Δεύτερη μμ βοήθεια/γνώμες κλινικές

Ανοίγω αυτό το ποστ για την βοήθεια σας για την επόμενη κίνηση μου στην δεύτερη μμ. Το ποστ της πρώτης είναι εδώ

Η κατάσταση μου τώρα μετά από περίπου 2 χρόνια είναι αυτή. Πρέπει να ενισχύσουμε την α ζώνη και μετά β γ μέχρι πίσω στο crown. Έκανα μετρήσεις στην seneca και η δοτρια είναι σε καλή κατάσταση. Αυτοί μου είπαν ότι με 3000 με 3500 grafts θα την καλύψουν την περιοχή. Από την άλλη ο Γεωργίου θέλει να βγάλει 2500 για να μην σοκαρουμε την δοτρια και να αφήσουμε ένα κομμάτι για το μέλλον. Το άλλο που με προβληματίζει είναι ότι η κάλυψη στην πρώτη μμ ήταν φτωχή με 3000 grafts και με τα ίδια grafts πως καλύπτεις μια τόσο μεγάλη έκταση??
Επίσης διάβασα και τα λεγόμενα του civial. για την dupa και επίσης έχω προβληματιστεί γιατί και εμένα το αποτέλεσμα έχει φθίνει πολύ από την αρχή. Συνεχίζω βέβαια την θεραπεία αλλά με χαμηλή δόση fina περίπου 0.35 την μέρα και minoxidil.
Οπότε τι κάνουμε?

Συνημμένα

• IMG_20240924_170350.jpg
    IMG_20240924_170350.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 116
  • IMG_20240924_170631.jpg
    IMG_20240924_170631.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 99
  • IMG_20240924_170540.jpg
    IMG_20240924_170540.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 92
  • IMG_20240924_170456.jpg
    IMG_20240924_170456.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 94
  • IMG_20240924_170744.jpg
    IMG_20240924_170744.jpg
    2.5 MB · Προβολές: 95
  • image.png
    image.png
    2.3 MB · Προβολές: 121

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε μου!Όντως φαίνεται φτωχότερο το αποτέλεσμα σου απο πέρυσι και όντως δεν φαίνεται για 3000 grafts στις προηγούμενες φώτο(της πρώτης ΜΜ) έδειχνε να είχε πετύχει η φύτρωση σου τώρα τι μεσολάβησε?Δεν είχες καθόλου μαλλί μπροστά βέβαια αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται!

JimKan1

Well-Known Member
Καλησπερα φιλε, η χερλαιν σου ειναι καλη αλλα απο εκει και πισω πολυ χαμηλη πυκνοτητα, κλασσικο αποτελεσμα Γεωργιου, θα επρεπε με τα grafts που εβαλες να εισαι σιγουρα λιγο καλυτερα, το καλο ειναι οτι οι πισω ζωνες δεν χρειαζονται αντιστοιχες πυκνοτητες με μπροστα και με σωστο layering και σωστη κατανομη grafts μπορεις να παρεις κατι καλο, επισης βλεπω οτι το κραουν σου και οι γεφυρες σου ειναι ψηλα που βοηθαει πολυ, 3500 τα χρειαζεσαι σιγουρα ομως για να καλυψεις ολη την περιοχη, στη θεση σου θα επαιρνα αεροπλανο για μετρησεις και συσταση πλανου προς Πορτογαλια-Ισπανια, ακομα και να μην προχωρησεις σε μετ με αυτους τους γιατρους αξιζει να δεις τι εχουν να σου πουν και απο εκει και περα αποφασιζεις.

gregkont13

Verified MM member
Για τα μοσχυεμάτα που έβαλες δεν είναι και σουπερ η κάλυψη. Ειδικά στο forelock θα περίμενα κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπω.

3500 τα χρειάζεσαι όπως είπε και ο Jimkan. Χρειάζεσαι ένα consultation τύπου lorenzo για να δεις αναλυτικά λόγους, περιοχή κάλυχης κλπ. Μην βιαστείς. Δεν έχεις περιθώριο λάθους σε αυτό το σημείο. Από ότι είδα παίρνεις και φίνα οπότε τώρα θες έναν τόπ γιατρό για να πάρεις τα μέγιστα στη δευτερή μμ.

Στα 3500 με 4000 συμφωνούν και ο Γεωργίου κ η seneca ότι χρειαζομαι. Απλά ο Γεωργίου δεν θέλει να πάει πάνω από 2500. Από εκεί για δώστε κανένα όνομα εκτός lorentzo γιατί διάβασα σε post ότι θα αποσυρθεί. Εν το μεταξύ σε αυτούς τους τοπ σίγουρα θα ζητησουν κάνα 6000 , οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν.

Hercules80

Active Member
Στα 3500 με 4000 συμφωνούν και ο Γεωργίου κ η seneca ότι χρειαζομαι. Απλά ο Γεωργίου δεν θέλει να πάει πάνω από 2500. Από εκεί για δώστε κανένα όνομα εκτός lorentzo γιατί διάβασα σε post ότι θα αποσυρθεί. Εν το μεταξύ σε αυτούς τους τοπ σίγουρα θα ζητησουν κάνα 6000 , οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν.
μπορεις να πας για consultation και στη BHR clinic Athens. Κάνουν καλο cons να δουνε και τη δοτρια σου που γενικά φαινεται να αντέχει ακομα και να δεις τι θα σου πουν και αυτοι. Χρειάζεται πάνω από 3500 γενικα. Πάντως ειναι λιγο ταλαιπωρία να κανεις αλλες 2 επεμβάσεις. Τώρα επιλογές υπάρχουν και Ελλάδα να πας, θα ξέρεις φαντάζομαι τις επιλογές σε Αθηνα Θεσσαλονικη.

Καλησπέρα και πάλι από μένα. Κατόπιν προτροπής του φίλου επισκέφθηκα την bhr για να γίνει η μελέτη για την επόμενη επέμβαση. Αφού λοιπόν τους εξήγησα ότι υπάρχει μία πτώση του αποτελέσματος της πρώτης επέμβασης μου πρότεινε η δερματολόγος η κα Κυπαρισσού να κάνουμε μία βιοψία να δούμε μήπως υπάρχει κάτι. (Ακριβώς αυτό μου είχε προτείνει και ο γεωργίου (να με δει δερματολόγος δλδ) όταν του έστειλα τις φωτογραφίες και επέμενα ότι κάτι δεν πάει καλα).
Η βιοψία έγινε Το αποτέλεσμα της ιστολογικής το ανεβάζω και με λίγα λόγια μου είπε ότι υπάρχει φλεγμονή στην περιοχή εκείνη κάτι σαν αυτοάνοσο (ομαλός λειχήνας) και ότι θα πρέπει να μην προχωρήσω σε δεύτερη επέμβαση για τουλάχιστον δύο χρόνια και να ξεκινήσω θεραπεία. Επειδή τη ρώτησα αν συσχετίζεται με dupa/Bupa μου είπε πως είναι διαφορετικό πράγμα και δεν μπορεί να υπάρξει ακριβής αιτία για το πότε και γιατί ξεκίνησε.
Η bhr λειτουργεί και σαν δερματολογικό ιατρείο και γίνονται διάφορες αισθητικές επεμβάσεις εκει όπως και μεταμοσχεύσεις.
Στά τόσα χρόνια που διαβάζω το forum δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι αντίστοιχο κ εχω προβληματιστεί αρκετά. Υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση?

Συνημμένα

• Screenshot_2024-12-02-20-26-00-212_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-02-20-26-00-212_com.google.android.apps.docs-edit.jpg
    406.3 KB · Προβολές: 64

Kostas97

Well-Known Member
Καλησπέρα και πάλι από μένα. Κατόπιν προτροπής του φίλου επισκέφθηκα την bhr για να γίνει η μελέτη για την επόμενη επέμβαση. Αφού λοιπόν τους εξήγησα ότι υπάρχει μία πτώση του αποτελέσματος της πρώτης επέμβασης μου πρότεινε η δερματολόγος η κα Κυπαρισσού να κάνουμε μία βιοψία να δούμε μήπως υπάρχει κάτι. (Ακριβώς αυτό μου είχε προτείνει και ο γεωργίου (να με δει δερματολόγος δλδ) όταν του έστειλα τις φωτογραφίες και επέμενα ότι κάτι δεν πάει καλα).
Η βιοψία έγινε Το αποτέλεσμα της ιστολογικής το ανεβάζω και με λίγα λόγια μου είπε ότι υπάρχει φλεγμονή στην περιοχή εκείνη κάτι σαν αυτοάνοσο (ομαλός λειχήνας) και ότι θα πρέπει να μην προχωρήσω σε δεύτερη επέμβαση για τουλάχιστον δύο χρόνια και να ξεκινήσω θεραπεία. Επειδή τη ρώτησα αν συσχετίζεται με dupa/Bupa μου είπε πως είναι διαφορετικό πράγμα και δεν μπορεί να υπάρξει ακριβής αιτία για το πότε και γιατί ξεκίνησε.
Η bhr λειτουργεί και σαν δερματολογικό ιατρείο και γίνονται διάφορες αισθητικές επεμβάσεις εκει όπως και μεταμοσχεύσεις.
Στά τόσα χρόνια που διαβάζω το forum δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι αντίστοιχο κ εχω προβληματιστεί αρκετά. Υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση?
Υπαρχουν αρκετες γενικοτερα και ειναι συχνοτερο φαινομενο απο οτι νομιζουμε.
Και στο φορουμ η BHR εχει βγαλει και αλλο μελος.

Εσυ δεν ειχες αλλη ενοχληση; Καψιματα να σε τρωει το σημειο κλπ;

Τελευταία επεξεργασία:
Μια ελαφριά φαγούρα την έχω αλλά όχι σε ενοχλητικό σημείο. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρω θεραπεία (αντιφλεγμονώδη) για τουλ έναν χρόνο και όλο αυτό δεν ξέρεις τι παρενέργειες μπορεί να βγάλει. Έχω στείλει κ στον Γεωργίου το αποτέλεσμα κ περιμένω κ από εκεί την άποψη του. Αν υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση θα ήθελα να μάθω τι γίνεται

Kostas97

Well-Known Member
@captainman τοπικο clobetasol + vibramicin ?

Περιμενεις με τη θεραπεια μεχρι να γινει ανενεργη η νοσος, αφου σταματησεις ακομα ενα διαστημα να βεβαιωθεις οτι δεν ενεργοποιειται ξανα, και μετα μπορεις να δοκιμασεις μετ.

Η περιπτωση που εγω ξερω ειχε στη δοτρια lPP και εκει αποδοθηκε η κακη δοτρια.
1733816375864.png

Corona

Active Member

Είσαι από τους άτυχους φιλε που ειχες LPP, το οποίο επηρέασε και το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης σου και έχασες μοσχεύματα μετά τον πρώτο χρονο και λογικά και αρχικά θα το επηρέασε. Αυτό με τη βιοψία μπορει να το κάνει κάποιος και πριν μπει για μμ για να βεβαιωθεί οτι δεν το έχει; Ποσο κοστισε αν επιτρέπεται;

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Το κόστος της βιοψίας ήταν στα 100 ευρώ. Επειδή το ρώτησα κ εγώ αυτό πριν την μμ είναι πάρα πολύ δύσκολο να προβλεφθεί γιατί αν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη δεν μπορείς να πάρεις δείγμα από όπου να ναι. Με λίγα λόγια δεν ξέρεις ποια περιοχή έχει την φλεγμονή. Στην περίπτωση μου που δεν είχε μείνει καθόλου μαμα Μάλι απο που να έπαιρνε δείγμα? Και επίσης δεν είναι κ στα πρωτόκολλα της μεταμόσχευσης. Αυτό μου το ειπε κ ο γεωργίου.
Γενικότερα η αγωγή είναι όντως αυτή η ουσία HYDROXYCHLOROQUINE και μια τοπικη αλοιφή. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη.

Chris34

Well-Known Member
Ανοίγω αυτό το ποστ για την βοήθεια σας για την επόμενη κίνηση μου στην δεύτερη μμ. Το ποστ της πρώτης είναι εδώ

Η κατάσταση μου τώρα μετά από περίπου 2 χρόνια είναι αυτή. Πρέπει να ενισχύσουμε την α ζώνη και μετά β γ μέχρι πίσω στο crown. Έκανα μετρήσεις στην seneca και η δοτρια είναι σε καλή κατάσταση. Αυτοί μου είπαν ότι με 3000 με 3500 grafts θα την καλύψουν την περιοχή. Από την άλλη ο Γεωργίου θέλει να βγάλει 2500 για να μην σοκαρουμε την δοτρια και να αφήσουμε ένα κομμάτι για το μέλλον. Το άλλο που με προβληματίζει είναι ότι η κάλυψη στην πρώτη μμ ήταν φτωχή με 3000 grafts και με τα ίδια grafts πως καλύπτεις μια τόσο μεγάλη έκταση??
Επίσης διάβασα και τα λεγόμενα του civial. για την dupa και επίσης έχω προβληματιστεί γιατί και εμένα το αποτέλεσμα έχει φθίνει πολύ από την αρχή. Συνεχίζω βέβαια την θεραπεία αλλά με χαμηλή δόση fina περίπου 0.35 την μέρα και minoxidil.
Οπότε τι κάνουμε?
Εγώ απορώ γιατί αρκετοί γράφουν ότι ο Γεωργίου είναι πολύ καλός γιατρός. Αυτή η εικόνα δεν είναι καλή για τοποθέτηση 3000 τριχοθυλακιων 2 χρόνια μετά την επέμβαση.
Βλέπουμε πού και πού τυχαία αποτελέσματα του συγκεκριμένου γιατρού που είναι κάτω του μετρίου.
Και το ερώτημα είναι έχουν μπει όντως τόσα τριχοθυλάκια; Αν έχουν μπει αρκετά χάθηκαν για πάντα.
Αν δεν έχουν μπει πλήρωσες παραπάνω χρήματα.
Εχω βάλει αρκετά λιγότερα grafts και γέμισα μεγαλύτερη περιοχή. Σε μια κλινική με το μισό κόστος του Γεωργίου.

Kostas97

Well-Known Member
Εγώ απορώ γιατί αρκετοί γράφουν ότι ο Γεωργίου είναι πολύ καλός γιατρός. Αυτή η εικόνα δεν είναι καλή για τοποθέτηση 3000 τριχοθυλακιων 2 χρόνια μετά την επέμβαση.
Βλέπουμε πού και πού τυχαία αποτελέσματα του συγκεκριμένου γιατρού που είναι κάτω του μετρίου.
Και το ερώτημα είναι έχουν μπει όντως τόσα τριχοθυλάκια; Αν έχουν μπει αρκετά χάθηκαν για πάντα.
Εχω βάλει αρκετά λιγότερα grafts και γέμισα μεγαλύτερη περιοχή. Σε μια κλινική με το μισό κόστος του Γεωργίου.
LPP
Και προφανως η DUPA επρεπε να τον βαλει σε υποψιες...

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Το κόστος της βιοψίας ήταν στα 100 ευρώ. Επειδή το ρώτησα κ εγώ αυτό πριν την μμ είναι πάρα πολύ δύσκολο να προβλεφθεί γιατί αν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη δεν μπορείς να πάρεις δείγμα από όπου να ναι. Με λίγα λόγια δεν ξέρεις ποια περιοχή έχει την φλεγμονή. Στην περίπτωση μου που δεν είχε μείνει καθόλου μαμα Μάλι απο που να έπαιρνε δείγμα? Και επίσης δεν είναι κ στα πρωτόκολλα της μεταμόσχευσης. Αυτό μου το ειπε κ ο γεωργίου.
Γενικότερα η αγωγή είναι όντως αυτή η ουσία HYDROXYCHLOROQUINE και μια τοπικη αλοιφή. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη.
Plaquenil δηλαδη.

Corona

Active Member
Φίλε μάλλον δεν διάβασες τα παρακάτω ποστ και σχολίασες. Ο συγκεκριμένος διαγνώστηκε με LPP κάτι σαν αυτοάνοσο (ομαλός λειχήνας) , που είναι ακατάλληλος για μετεμοσχευση εφόσον δεν το θεραπεύσει. Και επειδή έχασε μεταμοσχευμένα μαλλιά από την μεταμόσχευση του και αραίωσε το αποτέλεσμα του, έκανε βιοψία στην BHR να δει τι φταίει και τελικά είχε θέμα με φλεγμονής στη λήπτρια (LPP) το οποίο επηρέασε και τα μοσχεύματα προφανώς που χάθηκαν. Και του είπαν για 2 χρόνια να μη κάνει επέμβαση μέχρι να λύσει το θέμα.

Τελευταία επεξεργασία:

Chris34

Well-Known Member
Φίλε μάλλον δεν διάβασες τα παρακάτω ποστ και σχολίασες. Ο συγκεκριμένος διαγνώστηκε με LPP κάτι σαν αυτοάνοσο (ομαλός λειχήνας) , που είναι ακατάλληλος για μετεμοσχευση εφόσον δεν το θεραπεύσει. Και επειδή έχασε μεταμοσχευμένα μαλλιά από την μεταμόσχευση του και αραίωσε το αποτέλεσμα του, έκανε βιοψία στην BHR να δει τι φταίει και τελικά είχε θέμα με φλεγμονής στη λήπτρια (LPP) το οποίο επηρέασε και τα μοσχεύματα προφανώς που χάθηκαν. Και του είπαν για 2 χρόνια να μη κάνει επέμβαση μέχρι να λύσει το θέμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω το αποτέλεσμα της βιοψίας και αν οφείλεται στον ομαλό λειχήνα η πτώση των μεταμοσχευμενων μαλλιών.
Ίσως γνωρίζει παραπάνω πράγματα ο Cvial.
Και υπήρχε ο λειχήνας πριν τη μεταμόσχευση η βγήκε μετά;
Ποιος ο λόγος που εμφανίστηκε; Έχει σχέση με τη διαδικασία της επέμβασης ή είναι τυχαίο και θα το πάθαινε έτσι κι αλλιώς;
Τα έχει ρωτήσει όλα αυτά το παιδί; Εγώ αυτές τις απορίες θα είχα.

Corona

Active Member
Δεν μπορώ να καταλάβω το αποτέλεσμα της βιοψίας και αν οφείλεται στον ομαλό λειχήνα η πτώση των μεταμοσχευμενων μαλλιών.
Ίσως γνωρίζει παραπάνω πράγματα ο Cvial.
Και υπήρχε ο λειχήνας πριν τη μεταμόσχευση η βγήκε μετά;
Ποιος ο λόγος που εμφανίστηκε; Έχει σχέση με τη διαδικασία της επέμβασης ή είναι τυχαίο και θα το πάθαινε έτσι κι αλλιώς;
Τα έχει ρωτήσει όλα αυτά το παιδί; Εγώ αυτές τις απορίες θα είχα.
Αφού είδε πτώση του αποτελέσματος της μεταμόσχευσης του πήγε σε μια άλλη κλινική και τους το είπε. Και η BHR του είπε να κάνουν βιοψία να δουν μήπως έχει κάποιο θέμα το τριχωτό της κεφαλής. Και τελικά αποδείχτηκε πως είχε θέμα το τριχωτό κάτι σαν αυτοάνοσο (ομαλός λειχήνας). Και του είπαν να μη κανει επέμβαση για 2 χρόνια τουλάχιστον μέχρι να το θεραπεύσει. Προφανώς αυτό θα επηρέαζε αρνητικά το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης και τον απέτρεψαν, γιατί ήδη είχε πτώση του αποτελέσματος της 1ης επέμβασης του.

Η Lichen planopilaris επηρεάζει γενικά αρνητικα το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης είτε να μη βγουν τα μαλλιά είτε να πέσουν αργότερα λόγω της φλεγμονής του τριχωτού.

Αρκετές περιπτώσεις ασθενών που ειχαν διαγνωστεί με LPP είχαν και φτωχό αποτέλεσμα μμ…Απλά κανένας δεν το ήξερε από πριν ότι έχει. Μετά το έμαθε με τη βιοψία….

Τελευταία επεξεργασία:

JimKan1

Well-Known Member

Πολυ καλος σιγουρα δεν ειναι.
Το αν ειναι απλα καλος η οχι εχει να κανει με αντικειμενικα κριτηρια του τι θεωρειται σωστη πρακτικη στη μεταμοσχευση μαλλιων αλλα και υποκειμενικα κριτητια που εχει ο καθενας.
Εγω πχ εχω την αποψη μου για τον Γεωργιου και τον θεωρω σχετικα μετριο, μπορει να σου δωσει πολυ καλο αποτελεσμα αλλα μπορει και χαλια και κανει λαθη ανεπιτρεπτα εν ετη 2024 , οποτε δεν θα τον επελεγα, αλλα αυτο εχει να κανει με την δικη μου αντιληψη περι μεταμοσχευσεων.
Μιας και αναφερεσαι στη δικη σου κλινικη συγκριτικα με τον Γεωργιου, οποτε φανταζομαι θεωρεις την Advanced καλη κλινικη, μπορει καποιος να τονισει αδυναμιες της κλινικης, τοσο γνωστες που δεν αξιζει καν να τις αναφερω, που βγαζουν ματι και την καθιστουν ως μη καλη, το ιδιο ισχυει και για τις περισσοτερες εγχωριες + Κυπριακες κλινικες, οποτε τελικα το ποιος ειναι καλος η οχι ειναι μεγαλη κουβεντα.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ξερω αν θα μπορουσε να κανει κατι ο Γεωργιου απτη στιγμη που εχει LPP ο φιλος, οποτε δεν νομιζω πως αποτελει περιστατικο αντιπροσωπευτικο της κλινικης.

Chris34

Well-Known Member
Πολυ καλος σιγουρα δεν ειναι.
Το αν ειναι απλα καλος η οχι εχει να κανει με αντικειμενικα κριτηρια του τι θεωρειται σωστη πρακτικη στη μεταμοσχευση μαλλιων αλλα και υποκειμενικα κριτητια που εχει ο καθενας.
Εγω πχ εχω την αποψη μου για τον Γεωργιου και τον θεωρω σχετικα μετριο, μπορει να σου δωσει πολυ καλο αποτελεσμα αλλα μπορει και χαλια και κανει λαθη ανεπιτρεπτα εν ετη 2024 , οποτε δεν θα τον επελεγα, αλλα αυτο εχει να κανει με την δικη μου αντιληψη περι μεταμοσχευσεων.
Μιας και αναφερεσαι στη δικη σου κλινικη συγκριτικα με τον Γεωργιου, οποτε φανταζομαι θεωρεις την Advanced καλη κλινικη, μπορει καποιος να τονισει αδυναμιες της κλινικης, τοσο γνωστες που δεν αξιζει καν να τις αναφερω, που βγαζουν ματι και την καθιστουν ως μη καλη, το ιδιο ισχυει και για τις περισσοτερες εγχωριες + Κυπριακες κλινικες, οποτε τελικα το ποιος ειναι καλος η οχι ειναι μεγαλη κουβεντα.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ξερω αν θα μπορουσε να κανει κατι ο Γεωργιου απτη στιγμη που εχει LPP ο φιλος, οποτε δεν νομιζω πως αποτελει περιστατικο αντιπροσωπευτικο της κλινικης.
Την Advanced hair clinics την επέλεξα κάνοντας τη μεταμόσχευση μου με την κ Ανδρικοπουλου.
Ναι τη θεωρώ πολύ καλή κλινική γιατί το κεφάλι μου ήταν τελείως μαδημενο και με μια επέμβαση έχω ένα αποτέλεσμα που βλέπω ότι δεν είναι δεδομένο σε όλες τις περιπτώσεις.

Όσο για τον Γεωργίου που λες ότι μπορεί να πάρεις πολύ καλό αποτέλεσμα ή μπορεί να πάρεις και χάλια αποτέλεσμα μου αρκεί.
Κάτι σαν κορώνα γράμματα δηλαδή.

Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση οφείλεται σε αυτό η πτωση των μεταμοσχευμενων και ήταν τυχαίο να συμβεί ταυτόχρονα χρονικά με τη μεταμόσχευση οκ τότε δεν έχει ευθύνη ο γιατρός.
Ας μας απαντήσει και το παιδί αν ρώτησε πώς προήλθε αυτό.

Μπλουζα