοποιησεις αγωγη,.. αρα πρεπει να τη κανεις τη δοκιμη..

Μπλουζα