Είναι εύκολο να επιβεβαιώσει κανείς τον αριθμό μοσχευμάτων που του έβαλαν;

MoserGr

Member
Mετά την επέμβαση σε βγάζουν φωτογραφίες και σου δείχνουν το πριν, το μετά, και το πολύ μετά.

Σου δίνουν ένα έγγραφο που λέει λεπτομέρειες για το τριχωτό της κεφαλής το οποίο γράφει πόσα τριχοθυλάκια μπήκαν και σε πόες τρίχες αντιστοιχούν.

Η πρώτη μου ερώτηση είναι αν είναι legit αυτό το έγγραφο λαμβάνοντας υποψιν ότι στην κλινική δουλεύουν πάνω από 3 άτομα σε μια μεταμόσχευση. Βέβαια αν η κλινική θέλει να σε εξαπατήσει φαντάζομαι θα μπορούσε να το κάνει εύκολα.

Δηλαδή πιστεύετε ότι είναι εύκολο για μια κλινική να πει σε κάποιον υποψήφιο ότι θα του βάλουν 2000-2500 τριχοθυλάκια με την ταδε προσφορά ενώ ήδη ξέρουν ότι μαξιμουμ μπορεί να λάβει 1000-1500;

Στις φωτογραφίες της κλινικής που θα λάβει αργότερα αυτός που έκανε μεταμόσχευση μπορεί με κάποιο τρόπο να επιβεβαιώσει ότι έλαβε τον αριθμό που του είπαν και που γράφει στο έγγραφο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flag17

Well-Known Member
Άμα έχεις την όρεξη και δεν βαριέσαι μπορείς σίγουρα να δεις το πόσα σου έβγαλαν. Βγάζεις μια φώτο της δοτρια σε καλή ανάλυση μετά την εξαγωγή και μετά με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνα ζουμάρεις και μαυριζεις κάθε οπή που αφαιρέθηκε θηλακας και μετράς. Το νούμερο που θα βρεις θα πρέπει να είναι 5-10% μεγαλύτερο από αυτό που σου είπε ότι σου έβαλε η κλινική καθώς κάποια θα κατραστραφηκαν μερικώς ή ολικως και κάποια ίσως δεν βγήκαν

MoserGr

Member
εγω μετραω τα κοκκινα σημεια μετα την μεταμοσχευση στην ληπτρια περιοχη. Λαμβανω υποψιν οτι καποια κοκκινα σημεία μπορεί να είναι 3 κολλητα αλλα και παλι μου φαινονται πολυ λιγα. δηλαδη ευκολα μπορω να μετρησω 1000-1500 και οχι 2500. Βεβαια και η φωτο που εχω δεν φαινεται καλη αλλα φανταζομαι στις φωτογραφίες που μου δώσουν απο το ιατρείο (οταν ολοκληρωθει το αποτελεσμα, αν μου τις δωσουν)θα εχουν καθαρη αναλυση οποτε θα μπορεσω απο εκει να καταλαβω.

εκτος και αν πεσει Photoshop

LoverBoy

Well-Known Member
εγω μετραω τα κοκκινα σημεια μετα την μεταμοσχευση στην ληπτρια περιοχη. Λαμβανω υποψιν οτι καποια κοκκινα σημεία μπορεί να είναι 3 κολλητα αλλα και παλι μου φαινονται πολυ λιγα. δηλαδη ευκολα μπορω να μετρησω 1000-1500 και οχι 2500. Βεβαια και η φωτο που εχω δεν φαινεται καλη αλλα φανταζομαι στις φωτογραφίες που μου δώσουν απο το ιατρείο (οταν ολοκληρωθει το αποτελεσμα, αν μου τις δωσουν)θα εχουν καθαρη αναλυση οποτε θα μπορεσω απο εκει να καταλαβω.

εκτος και αν πεσει Photoshop
Που έκανες την μεταμόσχευση σου φίλε μου?

LoverBoy

Well-Known Member
αλλα φανταζομαι στις φωτογραφίες που μου δώσουν απο το ιατρείο (οταν ολοκληρωθει το αποτελεσμα, αν μου τις δωσουν)θα εχουν καθαρη αναλυση οποτε θα μπορεσω απο εκει να καταλαβω.
Δεν χρειάζεται να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα σου για να ζητήσεις τις φωτογραφίες που έβγαλε η κλινική του κεφαλιού σου!Δικό σου είναι και πλήρωσες για αυτό που έκανες.

Chris34

Well-Known Member
Κλινικές που θα πληρωθούν με το τριχοθυλακιο θα είχαν λόγο να το κάνουν αυτό που λες. Κλινικές που χρεώνουν με τη μέρα δεν βρίσκω λόγο να φουσκώσουν το αριθμό στα τριχοθυλακια. Τα ίδια λεφτά θα πάρουν. Ίσα ίσα αν σου πουν πολλά και πάρεις αδύναμο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί μεγαλύτερη αποτυχία.

Πάντως στην ερώτηση σου ναι μπορείς με καθαρές φωτογραφίες να μετρήσεις σχετικά εύκολα τη ληπτρια με ένα μικρό περιθώριο λάθους +-10%

MoserGr

Member
6.jpg

Είναι πάνω από 2300 τα μοσχεύματα με βαση την φωτο? Στο περίπου πάντα. Δεν θέλω να αναφέρω την κλινική καθώς θέλω να υπάρχει διακριτικότητα προς το παρών γιατί πιθανότατα να είμαι λάθος. Και εννοείται πως με τέτοια φώτο, είναι αδύνατον να μετρήσω το hairline. Απλά με το μάτι υπολογίζω καπου στα 1500 να έχουν μπει. Και ξαναλέω, εννοείται πως μπορεί να κάνω λάθος. Αυτά που σημείωσα είναι ότι κατάφερα να μετρήσω στο περίπου ένα-ένα.

Όταν πήγα στην κλινική μου έριξαν μια γρήγορα ματιά με φωτογραφίες από κοντά και μου είπαν ότι θα μου βάλουν 2500 μοσχεύματα. Δυστυχώς, δεν το είχα ψάξει αρκετά για να ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει κανείς όταν τον εξετάζουν για μεταμόσχευση. Και σε άλλες 2 κλινικές που πήγα πάνω κάτω η αντιμετώπιση ήταν η ίδια. Δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο στον έλεγχο. Μια ματιά λήπτρια, μια ματιά δότρια και να σου η προσφορά

LoverBoy

Well-Known Member
Πιστεύω από φώτο της δοτριας θα ήταν ευκολοτερη η δουλειά... θα μπορουσες να τα μετρηαεις ευκολοτερα

MoserGr

Member
Έλα όμως που δεν έχω πια. Και έχουν περάσει μέρες οπότε τώρα δύσκολο. Μόνο αν ζητήσω της κλινικής.

LoverBoy

Well-Known Member
Κοίτα απο αυτή την φώτο δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν φαίνεται καθαρά το hairline και εκεί βάζουν πιο κοντά τα τριχοθυλάκια οπότε μπορεί να έπεσε εκεί το περισσότερο "βάρος" απο αυτή δεν μπορούμε να κρίνουμε!Μπορείς να ζητήσεις απο την κλινική καθώς είναι δικαίωμα σου να έχεις τις φώτο της τοποθέτησης δότριας και λήπτριας!

Corona

Active Member
Εγώ δεν καταλαβαινω γιατι μπαίνεις σε αυτη τη διαδικασία τώρα, αφού ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεις να βγάλεις.... Αμα ηταν έτσι ολοι οσοι έκαναν μμ θα αμφισβητούσαν τα μοσχεύματα που τους εβαλαν μέχρι να αποδείχτεί οτι όντως έβαλαν τοσα...Η έκταση πάντως δεν ειναι μικρή και δεν φαινεται περίεργο να μπήκαν τόσα...και πολυ περισσότερα χωράνε σε αυτη την έκταση...
Πάντως μια κλινική αν δεν χρεώνει με το μοσχευμα δεν εχε λογο να σου πει οτι έβαλε περισσοτερα, καθώς τη κλινική συμφέρει να λεει οτι έβαλε λιγότερα ώστε να φαινεται οτι πήγε καλά η επέμβαση βάσει των grafts....Και οταν βάζει περισσοτερα μοσχεύματα θα έχει περισσοτερες απαιτήσεις ο πελάτης...

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Κλινικές που θα πληρωθούν με το τριχοθυλακιο θα είχαν λόγο να το κάνουν αυτό που λες. Κλινικές που χρεώνουν με τη μέρα δεν βρίσκω λόγο να φουσκώσουν το αριθμό στα τριχοθυλακια. Τα ίδια λεφτά θα πάρουν. Ίσα ίσα αν σου πουν πολλά και πάρεις αδύναμο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί μεγαλύτερη αποτυχία.
Υπάρχει και η άλλη όψη του νομισματος.Οι κλινικές που χρεώνουν ανά συνεδρία εύκολα μπορεί να σου βάλουν λιγότερα από όσα χρειάζεσαι η συμφωνήθηκαν αφού δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να προσπαθήσουν να βάλουν και άλλα,τα λεφτά τους τα έβγαλαν ούτως η αλλως.Στην Τουρκία πχ έχει παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο

LoverBoy

Well-Known Member
Υπάρχει και η άλλη όψη του νομισματος.Οι κλινικές που χρεώνουν ανά συνεδρία εύκολα μπορεί να σου βάλουν λιγότερα από όσα χρειάζεσαι η συμφωνήθηκαν αφού δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να προσπαθήσουν να βάλουν και άλλα,τα λεφτά τους τα έβγαλαν ούτως η αλλως.Στην Τουρκία πχ έχει παρατηρηθεί αυτό το φαινόμενο
Συμφωνώ Νικ αλλά είναι πιο ηθικό να πεις ότι θα βγουν για παράδειγμα 1.500 με 2.000 και να σου βάλουν τα 1.600 παρά να σου πουν 2.000 και να σου βάλουν 1.000!Όπως και να έχει είναι ένα πρόβλημα όντως αυτό με τον αριθμό των τριχοθυλακίων και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια αξιόπιστη πηγή που μπορεί να πει με σιγουριά τον αριθμό εξαγωγής!

Chris34

Well-Known Member
Στην Τουρκία να σου βάλουν λιγότερα τριχοθυλακια; Από εκεί συνήθως βλέπουμε υπερβολές στον αριθμό. Εκτός και αν λένε 4500 μοσχευματα και βάζουν 3000.
Όπως και να έχει πολλά λίγα όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα.

Μπλουζα