Εμπειρίες με μεταμόσχευση για πύκνωση σε diffuse thinners;

GioPa92

New Member
Γεια σας, είναι χρόνια που ρίχνω ματιές στο φόρουμ και να που χρειάστηκε.

Η περίπτωση μου έχει ως εξής: Diffuse thinner 32 ετών με εδώ και χρόνια αγωγή 1mg φινα και 5mg minox. Μπορώ να πω ότι η κατάσταση στο κεφάλι έχει γενικά σταθεροποιηθεί με κάποια πάνω κάτω αλλά δεν περιμένω οι αγωγές να δώσουν κάτι επιπλέον (αν και θα σκεφτόμουν να δοκιμάσω και LLLT, dermapens κτλ).
Ιδανικά θα ήθελα μία μεταμόσχευση που να δώσει μία επαρκή πυκνότητα και να μπορώ να αφήσω στην άκρη τις ίνες, να μη κοιτάω πόσο θα φυσάει για να ξέρω πόση λακ να βάλω και όλα τα συμπαρομαρτούντα. :rolleyes:

Ψάχνοντας άλλες περιπτώσεις στο φόρουμ γενικά δε βρήκα παρόμοια περιστατικά, όλοι έπρεπε να σε κάποιο βαθμό να χτίσουν hairline από την αρχή. Είμαι ικανοποιημένος απ' το hairline (όπως και με crown γενικά), άντε να έχει ανέβει μισό-ένα εκατοστό σε σημεία. Θέλω απλά να αυξηθεί η πυκνότητα κυρίως στο πάνω μέρος του κεφαλιού και προς τα μπρος. Αυτό κάνει την περίπτωση πιο εύκολη ή πιο δύσκολη (επειδή τα μοσχεύματα θα πρέπει να μπουν δίπλα σε κανονικά μαλλιά) από άποψη τεχνικής; Όσοι είχαν και δικά τους μαλλιά στη λήπτρια, τους προβλημάτισε το shock loss ή είναι κάτι που έχει ξεπεραστεί αν μείνεις σε λογικά επίπεδα πύκνωσης;

Άλλες ερωτήσεις που έχω:
Υπάρχει στην Ελλάδα κάποια κλινική που να αναλαμβάνει περισσότερα τέτοια περιστατικά (ή πχ γυναίκες);
Υπάρχουν γνώμες για unshaven FUΕ; Γενικά εδώ και καιρό έχω "μεσαίου" μήκους μαλλιά και αν και δεν είναι dealbreaker θα προτιμούσα να μην τα κόψω γουλί
Γενικά νομίζω και οι δότριες είναι αδύναμες λόγω diffuse thinning. Το ότι κάνω μόνιμα αγωγή δεν το ακυρώνει αυτό; Ακόμα και DUPA ή retro αν είχα, από τη στιγμή που τα μαλλιά είναι σταθεροποιημένα με fina, πειράζει;

Συνημμένα

• dry - top.jpg
    dry - top.jpg
    979.9 KB · Προβολές: 74
  • hairline - front.jpg
    hairline - front.jpg
    1 MB · Προβολές: 74
  • hairline - side.jpg
    hairline - side.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 77
  • HT1.jpg
    HT1.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 77
  • dry - sidepart.jpg
    dry - sidepart.jpg
    476.2 KB · Προβολές: 77
  • donor.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 9

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Δεν νομίζω ότι είναι σοφό να πας να βάλεις στις περιοχές που φαίνεται η αραίωση.
Έχεις αρκετά μαλλιά.
Επίσης την κάλυψη που σου δίνουν οι ίνες την έχεις συνηθίσει και λογικά νιώθεις άδειος αν δεν βάλεις και βγεις έξω.
Αν κουρεψεις τα μαλλιά πιο κοντά και τα χτενίσεις διαφορετικά νομίζω θα είναι και πιο ωραία αλλά δεν θα σε απασχολεί και η αραίωση τόσο.
Τα μαλλιά με το μάκρος που έχουν τώρα είναι βαριά και ανοίγουν με χωριστρα
Δοκίμασε το διαφορετικό κούρεμα.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν νομίζω ότι είναι σοφό να πας να βάλεις στις περιοχές που φαίνεται η αραίωση.
Έχεις αρκετά μαλλιά.
Επίσης την κάλυψη που σου δίνουν οι ίνες την έχεις συνηθίσει και λογικά νιώθεις άδειος αν δεν βάλεις και βγεις έξω.
Αν κουρεψεις τα μαλλιά πιο κοντά και τα χτενίσεις διαφορετικά νομίζω θα είναι και πιο ωραία αλλά δεν θα σε απασχολεί και η αραίωση τόσο.
Αγαπητέ Chris αν τα κουρέψει κοντά θα φανούν πολύ χειρότερα!Είναι όντως αραιά τα μαλλιά του και χρειάζεται πύκνωση αλλά σε έμπειρα χέρια μη τον κάνουν χειρότερα απο πριν!
Θα συμφωνήσω μαζί σου για την κάλυψη με τις ίνες!άπαξ και μάθεις με αυτό τίποτε δε σε ικανοποιεί πλέον!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γεια σας, είναι χρόνια που ρίχνω ματιές στο φόρουμ και να που χρειάστηκε.

Η περίπτωση μου έχει ως εξής: Diffuse thinner 32 ετών με εδώ και χρόνια αγωγή 1mg φινα και 5mg minox. Μπορώ να πω ότι η κατάσταση στο κεφάλι έχει γενικά σταθεροποιηθεί με κάποια πάνω κάτω αλλά δεν περιμένω οι αγωγές να δώσουν κάτι επιπλέον (αν και θα σκεφτόμουν να δοκιμάσω και LLLT, dermapens κτλ).
Ιδανικά θα ήθελα μία μεταμόσχευση που να δώσει μία επαρκή πυκνότητα και να μπορώ να αφήσω στην άκρη τις ίνες, να μη κοιτάω πόσο θα φυσάει για να ξέρω πόση λακ να βάλω και όλα τα συμπαρομαρτούντα. :rolleyes:

Ψάχνοντας άλλες περιπτώσεις στο φόρουμ γενικά δε βρήκα παρόμοια περιστατικά, όλοι έπρεπε να σε κάποιο βαθμό να χτίσουν hairline από την αρχή. Είμαι ικανοποιημένος απ' το hairline (όπως και με crown γενικά), άντε να έχει ανέβει μισό-ένα εκατοστό σε σημεία. Θέλω απλά να αυξηθεί η πυκνότητα κυρίως στο πάνω μέρος του κεφαλιού και προς τα μπρος. Αυτό κάνει την περίπτωση πιο εύκολη ή πιο δύσκολη (επειδή τα μοσχεύματα θα πρέπει να μπουν δίπλα σε κανονικά μαλλιά) από άποψη τεχνικής; Όσοι είχαν και δικά τους μαλλιά στη λήπτρια, τους προβλημάτισε το shock loss ή είναι κάτι που έχει ξεπεραστεί αν μείνεις σε λογικά επίπεδα πύκνωσης;

Άλλες ερωτήσεις που έχω:
Υπάρχει στην Ελλάδα κάποια κλινική που να αναλαμβάνει περισσότερα τέτοια περιστατικά (ή πχ γυναίκες);
Υπάρχουν γνώμες για unshaven FUΕ; Γενικά εδώ και καιρό έχω "μεσαίου" μήκους μαλλιά και αν και δεν είναι dealbreaker θα προτιμούσα να μην τα κόψω γουλί
Γενικά νομίζω και οι δότριες είναι αδύναμες λόγω diffuse thinning. Το ότι κάνω μόνιμα αγωγή δεν το ακυρώνει αυτό; Ακόμα και DUPA ή retro αν είχα, από τη στιγμή που τα μαλλιά είναι σταθεροποιημένα με fina, πειράζει;
Φυσικα και γινεται απο την στιγμη που παιρνεις ηδη αγωγή διπλη και εχει δειξει τι μπορει να προσφερει.
Δες το παρακατω περιστατικό μου
Λεπτη τριχα, Φιναστεριδη και μινοξιδιλη για χρονια, εγινε πύκβωση με 2500 τριχοθυλάκια, 6500 τριχες

DSC01050.JPGDSC01579.JPGDSC01589.JPGDSC01051.JPGDSC01584.JPG

DSC05799.JPGDSC05800.JPGDSC05801.JPGDSC05802.JPGDSC05803.JPG

LoverBoy

Well-Known Member
Εννοείς να κατέβει ή να "πυκνώσει"; Να πυκνώσει συμφωνώ, αλλά στην ίδια γραμμή πιστεύω
Να πυκνώσει λέω όχι να κατέβει σε καμία περίπτωση καθώς αυτό που έχεις τώρα θα βοηθήσει να φανεί πολύ φυσικό το αποτέλεσμα σου!

GioPa92

New Member
Έχεις αρκετά μαλλιά.
Βασικά μετά από κάθε λούσιμο κάνω το styling που θέλω και τελειώνω με ίνες, σχεδόν ποτέ δεν είμαι άδειος ακριβώς επειδή συνήθισα και μου κακοφαίνεται. Εδώ επίτηδες προσπαθώ να δείξω το πρόβλημα.

Εννοείς να τα άφηνα κοντά και χωρίς ίνες; Τότε δεν θα γλίτωνα πχ το γυάλισμα κάτω από φως.

GioPa92

New Member
Εικονα με βρεγμενα μαλλια
Πιστευω σε κάλυψα ;)
Καλησπέρα σας, δυο ερωτήσεις έχω. Χρησιμοποιείτε και unshaven FUE τεχνική; Επίσης θα πρέπει κανείς να περιμένει μεγαλύτερο shock loss σε τέτοιες περιπτώσεις (οπότε δεν έχει ίσως νόημα και το να μην ξυριστεί εξαρχής).

Chris34

Well-Known Member
Καλησπέρα σας, δυο ερωτήσεις έχω. Χρησιμοποιείτε και unshaven FUE τεχνική; Επίσης θα πρέπει κανείς να περιμένει μεγαλύτερο shock loss σε τέτοιες περιπτώσεις (οπότε δεν έχει ίσως νόημα και το να μην ξυριστεί εξαρχής).

Ναι κάποιοι δουλεύουν και unshaved fue. Δεν έχει να κάνει με περισσότερο shock loss αλλά με το ότι η διαδικασία είναι πιο αργή και πολύ πιθανό να προλάβουν να σου μεταφέρουν αρκετά λιγότερα τριχοθυλακια από ότι αν σου έκαναν κουρεμένη συνεδρία.

Έβλεπα διαφήμιση της Advanced hair clinic τελευταία που έδειχνε unshaved fue σε μακρύ μαλλί. Εντυπωσιακό αλλά δεν θα το επέλεγα ποτέ εγώ προσωπικά γιατί ήθελα να πάρω τη μέγιστη δυνατή δουλειά σε αριθμό τριχοθυλακιων και σε συνολικό αποτέλεσμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nine

Active Member
Σαν να βλεπω το κεφαλι μου στις παραπανω φωτο με καπως καλες πισω γεφυρες αλλα diffuse thinning σε ολο το scalp.
Γινεται πυκνωση χωρις να παιρνει καποιος φιναστεριδη χαπι; Δηλαδη μονο με τοπικη μινοξιδίλη/φιναστεριδη αν και η μινοξιδιλη μετα απο 7 χρονια+ που χρησιμοποιω ειναι σαν να μη δουλευει.

Μπλουζα