Δοκιμη proscar!!

coleman_ts

New Member
Καλησπερα παιδες!!! Ειπα και εγω να δοκιμασω το μεγαλο Big 3... ολα καλα με την μινοξ κ το fungoral εδω κ ενα 6μηνο μου εδωσε regrow αλλα δεν σταματησε την τριχοπτωση κ ειπα να βαλω αντιανδρογονο proscar 1mg τη μερα για να το δοκιμασω!! Μπορω να σας πω οτι εχει 10 μερες που το περνω κ 1ο-το (πουλι μου) σχεδον δεν το νιωθω απο την δευτερη μερα,πολυ λιγα πραγματα! 2ο παω γυμναστηριο κ νιωθω μισος,, κανω ακριβως οτι εκανα εδω κ 8 χρονια και μωλις αρχισα proscar νιωθω αρκετα πεσμενος!! κ 3ο νιωθω πολυ καλα ψυχολογικα μεσα μου γιατι βλεπω να κανει δουλεια στα μαλλια μου δυναμοσαν λιγο η τριχες κ εκοψε η τριχοπτωση!! τα φωτα σας θελω!! αξιζει να ρισκαρω κ να συνεχισω την φινα?? θα φυγουν η παρενεργειες με τον καιρο?? εχει τυχει κ σε εσας?? :s :s

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
coleman_ts είπε:
Καλησπερα παιδες!!! Ειπα και εγω να δοκιμασω το μεγαλο Big 3... ολα καλα με την μινοξ κ το fungoral εδω κ ενα 6μηνο μου εδωσε regrow αλλα δεν σταματησε την τριχοπτωση κ ειπα να βαλω αντιανδρογονο proscar 1mg τη μερα για να το δοκιμασω!! Μπορω να σας πω οτι εχει 10 μερες που το περνω κ 1ο-το (πουλι μου) σχεδον δεν το νιωθω απο την δευτερη μερα,πολυ λιγα πραγματα! 2ο παω γυμναστηριο κ νιωθω μισος,, κανω ακριβως οτι εκανα εδω κ 8 χρονια και μωλις αρχισα proscar νιωθω αρκετα πεσμενος!! κ 3ο νιωθω πολυ καλα ψυχολογικα μεσα μου γιατι βλεπω να κανει δουλεια στα μαλλια μου δυναμοσαν λιγο η τριχες κ εκοψε η τριχοπτωση!! τα φωτα σας θελω!! αξιζει να ρισκαρω κ να συνεχισω την φινα?? θα φυγουν η παρενεργειες με τον καιρο?? εχει τυχει κ σε εσας?? :s :s

κατι ασχετο....
το capillogain πως τα πηγε,τι ειδες με την διακοπη του?

danceworld_2001

Well-Known Member
Φιλαράκο καλησπέρα, επέτρεψε μου να τοποθετηθώ όταν χρήστης απο το 2005. Όλα ειναι στο μυαλό σου καταρχάς, ουτε όφελος πήρες ακόμη ούτε παρενέργεια. Σε 10 μέρες είναι αδύνατον να δεις όφελος. Αυτό που περιγράφεις ιεναι στην φαντασία σου. Επίσης το αντίθετο θα έπρεπε να συμβεί, δηλαδή λόγω βραχυπρόθεσμης αύξησης της τεστοστερόνης σου, θα έπρεπε αν οχι ίδια, να αποδίδεις καλύτερα στο gym. Να δεχτώ οτι δεν έχεις σηκωμάρες, σοβαρός λόγος για εμένα να το κόψεις άμεσα, να δεχτώ οτι και στο gym είσαι χάλια, πράγμα επίσης παράδοξο, δεν μπορώ να δεχτώ οτι είδες όφελος. Όλα ειναι στο μυαλό σου μέσα. Διώξε την σκέψη των παρενεργείων όπως πολύ ωραία έκανες θετικές σκέψεις για το όφελος, αλλιώς κόψτο άμεσα.

krhtikos21

Member
ρε dance εγώ που είμαι 22-23 είναι τρελό ρισκο άμα το πάρω για δύο χρόνια? μέχρι να ξαναβρώ χρήματα για μμ? μέσα σε 2 χρόνια ενδέχεται να μ κάνει τόση ζημιά σε ορμόνες?

weznem

Well-Known Member
krhtikos21 είπε:
to θέμα είναι αν θα το κόψω θα επανέλθω ή όχι? πχ μετά από 2 χρόνια.
αυτό

δεν καταλαβαινω γιατι ρωτας πραγματα που ξερεις οτι δεν μπορεις να βασιστεις σε οτι σου πουμε...δεν εισαι νεος ξερεις καλα οτι αυτο μονο στην πραξη το βλεπεις,αν θελεις παρε το ρισκο να μαθεις τι θα γινει..
γινεται να ξερουμε πως θα αντιδρασει ο οργανισμος σου?

danceworld_2001

Well-Known Member
Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Εγώ πχ επειδή δεν έχω παρενέργειες μπορεί να νομίζω πως ειμαι φίνα και μια μέρα να πάθω τα χειρότερα και απρόσμενα. Οι στατιστικές λένε πως όλοι θα βγάλουν κάποια μορφή παρενέργειας, και οι περισσότεροι θα επανέλθουν μετά την διακοπή. Αν όμως δεν είσαι μέσα αυτούς? Ξέχνα την φίνα μέχρι να γίνεις 25, μετά βλέπεις. Βάζε μινοξ 2 φορές την μέρα και ίσως zix και αν αργότερα αγριέψει η κατάσταση βλέπεις πως πράτεις. Πιστεύω με μινόξ μόνο θα κρατηθεις άνετα 2 χρόνια.

krhtikos21 είπε:
ρε dance εγώ που είμαι 22-23 είναι τρελό ρισκο άμα το πάρω για δύο χρόνια? μέχρι να ξαναβρώ χρήματα για μμ? μέσα σε 2 χρόνια ενδέχεται να μ κάνει τόση ζημιά σε ορμόνες?

coleman_ts

New Member
kapa νομιζω σκετο μινοξ τα πηγα καλυτερα παρα μαζι με το capillogen γιαυτο κ το διεκοψα!!
dance εχεις απολυτο δικιο για τα αποτελεσματα κ οτι ολα ειναι στο μυαλο μου!! για το gym αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ειχα παραπανω ενεργεια αλλα νομιζω πως μυικα δεν πρεπει να βοηθαει αν κ δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο, εσυ τι λες? με εχει πειραξει πολυ οτι μου κοπηκαν οι πολλες σηκωμαρες.. αυτο που θα ηθελα να μαθω απο χρηστες ειναι οτι θα συνεχιζει οπως εχει η κατασταση η καποια στιγμη θα συνελθω καπως?? μηπως επρεπε να μπω με ποιο λιγα mg?

danceworld_2001

Well-Known Member
Με εσένα μιλήσαμε πολλές φορές και σου είπα πάρτην γιατί έχεις σαφέστατα μεγαλύτερο πρόβλημα απο τον κρητικό. Κανονικά η ηλικία σου δεν ειναι κατάλληλη, ειναι δική σου επιλογή. Μπήκες 0,5 που ειναι μικρή δόση. Γνώμη μου δοκίμασε με δικη σου ευθύνη και αμα δεις το παραμικρό κόψε την, το ίδιο ισχύει και για τον κρητικό, όμως αυτός το ξαναλέω έχει μικρότερο πρόβλημα.

giwrgos athina είπε:
dance την φινα να την ξεχασω και εγω που ειμαι ιδια ηλικια με το κρητικο?

Ronnie κάνω και εγώ απο το 1999 βάρη σε σχετικά προχωρημένο επίπεδο, ποτέ δεν με έριξα η φίνα και σε 1/3 δόση. Αλλά τα λες υπερβολικά στο πρώτο του ποστ, λες οτι εισαι μισός και δεν νοιώθεις πουλί, τώρα λές λίγο πεσμένος και δεν έχεις πρωινές. Εγώ θα έλεγα ξεκίνα 0,5 και ανέβαζε σταδιακά και αμα οι παρενέργειες επιμένουν κόψε την. Το 99% συνέρχεται η προσαρμόζετε, όμως κανείς δεν εγγυάται πως θα εισαι στο 1%.

coleman_ts είπε:
kapa νομιζω σκετο μινοξ τα πηγα καλυτερα παρα μαζι με το capillogen γιαυτο κ το διεκοψα!!
dance εχεις απολυτο δικιο για τα αποτελεσματα κ οτι ολα ειναι στο μυαλο μου!! για το gym αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ειχα παραπανω ενεργεια αλλα νομιζω πως μυικα δεν πρεπει να βοηθαει αν κ δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο, εσυ τι λες? με εχει πειραξει πολυ οτι μου κοπηκαν οι πολλες σηκωμαρες.. αυτο που θα ηθελα να μαθω απο χρηστες ειναι οτι θα συνεχιζει οπως εχει η κατασταση η καποια στιγμη θα συνελθω καπως?? μηπως επρεπε να μπω με ποιο λιγα mg?

coleman_ts

New Member
τι να πω ρε σι μπορει να ειναι ολα στα μυαλο μου κ για το γυμναστηριο!! ισως πρεπει να δωσω χρονο στην φινα!! ποσο χρονο να της δωσω για να δω αν οντως προσαρμοστω? κ ανα ποσο διαστημα να ανεβαζω mg περιπου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
coleman_ts είπε:
τι να πω ρε σι μπορει να ειναι ολα στα μυαλο μου κ για το γυμναστηριο!! ισως πρεπει να δωσω χρονο στην φινα!! ποσο χρονο να της δωσω για να δω αν οντως προσαρμοστω? κ ανα ποσο διαστημα να ανεβαζω mg περιπου?

Δώσε όσο χρόνο πιστεύεις εσύ πως χρειάζεται, απλά άστο ένα διάστημα και αν δεις ότι δεν υποχωρεί κάτι σταμάτησε την.

Ανα 15 ήμερο είναι καλά να ανεβάζεις σιγά σιγά την δόση, η ακόμα και μήνα αν θέλεις. (Υπόψιν, κατά τις αλλαγές σε mg υπάρχει περίπτωση να σου κάνει κάποια "νερά"). Μόλις σταθεροποιηθείς στην δόση που θέλεις, εκεί θα αφήσεις το διάστημα για να δεις αν προσαρμόζεσαι η πρέπει να κατεβάσεις mg, η να την σταματήσεις εντελώς.

Μπλουζα