Διάφορες μάρκες μινοξιδίλης και χρόνια τριχόπτωση

MoserGr

Member
Καλησπέρα.

Από το 2022 χρησιμοποιώ μινοξιδίλη τοπική και παρατηρώ ότι έχει κάνει καλή δουλειά. Έχω πάει σε 2-3 ιατρούς οι οποίοι μου είπαν να παραμείνω στην μινοξιδίλη και ότι δεν είμαι για φιναστερίδη.

Έχω μπερδευτεί καθως από όσο ξέρω η φιναστερίδη είναι το βασικό φάρμακο για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Συγκεκριμένα, μου είπαν ότι εφοσον βλέπω ακόμη αποτελέσμα με την μινο, μου πρότειναν να μην προχωρήσω σε φινα. Ειδικά, επειδή η το πάνω/πίσω μέρος του κεφαλιού μου μετά από χρόνια τριχόπτωση είναι ανεπηρέαστο. Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω είναι, αν υπάρχει περίπτωση η τριχόπτωση μου να σταματήσει από μόνηςη με την σκέψη ότι ξεκίνησε από την παιδική μου ηλικία. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει κάποια γνώση επι του θέματος ας μου το πει. Γνωρίζω ότι δεν είναι απάντηση ιατρού απλά θα ήθελα μια γνώμη.

Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Παρατηρώ ότι υπάρχουν ιατρεία που φτιάχνουν την δική τους μινοξιδίλη και φαρμακεία που έχουν διάφορες μάρκες. Έχω βρει μινο λοσιον με 15 ευρω αλλά και ιατρεία που την δίνουν 50 ευρώ.

Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει διαφορά στο αποτέλεσμα η ακριβότερη μινοξ σε σχέση από μια που έχει 15 ευρώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Μινοξιδιλή μόνο από φαρμακείο φίλε μου....Αν μπορείς ανεβασε κάποια φωτο το τριχωτο να έχουμε μια εικόνα

Μπλουζα