Διακοπές και θεραπείες.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

prowler3

Member
Ενα ερώτημα που με βασανίζει εδώ και μέρες και θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σας.
Έφτασε για μένα (και για όσους έχει απομείνει κανένα σεντ)η ώρα των διακοπών, και η περιήγηση στα Ελληνικά νησιά.
Τι κάνουμε αυτή τη περίοδο όσον αφορά τις θεραπείες μου λέτε;;;
Μου φαίνεται κομμάτι δύσκολο να τηρήσω το πρόγραμμα μου. Αντε και παίρνω μαζί μου roller,minox,fina και τα σχετικά, δίνω μικρές πιθανότητες.
Χώρια που δε θελω να ξέρουν και οι άλλοι οτι ασχολούμαι με το θέμα τριχόπτωση/θεραπείες...
Πολλοι φίλοι αναφέρουν οτι είναι καλό να ξεκουράζεται απο τις θεραπείες ο οργανισμός ανα μερικά χρονικά διαστήματα.
Αλλοι πάλι είναι υπέρμαχοι της αυστηρής συνέπειας, ακόμα και τις μέρες ξεγνοιασιάς..
Ποιά είναι η γνώμη σας;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
prowler3 είπε:
Ενα ερώτημα που με βασανίζει εδώ και μέρες και θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σας.
Έφτασε για μένα (και για όσους έχει απομείνει κανένα σεντ)η ώρα των διακοπών, και η περιήγηση στα Ελληνικά νησιά.
Τι κάνουμε αυτή τη περίοδο όσον αφορά τις θεραπείες μου λέτε;;;
Μου φαίνεται κομμάτι δύσκολο να τηρήσω το πρόγραμμα μου. Αντε και παίρνω μαζί μου roller,minox,fina και τα σχετικά, δίνω μικρές πιθανότητες.
Χώρια που δε θελω να ξέρουν και οι άλλοι οτι ασχολούμαι με το θέμα τριχόπτωση/θεραπείες...
Πολλοι φίλοι αναφέρουν οτι είναι καλό να ξεκουράζεται απο τις θεραπείες ο οργανισμός ανα μερικά χρονικά διαστήματα.
Αλλοι πάλι είναι υπέρμαχοι της αυστηρής συνέπειας, ακόμα και τις μέρες ξεγνοιασιάς..
Ποιά είναι η γνώμη σας;;

Αδερφέ είναι be quick or be dead η φάση με τις θεραπείες το καλοκαίρι.. και πολύ σωστό να σε απασχολεί..

αυτό το να "ξεκουράζεται" από τις θεραπείες να ξέρεις ότι μπορεί να κοστίσει... μαλλιά, πέρα το ότι είναι καλοκαίρι ιδρώτες ζέστη κλπ που σε πολλούς κάνει μια "πτώση" στα μαλλιά.

Για την μινοξ μπορείς να βάζεις μια φορά την ημέρα, νωρίς το πρωί π.χ. μια ώρα πριν βγεις ας πούμε, η αργά το βράδυ πριν κοιμηθείς. Δεν ξέρω αν σου κάνει λαδίλα κλπ η μινοξ.

Η φινα είναι απλά ένα τόσο δα χαπάκι.. χλουπ και κάτω.. δεν θέλει χρόνο/κόπο και είναι μια φορά την ημέρα, αρα δεν είναι πρόβλημα..

Όλο το θέμα είναι τα τοπικά.. βάλε μια φορά την ημέρα μινοξ και όλα οκ, καλύτερα βράδυ πριν τον ύπνο .. και λούσιμο το πρωί ;)

Και μην ξεχάσεις τα βασικά! Πάντα μαζί σου ομπρέλα, glasses και παντόφλα.. :beach:

Καλές διακοπές!
summer_holiday.jpg

gianniskritikos2

Active Member
ποσο καιρο θα πας διακοπες? ρωταω και για μενα ασπουμε να το εχω υποψιν μου... να διακοψεις μινοχ γι αμια βδομαδα ειναι προβλημα ασπουμε?

prowler3

Member
Είμαι απο τους τυχερούς που θα πανε 15 μέρες...
Το θέμα είναι επειδή υπάρχει άστατο ωράριο, ξενύχτι, αλκοολίκι, τα βασικά δηλαδή των διακοπών, δε πιστεύω οτι θα είμαι συνεπής.
Δε ξέρω αν θα καταφέρω να ρολλαρω εμένα η τίποτε άλλο έτσι όπως θα γυρνάω.
Οπως με κόβω, θα πάρω μαζί μου μινοξ για να ρίχνω μια ψιλή συνήθως την ώρα που σηκώνομαι. Τωρα για φίνα επειδή είμαι σε φάση διακοπής της δε ξέρω, μαλλον ενα τεμαχισμένο προσκάρ και αυτό ενδέχεται....Δε ξέρω..

krhtikos21

Member
ρε τρέλε 15 μέρες αλκοολικια και ξενυχτια???
5 μέρες θα πάω ζάκυνθο και δε ξέρω αν θα αντέξω τα καθημερινά ξεφτιλίκια. :p
anyway καλά να περάσεις δικέ μου με τις τουρίστριες ;)

prowler3

Member
Ευχαριστώ φίλε Chs για τις πολύτιμες συμβουλες. Περιμένω τις γνώμες και άλλων φίλων όσον αφορά την ενδεχόμενη ''ξεκούραση''.

Αγαπητέ krhtikos21 τι να κάνουμε, νέα παιδιά είμαστε (!!!) και κάπως πρέπει να επιβιώσουμε. Στερούμαστε σε όλα για να γουστάρουμε λίγο τις διακοπές...Κι εσένα μια χαρά σε κόβω στη Ζάκυνθο..

danceworld_2001

Well-Known Member
Εγώ πλέον εδώ και 2 μήνες έχω διακόψει εντελώς την μινόξ οπότε το θέμα θεραπείας με μινόξ έπαψε να με απασχολεί. Και εγώ είχα το ίδιο άγχος με την θεραπεία στις διακοπές. Πλέον απλά προσπάω προσκαρ και τα έχω στο καρτελάκι με σχεδιασμό αποθέματος για όσο θα ειμαι εκτός, και αυτό ήταν. Τώρα γενικά.... καλό ειναι η θεραπεία να την ακολουθείς κατα γράμμα, όμως πιστέψτε με, χρόνια στις θεραπείες, δεν θα πάθεις τίποτα ακόμη και 15 μέρες να μην πάρεις τίποτα. Μινόξ άλλωστε καλοκαίρι με ήλιο κτλ νομίζω θα ερεθίσει το κρανίο, επίσης πολύ αλκόολ και προσκάρ δεν ξέρω αν ειναι καλά μαντάτα για το συκώτι, οπότε όποιος θέλει καφρίλες στις διακοπές καλό ειναι να περιορίστει στα βασικά της θεραπείας, πχ μόνο προσκάρ αν παίρνει και να αφήσει κατα μέρους τα τοπικά. Εγώ πχ θα ειμαι 15-20μέρες πάνω κάτω Μύκονο με την αρραβωνιαστικία μου, οπότε μόνο λίγο προσκαράκι και άντε γεία!!!

weznem

Well-Known Member
εγω δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα,παντα ακολουθουσα τις θεραπειες μου... με σοβαροτητα..
περσυ θυμαμαι εβαζα σπιρολακτονη πρωι -βραδυ περιμενα 2 ωριτσες και εβαζα αιρολ μινοξιδιλη μετα..και φυσικα δεν ειχα ποτε θεμα για το αν θα δουν η οχι τις θεραπειες- καταλαβουν η οχι οτι εχω α/α.. (Στα παπαρια μου ολοι και ξεχεσιμο χοντρο οποιος τολμησει να κανει γελακια,καμια ντροπη)ετσι και αλλιως δεν εχω προβλημα να το διατυμπανιζω οτι εχω καραφλογονιδιο και κανω θεραπειες και στην δουλεια μου ολοι το ξερουν..
(εγω γιατι δεν γελαω με τον μαλακα που καπνιζει και βαζει 4000 καρκινικες ουσιες μεσα του και κατα πολυ μεγαλο ποσοστο θα του στοιχισει και την ζωη του αργα η γρηγορα? )παραδειγμα ειναι..
ειμαι πρωην καπνιστης btw... :)

panosdouk

New Member
Προσωπικά κατά τη διάρκεια των διακοπών σταματάω τη θεραπεία με μινοξ. Η μεγάλη έκθεση στον ήλιο , η ξέστη, το θαλασσινό νερό , το χλωριωμένο νερό της πισίνας μου προκαλούν αρκετή τριχόπτωση, οπότε δεν έχει νόημα για 10 μέρες να χρησιμοποιώ μινοξ ''δώρον άδωρον''. Άν κάνεις χρήση προσκάρ μπορείς να συνεχίσεις να το παίρνεις αρκεί να μην κατεβάζεις το βράδυ όλο το μπαρ :p

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα